Atinge varfurile pe care vrei sa le atingi * Inspiratie si Succes

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Atinge varfurile, fii mereu in top!

Traieste-ti viata ta de pe cele mai inalte culmi. Si ai grija de sanatate, pentru ca e cea mai de pret comoara.

Cand o persoana intra in sala de operatie, va realiza ca exista o carte pe care nu a terminat-o de citit – Cartea traitului sanatos”. 

… Poarta-te bine cu tine. Pretuieste-i pe ceilalti.

Atinge varfurile pe care vrei sa le atingi * Inspiratie si Succes

„Toti banii, toate proprietatile si investitiile din viata mea, nu le pot lua cu mine in mormant. Tot ce pot lua sunt amintirile scaldate in iubirea data si primita.

Acestea sunt adevaratele bogatii care te vor urma, insoti mereu, dandu-ti puterea si lumina care sunt necesare sa mergi mai departe.

Dragostea nu cunoaste distanta. Viata nu are limite. Mergi unde vrei sa mergi. Atinge varfurile pe care vrei sa le atingi.

Totul se bazeaza pe doua lucruri: inima si mainile tale. Atat.

Poti sa angajezi pe cineva sa conduca masina in locul tau, sa produca bani pentru tine. Dar nu poti plati pe cineva sa indure boala in locul tau.

Lucrurile materiale pierdute mai pot fi recuperate. Dar e un lucru care nu poate fi recuperat odata pierdut: viata.

Cand o persoana intra in sala de operatie, va realiza ca exista o carte pe care nu a terminat-o de citit – Cartea traitului sanatos”.

Indiferent de etapa vietii in care ne aflam acum, odata cu trecerea timpului, ne vom confrunta cu ziua in care cortina va cadea peste noi.

Pune pret pe dragostea pentru familia ta, iubeste-ti consortul, prietenii.

Poarta-te bine cu tine. Pretuieste-i pe ceilalti.

Atinge varfurile pe care vrei sa le atingi. Mergi in directia in care te duce inima ta. Totul e in mainile tale.  ~ Steve Jobs


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact