welcome california fitness

Descoperă nouă gamă de produse CALIFORNIA FITNESS [puzzle inclus]

 Mai ții minte cum era în anii ‘90?

Gama California FitnessÎți mai aduci aminte de Coco Jambo, care astăzi ne face să zâmbim, dar pe care toți l-am copiat la acea vreme, purtând tricouri lăbărțate? Casetele video și audio sunt acum istorie, că și New Kids on the block. Însă un lucru a rămas neschimbat: și astăzi e la fel de important cum trăim. De fapt, e și mai important decât în anii ‘90.

În anii ‘90, California Fitness a adus o părticică din America în viețile noastre: libertatea pe care ne-o doream cu toții, un stil de viață sănătos și vitaminele la care nu aveam acces înainte, experiențe pe care mulți dintre noi le evocăm, acum, cu nostalgie.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Cu noua familie de produse California Fitness ai ocazia să simți din nou acea senzație incredibilă de libertate pe care ai trăit-o în anii ‘90.

California Fitness în anii ’90

Majoritatea consumatorilor de suplimente nutritive își aduc aminte cu nostalgie de anii ‘90. Mulți oameni au făcut atunci cunoștință cu produsele California Fitness, le-au cumpărat și le-au îndrăgit, iar o parte dintre ei și-au construit rețele de consumatori, care funcționează și astăzi.

California Fitness anii 90
California Fitness anii 90

Anul 1996 reprezintă anul în care California Fitness România S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerțului Timiș. Domeniul de activitate al firmei îl constituia importul și comercializarea suplimentelor alimentare, produse foarte puțin cunoscute pe piață românească. Totuși, firma căpătase deja o notorietate deosebită în zonă de vest a țării, astfel încât, în mai puțin de două luni de activitate, sunt înregistrate în România peste 3.500 de înscrieri în rețeaua de distribuitori.

 •  În luna decembrie au loc primele importuri de produse, precum și primele vânzări de suplimente nutritive la Timișoara (unde se stabilește sediul central și se deschide un magazin) și la Cluj (al doilea magazin), depozitul central fiind la Târgu Mureș. Până la sfârșitul acestui an, firmă avea 10 angajați.
 • În cursul anului 1997, rețeaua de distribuitori California Fitness începe extinderea la nivel național. în luna aprilie se deschide magazinul din București, care va avea rezultate deosebite încă din primele zile. în același an se mai deschid magazine și la Târgu Mureș și Brașov. Tot la Târgu Mureș se înființează și un departament de expediere prin poștă a produselor. Bilanțul acestui an ne arată că în România există deja 6 centre de vânzare, iar numărul membrilor nou înscriși depășește 15.000.
 • În 1998 se deschid magazinele de la Oradea, Iași și Constanța, în acest fel California Fitness fiind prezența în toate regiunile României. În scopul eficientizării activității, depozitul central al firmei, precum și departamentul de expediții poștale se mută la Timișoara. Acest lucru determină o creștere de peste cinci ori a vânzărilor prin poștă.
 • Cu noua centre de vânzare, firmă înregistrează în acest an o cifră de afaceri excepțională, cu 145% mai mare decât în 1997! Al doilea magazin din București, precum și magazinul din Ploiești se vor deschide în anul 1999.

Șirul provocărilor și poveștilor de succes continuă și în momentul prezent când compania sărbătorește 25 de ani de activitate. Astăzi, compania CaliVita Internațional România are deschise centre în nouă mari orașe din țara (Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești, Timișoara), produsele sunt prezente în farmacii și magazine naturiste tip plafar, oferă consultanță medicală gratuită membrilor săi prin rețeaua de medici colaboratori din toată țară, iar celor care își doresc o afacere la nivel internațional, le asigură cadrul necesar, experiență și tot suportul pentru a face toate acestea cu investiții și eforturi minime.

Welcome back, California Fitness!

Chiar dacă brandul și-a schimbat numele în anii 2000, valorile de bază ale companiei au rămas neschimbate:

 • calitate superioară, libertate, independența, încredere în puterea comunității.


Cu această ocazie aniversară, compania dorește să îți reamintească de succesele anilor ‘90. Pentru a ne reîntoarce la origini, dar într-un mod inedit, compania CaliVita Internațional a relansat în luna septembrie a acestui an cele mai îndrăgite produse California Fitness.

Pe lângă numele brandului California Fitness, familia de produse nou lansate înglobează multe caracteristici minunate, printre care:

 • conțin principalele vitamine și minerale, de care toată lumea are nevoie
 • au un ambalaj mai mic, un preț și el redus, pentru a fi accesibile tuturor.

Acum ai ocazia să simți din nou acea senzație incredibilă de libertate pe care ai trăit-o în anii ‘90. Care a fost produsul tău preferat în acea perioadă?

 • B-Complex
 • Vitamin D
 • C-1000+
 • MultiOne
 • Ca-Mg with D + K
Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

2 comentarii

 1. CIRCIUMARU ATANASIE spune:

  -aceste flacoane de medicamente la 30 de capsule nu au valabilitate .Trebuie sa fie la flacoane de 90 sau 100 de capsule ca cumparatorul sa aiba un avantaj,nu o pierdere !!!

  1. La CaliVita, cu exceptia acestei game aniversare, flacoanele cu suplimente nutritive contin, in medie, 90 – 100 de capsule / tablete, doze suficiente pentru toata familia sau pentru o cura mai lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *