Apa ionizata alcalina Forum: iti raspundem la intrebari

Apa ionizata alcalina Forum: descopera principalele beneficii pe care ti le ofera consumul de apa ionizata alcalina.

Mediul din organismul uman este usor alcalin, prin urmare consumul de apa ionizata alcalina nu are efecte negative, ba, din contra, sprijina functionarea normala a corpului.

In schimb, apa ionizata acida poate fi recomandata doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fara a utiliza substante chimice.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Apa ioniza alcalina Forum: tot ceea ce doreai sa stii

Apa ionizata alcalina este utilizata de catre organism intr-un mod unic

Clusteri apa ionizata alcalina  forumMoleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule.

In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule.

Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa „normala”. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii.

Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Majoritatea alimentelor consumate cresc aciditatea organismului. Acest efect este intensificat de anumiti aditivi folositi in industria alimentara si de medicamente.

Ideal ar fi ca organismul sa aiba suficiente rezerve alcaline pentru a fi capabil sa compenseze acest efect. In caz contrar, aciditatea poate avea un efect negativ asupra organismului. 

O perioada, aceasta nu va cauza probleme vizibile, dar in decursul timpului poate avea ca rezultat multe probleme de sanatate.

Unul dintre motive este ca organismul foloseste mari cantitati de minerale pentru a compensa aceasta situatie.

Apa alcalina ionizata alcalinizeaza organismul intr-un mod excelent, ajutand la mentinerea echilibrului acido-bazic.

In moleculele de apa alcalina, sarcina negativa este dominanta (o molecula de O si una de H, OH-), deci poate lega radicalii liberi fara sarcina electrica din organism.

Radicalii liberi sunt molecule labile cu un numar impar de electroni, al caror electron liber tinde sa se lege de alt electron.

Radicalii liberi atrag electroni din celulele tesuturilor inconjuratoare si, din aceasta cauza, structura peretilor celulari se distruge.

Deci apa alcalinizata are un puternic efect antioxidant si, astfel, protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.

Cand folosim apa ionizata, se creeaza un mediu special incarcat de ioni negativi, similar cu apa de mare sau de ploaie, care se stie ca au efecte benefice asupra organismului uman.

Astfel, sistemul natural de aparare al organismului se activeaza, se fortifica si, prin urmare, nu ne mai imbolnavim asa de usor si nivelul de energie al corpului atinge un nivel maxim.

Aquarion CaliVita iti ofera cea mai buna apa alcalina

Aparatul de ionizare si filtrare a apei AQUARION  produce apa ionizata filtrand apa de robinet de mai multe ori, apoi purificand-o de clor si separand-o electric.

In urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid.

Aquarion CaliVita: apa ionizata alcalina forum intrebari

Aparatul AQUARION de la CaliVita are o caracteristica unica:

  • poate descompune apa in apa acida sau alcalina.

Prima data, apa de la robinet trece printr-un filtru mecanic care retine impuritatile mari. Dispozitivul mai are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusuri si bacterii.

Orificiile filtrului special sunt de zece ori mai mici decat dimensiunile virusurilor. Se autocurata si, din acest motiv, nu se pot acumula in el reziduurile.

Turmalina din componenta sa imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral.

Dupa filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala.

Consuma zilnic acasa apa ionizata alcalina, sanatoasa si curata

Apa alcalina are un puternic efect antioxidant si, astfel, protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. De asemenea, intarzie procesele de imbatranire.

Apa ionizata alcalina este deosebit de bogata in oxigen: prin consumul acesteia, este fortificat sistemul natural de aparare al organismului si astfel, nu ne imbolnavim atat de usor.

Apa ionizata alcalina are o capacitate de hidratare mai mare, deoarece patrunde mai usor in celule.

Functie de cat de acida sau alcalina doresti sa fie apa poti seta aparatul foarte usor. Apa ionizata astfel obtinuta poate fi folosita in mai multe scopuri.

Invata mai multe din mini cursul online gratuit Descopera Dieta si Apa Alcalina. :)

Apa alcalina ionizata Forum: scrie mai jos, printr-un comentariu, intrebarea sau comentariul tau referitor la apa alcalina.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Un comentariu la „Apa ionizata alcalina Forum: iti raspundem la intrebari”

Lasă un comentariu