Sari la conținut

Cu CasaMexi.ro economisesti substanțial chiar din prima zi!

Case Mexi mansarda 1024x512
25 / 100

Ce înseamnă pentru tine acasa?

Care sunt cele mai importante caracteristici ale unei case care te fac sa te simți confortabil, în siguranța și în armonie cu ceea ce te inconjoara?

După 50 de ani de locuit în apartament, în blocuri cu 4 și 10 etaje, dupe ce am stat în chirie la o casa din centrul orașului și după multe alte prospectari de locuinte care sa defineasca casa mea de vis, am concluzionat exista o serie de caracteristici și facilitati pe care le doresc sa le regasesc la casa mea de vis.

Din punctul meu de vedere, proiectul de construcție al unei case ar trebui sa aibă o perspectiva cuprinzatoare și integranta a mai multor elemente,

Siguranță

1. durabilitate, trainicie

2. rezistenta structurala

3. flexibilitate și rezistenta la cutremure

Eficienţă

4. utilizarea materialelor /fără pierderi și risipa

5. durata de execuție redusa, indiferent de anotimp

6. cheltuieli de intretinere minime

Confort

7. menținerea optima a confortului termic

8. mediu acustic de calitate superioara

9. crearea unui mediu vizual în armonie cu mediul

10. spatii generoase, pereți drepti

Unde poți găsi toate acestea într-un singur loc? La casele construite pe structura metalica. Da, ai citit bine … case metalice. Structurile din otel nu sunt destinate doar pentru a construi clădiri, garaje, hambare, depozite și zgârie-nori. Exista mai multe motive pentru care otelul este o optiune de construcție extrem de atractiva pentru locuintele noastre.

Case Mexi pe structura metalica usoara

În primul rând, rezistenta și durabilitatea structurii metalice. Materialul cu cea mai buna proportie ca rezistenta si greutate este otelul, materialul ce sta la baza caselor contruite pe structuri usoare metalice. Otelul este 100% reciclabil, nu este inflamabil, nu se contracta in conditii meteorologice variabile.

În al doilea rând, structura metalica este mult mai ușoara decât cea construita din lemn. Acest lucru poate părea surprinzător la început, deoarece, dacă cântăresti o bara de lemn și una de otel de aceleași dimensiuni, otelul va cântări mai mult datorită densitatii sale mai mari.

În al treilea rând, poți construi mai repede cu oțel. Timpul înseamnă bani, dar se pare că accesul la tehnologie și practici de construcție eficiente fiecare client să dorească ca clădirea lor să vină sub buget și înainte de termen. Structurile de otel sunt proiectate și confectionate în interiorul fabricii, după care sunt livrate direct pe santier. Acest lucru accelerează în mod semnificativ timpul de construcție, ceea ce face posibilă finalizarea proiectelor pe scară largă în câteva săptămâni.

Avantaje executie casa pe structura metalica

O mare parte a economiilor pe care le vei câștiga provin din avantajele legate de forța de muncă și de costurile de executie mai mici. Perioada de execuție mai mica se poate reflecta și în reducerea dobanzilor către creditor și prin aceasta și costul total al creditului.

Avantaje pret / timp de executie CaseMexi.ro
Avantaje pret / timp de executie CaseMexi.ro

Deoarece procesul de fabricație de înaltă calitate este controlat, managerii de proiect își pot concentra atenția asupra altor aspecte, iar componentele pre-tăiate și gata de asamblare elimină necesitatea măsurării și tăierii pe șantier. Acest lucru elimina și elementul erorii umane din ecuație, reducând timpul petrecut pentru a asambla ceva doar pentru a afla că trebuie să fie re-măsurat, tăiat și instalat din nou.

Inovația în producția de oțel, combinată cu o concurență mai mare pentru a satisface cererile de oțel în creștere, a făcut ca prețurile la oțel să fie mai mici în ultimii douăzeci de ani și să fie accesibile și pentru construcții rezidentiale.

Pe lângă toate acestea, construirea unei case pe structura metalică te ajuta sa economisește bani pe termen lung prin reducerea costurilor ulterioara pentru intretinere.

