Atragi ceea ce esti * Inspiratie pentru vindecare

Atragi ceea ce esti. :)

Cu 500 de ani inainte de Cristos, filozoful chinez Lao zi a scris 81 de versete despre natura umana si felul in care oamenii trebuie sa-si traiasca viata si sa-si indeplineasca menirea.

Astazi, poti aplica aceste principii in viata de zi cu zi gratie dr. Wayne W. Dyer care a creat o versiune personala a celebrelor versete chinezesti ale lui Lao Zi.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

„NU atragi ceea ce VREI! Atragi ceea ce ESTI.” ~ dr. Wayne W. Dyer

Iti doresti sa stii cum este si sa simti ca iti traiesti viata de zi cu cu bucurie, entuziasm si in armonie cu natura, cum este si sa simti ca esti o persoana sanatoasa, inspirata si implinita?

Spune DA si citeste unul din cele 81 de principii taoise prezentate in carte.

Cum sa traiesti fara eforturi

In acest verset din Tao Te King, esti incurajat sa duci o viata lipsita de incrancenari pentru lucrurile lumesti.

Lao zi te sfatuieste sa-ti domolesti toate cererile tale neincetate pentru mai mult si sa iei o pauza din efortul pe care il depui permanent pentru a-ti umple fiecare moment al vietii în timp ce tu, de fapt, te imaginezi mereu fiind in alta parte.

Fii aici cu mintea si cu trupul tau, intr-o stare de apreciere, fara sa tanjesti dupa nimic. Nu te mai intreba daca faci ce trebuie.

Elibereaza-te de toate ipotezele care încep cu „ce-ar fi daca?”

Si de toate obiectivele pe care ti le-ai propus pentru viitor, inlocuindu-le cu puterea momentului prezent.

Fii aici si aminteste-ti sa faci asta acum, pentru ca daca te gandesti la alta imprejurare, iti irosesti astfel pretioasele momente prezente.

Inteleptul luminat isi face un obicei din a se cufunda in prezentul vietii lui, in acum.

Poti sa fii aici, acum, daca adopti o atitudine de acceptare a vietii, asa cum ti se înfatiseaza viata de catre marea Mama, sau Tao.

Este un proces de cedare, daca vrei – pur si simplu permiti acestei mari Surse atotcreatoare si atothranitoare sa te duca unde vrea ea.

Abandonezi ideea ca trebuie sa obtii mai mult sau ca trebuie sa fii in alt loc în viitor si te vezi, in schimb, ca un intreg, complet si desavarsit, exact asa cum esti.

Acest proces de cedare iti permite sa fii martor la abundenta nelimitata si la lumina eterna, care sunt întotdeauna prezente.

Trebuie sa-ti intre in obicei sa renunti la convingeri si pareri despre lipsuri si neajunsuri; in schimb, sa ai încredere ca marea Sursa iti va oferi tot ce ai nevoie, cum a facut-o mereu cu toate fiintele.

Aprofundand invataturile din aceasta carte, veti ajunge sa intelegeti vechiul adevar din spatele cuvintelor taoiste:

„Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care te uiti se schimba.“

Sursa de inspiratie:

Lasă un comentariu