Sari la conținut

Top 10 cele mai dorite cadouri de Crăciun pentru cei mici [0-3 ani]

Top 10 Cadouri de Craciun Miababy 1024x512

Ca părinte, există multe lucruri pe care trebuie să le cumperi copiilor tăi: haine, mâncare, încălțăminte și așa mai departe. Dar când vine vorba de jucării, si mai ales cadouri de Crăciun, poți alege ceva ce vrei să aibă. Ceva despre care știi că o să-i placă. Ceva care corespunde valorilor tale ca părinte și care, speri că le va menține bucuria, atenția și curiozitatea pentru ore întregi.

Pentru că suntem în preajma sărbătorilor de Crăciun, m-am gândit să îți ofer un mini-ghid cu informațiile esențiale pe care trebuie să le cunoști înainte de a cumpăra cadouri de Crăciun pentru copiii cu vârste de până la 3 ani, precum și recomandările noastre de top pentru cadouri care îndeplinesc cele mai exigențe dorințe și așteptări.

Un copil poate oricând să-l învețe pe adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește. Paulo Coelho

Cum să cumperi cele mai bune cadouri de Crăciun?

In acest articol ne referim, in principal, la jucării pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani. Ce face o jucărie sa fie potrivită? Aceasta este prima întrebare pe care trebuie să ți-o adresezi.

Jucăriile diferite au vârste diferite, și nu este vorba doar de siguranță. Copiii nu vor fi atrași de jucării care nu se potrivesc cu stadiul lor de dezvoltare. S-ar putea să fie prea mult să cumperi, pentru un băiat de doi ani, un pilot de lupte Star Wars Lego; el va fi mai interesat să deschidă ambalajele și să împrăștie piesele componente pe podea decât să aprecieze detaliile fine.

De unde știi că o jucărie este sigura pentru copilul tau?

Dacă faci cumpărături online, verifică simbolul CE, care confirmă faptul că jucăria este destinată vânzării în interiorul UE și îndeplinește standardele de fabricație. Pentru mai multă încredere, uită-te si dupa alte certificari, cum este BS EN-71 – un standard britanic care certifică faptul că orice jucărie (sau alt articol) destinată copiilor cu varsta sub 14 ani nu va produce răni, otrăviri si alte accidente ca urmare a unui design neglijent.

Ce alte pericole potențiale ar putea să apară?

Chiar dacă jucăria pe care ai ales-o este pe deplin certificată, există unele probleme de siguranță pe care trebuie să le iei în considerare. Bebelușilor și copiilor mici le place să țină lucrurile în gură, astfel încât părțile mici pot constitui un pericol.

Acest lucru este valabil și pentru bateriile de tip buton care ar putea să cadă din jucăriile alimentate cu acest tip de baterie: în caz de înghițire, una dintre acestea ar putea produce probleme in intestinul copilului, cu rezultate foarte grave. Deci, elimină sau înlocuiește orice jucărie care folosește acest tip de baterii sau sunt formate din părți mici care pot fi ușor înghitite.

În cele din urmă, gândește-te la corzi și șnururi: unele jucării au șnururi și corzi lungi care, dacă sunt prea lungi, ar putea sa se încurce în jurul gâtului copilului. Este surprinzător cât de mult le place copiilor mici să se înfășoare în lucruri.

Top 10 cele mai dorite cadouri de Crăciun pentru cei mici

Acest top a fost realizat de echipa MiaBaby®, un magazin online creat special pentru părinții de copii între 0 și 3 ani, femei gravide din luna a treia și orice altă persoană în căutare de cadouri pentru copiii din această categorie de vârstă.

De ce să cumperi cadouri de Crăciun de la MiaBaby.ro?

Despre MiaBaby am aflat dintr-un editorial publicat pe NewMoney.ro, care mi-a atras atenția încă din titlu: Cum a obținut o tanără de 23 de ani finanțare de jumătate de milion de euro pentru o afacere online cu produse pentru copii.

Mia Karimzadeh (23 de ani), fondatoarea brandului MiaBaby, provine dintr-o familie de antreprenori: tatăl său, Bagher Karimzadeh, este om de afaceri de origine iraniană și unul dintre acționarii producătorului de băuturi alcoolice Prodal.

După ce a absolvit, în urmă cu doi ani, o facultate de management în tu­rism, la Viena, Mia Karimzadeh s-a întors în România. Mia a mărturisit că, deși a studiat în străinătate, tot timpul a știut că se va întoarce în România: „aici m-am năs­cut, aici mă simt acasă, aici vreau să cons­truiesc ceva“.

Magazinul online Miababy are un portofoliu de peste 4.000 de produse, de la imbră­căminte și incălță­minte la jucării și căru­cioare, provenite din Europa și Statele Unite. Cele mai căutate produse în magazinul MiaBaby sunt cele care inglobează și teh­no­logie, cum ar fi cădița de baie care are și funcții de cantă­rire sau de măsu­rare a temperaturii apei balansoarul cu cinci moduri și viteze de legă­nare și conectare inteligentă la smartphone.

Toți suntem genii. Însă dacă judecăm un pește după abilitatea sa de a se urca în copaci, el va trăi toată viața cu impresia că nu este deștept. Albert Einstein

Topul celor 10 cadouri de Crăciun recomandate copiilor cu vârste de până la 3 ani înglobează caracteristici inovative, creativitate și tehnologie, astfel că nu e de mirare că sunt preferate și adorate de către copii. Și, nouă părinților, ne fac plăcere și ne încântă aceste lucruri, parca am dori sa fim din nou copii … de aceea, pentru a-ti starni curiozitatea si interesul, am ales să ti le prezint în infograficul de mai jos. Uită-te la fiecare doar pentru 2-3 secunde. Care jucărie te atrage cel mai mult?

Top Cadouri de Craciun MiaBaby 1 5 » Natura pentru Sanatate | octombrie 4, 2022
Top Cadouri de Craciun MiaBaby 6 10 » Natura pentru Sanatate | octombrie 4, 2022

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, dar si celelalte 4000 produse din portofoliu, te invit să vizitezi site-ul miababy.ro.

Îți mai rețin atenția cu o informație importantă: în perioada 5-31 dec. 2017 este activă campania Campania “10% CARD CADOU”. Prin această campanie, organizată pe site-ul miababy.ro, toți clienții care au făcut cumpărături online în perioadă 1-31 decembrie 2017, vor primi un card cadou în valoare de 10% din valoarea comenzii plasate. Plus, transport gratuit toată luna decembrie 2017. Așa că, merită să faci o vizită în magazin pentru a alege cadoul de Crăciun potrivit vârstei și preferințelor copilului tău. Crăciun Fericit!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.