Campul inimii, cea mai puternica energie vindecatoare din Univers

Campul inimii detine cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

Aceasta descoperire a fost facuta de catre Institutul american HearthMath.

Campul inimii s-a dovedit a fi de aproximativ 500 de ori mai puternic decat cel al creierului, putand fi detectat de la o distanta de 2-4 metri de corp.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Departe de a fi o simpla pompa, inima comunica in permanenta informatii catre creier si restul corpului si prin intermediul interactiunilor de camp magnetic.

Fiecare cauza a bolii incepe mai intai printr-un dezechilibru in sistemul energetic al corpului, in mod specific ca si consecinta a modului in care inima comunica cu creierul si cu corpul.

Daca rezolvi acest mod de comunicare, atunci nu mai exista, niciodata, nicio boala.

Emotiile sunt vibratii care influenteaza in mod consistent realitatea noastra.

Noi nu doar gandim si ne gasim drumul inainte de-a lungul zilei, a intalnirilor, al datoriilor, insa, de asemenea, simtim si credem acest drum. Rezultatul depinde de ambele aspecte.

Campul inimii si legatura cu starea noastra de sanatate

Campul inimii, cea mai puternica energie vindecatoare din UniversStarile noastre emotionale declanseaza un raspuns din partea inimii care transmite semnale catre creier si alte organe, iar corpul raspunde in concordanta cu acestea.

Modul in care te conectezi emotional la starea generala de sanatate si bunastare este mai important decat orice supliment, mancare, exercitiu fizic sau tratament.

[ct_message type=”info” ]Calitatea campului creat de fiecare din noi cu propria inima influenteaza propria realitate si experientele proprii.[/ct_message]

Exista o singura cauza a bolilor si aceasta are de-a face cu energia si dezechilibrele dintre frecventele existente in interiorul corpului nostru.

Pe scurt: Cauza numarul 1 a starii noastre de sanatate este starea energetica si emotionala. Rezolva acest aspect si boala nu ar mai exista … ar fi imposibil.

 

Toate emotiile noastre sunt variatii ale celor doua emotii de baza: frica si iubirea

  • – Frica/stresul este contagioasa si produce contractii: blocheaza creativitatea, activitatea cerebrala, sistemul imunitar, perceptia selectiva si extinsa pe peioade indelungate de timp conduce la prabusire.
  • – Iubirea (emotiile si credintele pozitive) au un impact major si cauzeaza expansiune: a creativitatii, a rezistentei fizice si mentale, mai multa productivitate intr-un timp mai scurt datorita rapiditatii luarii deciziilor, datorita receptivitatii si perceptivitatii crescute.

Aceasta este o chestiune de Matematica, de Matematica a Inimii (HeartMath – pentru ca descoperirile legate de aceste campuri ale inimii le datoram Institutului HeartMath):

  • atunci cand cineva are o informatie corecta, ia decizii mai bune.

Studiile efectuate in ultimii 20 de ani de catre Institutul HeartMath au aratat ca inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

[ct_message type=”ok” ]Inima poate produce un camp electric de 100 de ori mai mare decat cel al creierului si un camp magnetic de 5.000 de ori mai mare. [/ct_message]

Pe care dintre cele doua, inima sau creier, ai prefera sa le folosesti in vindecare?

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere