consultanta medicala online

Consultanta Medicala * Expert CaliVita Romania

Aici, la Natura pentru Sanatate, suntem preocupati sa cream continut de calitate prin care oamenii să găsească mai ușor informații din surse autorizate si care să le răspundă întrebările lor. Informațiile și materialele conținute pe Site-urile Natura pentru Sanatate nu sunt destinate să constituie un ghid cuprinzător privind toate aspectele terapiei, produsului sau tratamentului descrise pe site.

Informațiile despre o terapie, serviciu, produs sau tratament nu susțin în niciun fel o astfel de terapie, serviciu, produs sau tratament și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medicului dumneavoastră sau al altui profesionist acreditat din domeniul sănătății.1Termene si Conditii – Termene si Conditii de Utlizare

Sfatul medicului consultant Calivita Romania

Pe langa continutul informativ si util, dorim sa te punem in legatura cu profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, daca ai intrebari legate de starea ta de sanatate sau doresti sa afli mai multe despre cum te pot ajuta suplimentele naturiste de la CaliVita, te rugam sa te adresezi expertului CaliVita.

Consultanta medicala Calivita
Calivita România colaborează cu o echipă performantă de medici consultanţi cu experienţă în domeniul medicinii naturiste.

Calivita România colaborează cu o echipă performantă de medici consultanţi cu experienţă în domeniul medicinii naturiste, care îţi pot răspunde cu promptitudine la diversele probleme cu care te confrunţi tu sau cei dragi tie.

Sfaturile lor te pot ajuta să afli cum poţi avea un stil de viaţă sănătos cu ajutorul acestor suplimente, cum poţi preveni anumite boli ori completa tratamentul de specialitate pe care deja îl urmezi.

Fie că te simţi obosiţ, ai probleme cu articulaţiile, te supără refluxul gastric ori nu ştii cum se pot lua anumite suplimente alimentare, medicul consultant de la CaliVita iti va răspunde tuturor întrebărilor în cel mai scurt timp posibil.

Tu întrebi. Medicul consultant iti răspunde.

Răspunsurile la întrebările pe care le trimiţi online sunt formulate de către dna Dr. Tudora Mitoiu.

Răspunsurile la întrebările pe care le trimiţi online sunt formulate de către dna Dr. Tudora Mitoiu.
Consultanta Medicala Online * dr. Tudora Mitoiu

1. Intră pe pagina oficială de Facebook CaliVita România

2. Trimite întrebarea ta printr-un mesaj privat. 

3. Calivita trimite întrebarea ta doamnei doctor, iar recomandarea acesteia o vei primi prin mesaj în cel mai scurt timp posibil. 

Te asigurăm că toate datele tale personale sunt protejate, conform GDPR. 
* Poţi trimite întrebarea ta medicala şi pe adresa de email info@ calivita.ro

Vitamine si minerale

Test online Lipsa de Vitamine

Testul gratuit Lipsa de vitamine examinează peste 300 de simptome

cauzate de lipsa a circa 50 de vitamine şi minerale.

Te poate ajuta să identifici imediat semnalele pe care organismul tău le emite,

ce vitamine, minerale şi micronutrienţi nu sunt prezenţi în cantitatea suficientă în corp. 

Despre suplimentele nutritive CaliVita

Pentru a putea cumpara sau comanda online produse Calivita trebuie să îţi creezi un cont pe site-ul Calivita Romania, printr-un link de recomandare.

Beneficiile tale sunt multiple: 

In magazinele CaliVita Romania foloseste codul 0407719585 pentru a cumpara produse la preturi promotionale si cu reducere de 25% din pretul intreg. Pentru si mai multe beneficii, inclusiv consultanta medicala de specialitate, inscrie-te gratuit pe site-ul oficial Calivita, urmand pasii de la acest link de recomandare.

Suplimentele alimentare3Comenzi online produse Calivita: https://comenzicalivita.calivita4.me/ ajută la menţinerea sănătăţii şi pot completa eficient tratamentul medicamentos prescris de medic; cu toate acestea, ca în cazul oricărui aliment, uneori ele pot interacţiona cu medicamentele.

Pentru a evita problemele, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie eticheta şi să respecţi instrucţiunile, precum şi sfatul medicului, în special dacă eşti însărcinată sau alăptezi, suferi de boli cronice, ai alergii şi / sau alte boli cronice în familie, urmează să fii supus unei intervenţii chirurgicale sau urmezi un tratament medicamentos (pe termen lung).

Ne dorim să îţi fim alături cu cele mai bune recomandări şi sfaturi pentru o sănătate puternică. Suntem aici pentru tine!