Deoarece oțelul este atât de durabil și necesită o întreținere atât de redusă, este o alegere economică pentru proprietarii de clădiri. Cheltuielile de întreținere, reparații și înlocuiri sunt minime, chiar și pe parcursul a 50 de ani sau mai mult. Astfel, se pot economisi sume importante de bani pe toată durata de viața a clădirii.

Datorită capacității aproape de neegalat a structurilor metalice de a rezista la vânturi puternice, sarcini grele de zăpadă, incendiu și seism, combinate cu rezistența la dăunători și degradare, companiile de asigurări oferă adesea prime mai mici pentru politele de asigurare a caselor construite pe structura metalica.

In cazul caselor pe structura metalica usoara, termoizolatia este calitativ superioara caselor construite din caramida. Cifrele vorbesc de la sine:

  • pierderea de caldura a sistemului este de 0,169 Kw/mp, in schimb un perete de caramida de 30 de cm tencuit pe ambele parti cu cu strat de polistiren de 10 de cm are o pierdere de 0,316 Kw/mp, deci dubla fata de structura metalica.

Economisesti chiar și din prima zi

Din punct de vedere al izolatiei, casele pe structura metalica sunt mult fiabile decât alte tipuri de construcții. Ce înseamnă aceasta pentru tine? Confort sporit și economii semnificative chiar din prima zi.

Calcule de mai jos pentru calculul costurilor de încălzire au fost preluate de pe site-ul CaseMexi.ro și au avut în vedere urmatoarele ipoteze:

  • Prețul energiei electrice 0,45 RON/KW, Pellet: 900 RON/tonă, Gaz metan: 1,40 RON/nmc, Suprafață de 100 mp, Geamuri = 20% din suprafața pereților. S-a luat în calcul condiții ideale de construcție și izolație pentru calcularea costurilor estimative. S-a luat în calcul temperatura interioară de 23° Celsius și temperatura exterioară de -5° Celsius. Se mai ia în considerare: tâmplăria geamurilor, gradul de izolare a sticlei, de câte ori se deschid și se închid geamurile și ușile exterioare și trebuie adăugat în funcție de acești factori prețurile cresc între 30%-60% la valorile din tabel.
Avantaje costuri incalzire CaseMexi.ro
Avantaje costuri incalzire CaseMexi.ro

Imbinarea a tuturor acestor avantaje de economisire a costurilor pe care le ofera casele pe structura metalica, fac ca acestea să fie o alegere preferata de tot mai multi romani si, in acelasi timp, accesibilă datorita programelor de finantare oferite de Case Mexi.

Cine este Case Mexi?

Case Mexi este o divizie a Mexi Group, cu experiență de peste 18 ani în domeniul construcțiilor, care oferă tuturor celor interesați, case construite pe structura metalică ușoară.

Case Mexi infografic
Case Mexi infografic

De ce sa apelezi la Case Mexi pentru o casă pe structura metalică?

Constructia caselor realizate de Case Mexi au ca baza un schelet foarte rezistent din otel, placat cu material rigid si umplut cu materiale de izolare. Este cea mai eficienta tehnologie actuala de pe piata imobiliarelor.

Casele Mexi sunt case la cheie mai ieftine, case care sunt construite pe structuri metalice, produse cu tehnologii inovatoare. Cu ajutorul unor structuri de rezistenta din profile de ultima generatie, Casele Mexi reprezinta o alternativa rezistenta la cutremure si construita trainic, pentru a rezista mai multor generatii. In aceasta idee, Mexi ofera garantie pe viata pentru fiecare constructie.

Dacă vrei o casa confortabila, sigură și economica, alege Case Mexi!

Această listă cu avantajele caselor pe structura metalica este dependentă de doi factori: calitatea materialelor și nivelul de experiență al constructorului. Când cele două piese de puzzle se imbina perfect, proprietarii noilor case beneficiază de o clădire atractivă și bine proiectată, care este în același timp durabila și rezistenta în timp.

25 / 100

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.