Sari la conținut

Afacere profitabila doar cu banii pe care ii ai in buzunar

Magazinele online reprezinta un model de afacere profitabila preferat de tot mai multi romani.

Iar daca acestea sunt construite pe baza unui parteneriat de tip drop-shipping, ai in fata reteta pentru un succes fara limite!

Avantajele sunt atat pentru antreprenor, cat si pentru consumatori care au acces la o gama variata de produse de calitate pe care le pot achizitiona, cu usurinta si avantajos, din confortul propriului camin.

Chiar daca investitia initiala in mediul online este mica in comparatie cu deschiderea unui magazin clasic, pentru a avea succes este esential sa ai o strategie de afaceri adecvata. 

Multe dintre magazinele online s-au dezvoltat si au succes folosindu-se de marketingul afiliat (Share Marketing), cum este cel oferit de catre compania CaliVita International.

 

10 pasi pentru a incepe o afacere profitabila

[ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]01[/ct_button] Inscrie-te membru partener in reteaua CaliVita International. Este gratuit si o poti face chiar ACUM. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]02[/ct_button] Fa prima ta comanda de produse. Iti va fi livrata gratuit, prin Curier rapid, in 1-2 zile lucratoare. Totodata, vei vedea si tu cum se desfasoara procesul de livrare al comenzii. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]03[/ct_button] Fa lista cu toti prietenii si cunoscuti. Gandeste-te la toate persoanele pe care doresti sa le inviti la un botez sau alt eveniment major din viata ta. O lista de 100 de persoane este suficienta pentru inceput si acesta este capitalul tau de pornire in afacere. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]04[/ct_button] Suna-i, spune-le ca ai nevoie de ajutorul lor pentru a testa o idee, pentru a face un sondaj de piata, si planifica o intalnire cu ei in urmatoarele 1-2 zile pentru a le oferi mai multe informatii. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]05[/ct_button] Daca doresti mai multe informatii despre produsele CaliVita, le gasesti: in catalogul de produse CaliVita, in revistele CaliNews, pe site-ul CaliVita Romania. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]06[/ct_button] Testeaza ideea ta in piata: fii atent care sunt intrebarile si obiectiile cele mai frecvente. Obiectivul tau nu este sa vinzi de la prima intalnire, ci sa testezi piata si ideea de afaceri. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]07[/ct_button] Fa primii bani! Dintre persoanele cu care discuti, o parte vor cumpara pe loc, altele vor dori informatii suplimentare, pe care le vei oferi la urmatoarea intalnire, iar altele nu vor fi interesate, dar in schimb iti vor putea da recomandari. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]08[/ct_button] Lectii invatate. Fa o lista care sa iti raspunzi, cu sinceritate, la urmatoarele intrebari:

– Ce am facut cel mai bine? Acestea sunt lucrurile pe care te vei concentra in continuare.

– Ce pot face mai bine data viitoare? La aceste puncte cauta sa gasesti solutii cat mai multe solutii. Fii creativ si proactiv!

[ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]09[/ct_button] Ai vandut toate produsele? Felicitari! Ideea ta functioneaza pentru tine, exista o piata … asa ca nu mai sta pe ganduri, fa-ti o strategie si un plan de actiune in care sa incluzi ideile si observatiile pe care le-ai evidentiat in analiza de la punctul 8. [ct_button color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” size=”normal” position=”left” icon=”check-circle-o” ]10[/ct_button] Pune planul in practica. Treci la actiune si repeta pasii de mai sus, mai putin pasul de la punctul 1. [ct_message type=”ok” ]Diferenta dintre o persoana bogata si o persoana cu foarte multe idei este urmatoarea: prima a avut o idee, si-a facut un plan si l-a pus in practica imediat![/ct_message]

Poti avea si tu propria ta afacere profitabila doar cu banii pe care ii ai in buzunar! :)

 

Construieste-ti un Imperiu Online cu MySite PRO!

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.