Cine esti tu? Cine sunt eu? Cine suntem noi in acest Univers?

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Cine suntem noi in acest Univers?

«Cunoaste-te pe tine insuti»

scrie pe o inscripţie de pe templul din Delfi, unde se oficiau ceremoniile misterelor lui Appolo, zeul cuvantului solar.

Aproximativ 72% din corpul uman este H2O – apa in stare lichida.

La fiecare 16 zile, aproximativ 100% din apa organismului este schimbata intr-un organism sanatos.

Elementele grele, cum ar fi carbon, sodiu si potasiu iti pot ocupa organismul aproximativ 8-11 luni.

De exemplu, calciu si fosforul din oase sunt inlocuite printr-o dinamica de cristalizare – dizolvare, care face ca oasele noastre sa fie inlocuite complet cu timpul.

[ct_leading]Inlocuirea atomica a altor organe poate fi estimata:[/ct_leading]

•Captuseala stomacului si intestinului la fiecare 4 zile;

•Gingiile sunt inlocuite la fiecare 2 saptamani;

•Pielea este inlocuita la fiecare 4 saptamani;

•Ficatul este inlocuit la fiecare 6 saptamani;

•Captuseala vaselor de sange este inlocuita la fiecare 6 luni;

•Inima este inlocuita la fiecare 6 luni;

•Celulele de suprafata implicate in procesul de digestie – de la nivelul cavitatii bucale, pana la nivelul intestinului gros – sunt inlocuite la fiecare 5 minute;

Aceste date uimitoare au fost mai intai subliniate de catre Dr. Paul C. Aebersold in anul 1953 intr-o lucrare de referinta prezentata la Institutul Smithsonian, ce poarta denumirea “Radioisotopes – New Keys to Knowledge”.

In aproximativ un an de zile din acest moment fiecare atom din corpul tau va fi schimbat.

Cine esti tu? Cine sunt eu? Cine suntem noi? * Invatam Impreuna

Nu exista nici macar un singur atom din corpul tau care se va afla acolo pentru totdeauna si exista o sansa de 100% ca alti oameni din istorie au fost detinatorii acelorasi atomi care formeaza organismul tau in prezent.

La fel de fascinant este si faptul ca aproximativ 33% din greutatea organismului tau, nu esti chiar “tu”, ci este un conglomerat de bacterii, virusuri, paraziti si alti vizitatori.

De fapt, in cazul bacteriilor, in comparatie cu celulele organismului tau, acestea formeaza un numar de 10 ori mai mare.

Datele prezentante mai sus, ne lasa cu o intrebare filosofica foarte importanta:

“Daca fiecare atom din corpul nostru este inlocuit in fiecare an, cine suntem noi, asta in cazul in care nu suntem celulele organismului si nici atomii care formeaza corpul nostru fizic?”.

[ct_leading]Cine esti tu? Cine sunt eu? Cine suntem noi?[/ct_leading]

((Probabil cea mai profunda intrebare adresata vreodata! ~ http://www.e-dimineata.ro/probabil-cea-mai-profunda-intrebare-adresata-vreodata/))


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact