Natura Sanatate capsule gelatinoase masticabile 1024x512 1

Capsule gelatinoase masticabile sunt preferintele noastre de top

Fiecare avem preferinţele noastre personale când vine vorba de suplimentele alimentare. Unii preferăm tabletele, alţii – produsele lichide ușor de dozat, unii optează pentru capsule, care sunt mai ușor de înghiţit, alţii sunt fanii tabletelor masticabile.

Întotdeauna am fost conștienţi că produsele Calivita trebuie să fie disponibile sub cele mai diverse forme, astfel încât toţi să se poată bucura de ingredientele active care și-au dovedit eficienţa la un moment dat doar sub formă de tablete, de exemplu.

Din acest motiv, compania CaliVita International a lansat două noi produse, foarte îndrăgite de clienţi, sub formă de capsule gelatinoase masticabile.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Stii care sunt acestea?

Cu toate că compania se străduieste să conceapa tablete și capsule cât mai convenabile cu putință (gândeste-te doar la cum a fost redusa dimensiunea capsulelor AC-Zymes), unor consumatori le este mai ușor să înghită capsule gelatinoase masticabile. Sa vedem, in continuare, care ar fi aceste situatii.

1. Pot fi consumate in orice moment

Din moment ce capsulele gelatinoase sunt și masticabile, nu ai nevoie de lichide, așa că le poți consuma în orice moment, indiferent că te plimbi, ești la volan sau la birou.

2. Eliberare mai rapida a ingredientelor active

Persoanele cu stomacul sensibil preferă capsulele gelatinoase deoarece administrarea lor presupune cel mai redus disconfort. Acestea pot fi o alegere potrivită șipentru cei care își doresc o eliberare cât mai rapidă a ingredientelor active. În capsulele gelatinoase ingredientele active se prezintă sub formă lichidă, acestea fiind descompuse în stomac, de unde se absorb mult mai rapid.

3. Absorbtia ingredientelor active grase poate fi accelerata

Absorbția ingredientelor active grase sau liposolubile (de ex. CoQ10) poate fi accelerată în prezența grăsimilor. Din acest motiv este mai practic ca ingredientul activ să fie plasat într-un mediu gras: absorbția se va intensifica fără a fi nevoiți să consumăm produsul în timpul meselor care conțin grăsimi. Capsulele gelatinoase masticabile oferă o soluție și în acest sens deoarece excipienții folosiți sunt, de regulă, uleiuri vegetale.

4. Sunt indragite de copii

Un avantaj suplimentar al capsulelor gelatinoase masticabile și aromate este acela că și copiii le îndrăgesc foarte mult și sunt mai ușor de consumat de către persoanele cu dificultăți de înghițire sau de femeile gravide, care nu doresc să consume tablete.

Alege cele două noi suplimente alimentare sub formă de capsule gelatinoase masticabile:

Chewable Omega 3 Concentrate Lemon flavor

conține EPA și DHA, care sprijină funcția cerebrală, cardiacă și vederea.

Un consum adecvat de omega-3 la copii este foarte important pentru dezvoltarea sistemului nervos.

Chewable CoQ10 60 mg Orange flavor

Coenzima Q10 este dizolvată în ulei vegetal pentru a putea fi consumată în orice moment, fără apă și fără alimente.

Surse de informare si recomandari

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *