Testul online Lipsă de Vitamine de la CALIVITA INTERNATIONAL

Corpul nostru tot timpul vorbește cu noi. Dacă am găsi timp să îl ascultăm! Fiecare celulă a corpului reacționează la fiecare gând și cuvânt al nostru.

Louise L. Hay

Dacă corpul tău ți-ar vorbi, l-ai asculta? Ai încerca să înțelegi cum și în ce mod lipsa de vitamine îi poate afecta buna lui funcționare?

Și dacă ai știi care sunt necesitățile lui zilnice de vitamine și minerale esențiale, ce ai face pentru că el să fie într-o stare de funcționare optimă și energică pe tot parcursul zilei?

Cum știi dacă corpul tău are nevoie de vitamine și minerale?

Răspunde-ți la următoarea întrebare simplă:

 dimineața, când mă trezesc, mă simt obosit/ă, deși dorm suficient de mult? 

Dacă răspunsul este DA, atunci cel mai probabil ai nevoie de un complex de multivitamine. Durerile de cap recurente sau oboseală constantă pot fi simptome ascunse ale unor deficiente nutriționale care persistă de ceva timp.

Dacă răspunsul este NU, felicitări! Înseamnă că reușești să îți iei din dietă vitaminele și mineralele esențiale și, probabil, consumi suplimente nutritive de calitate.

Oricare ar fi răspunsul, îți recomand să faci testul online #LipsaVitamine. Doar câteva click-uri sunt necesare pentru a obține o evaluare rapidă și simplă a posibilelor deficiențe de vitamine și minerale din corpul tău.

Vitaminele și mineralele nu sunt substanțe miraculoase, însă ele sunt absolut necesare creșterii și dezvoltării organismului. farmacistul Earl Mindell, autorul best-sellerului Noua Biblie a Vitaminelor

Fără vitamine, viaţa omului nu ar putea exista. Acestea sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, pentru evitarea apariţiei anumitor boli. De cele mai multe ori, necesarul de vitamine îl luăm din alimente, dar, în unele cazuri, este necesar să suplimentăm dieta noastră cu suplimente nutritive de calitate.

De la lansarea acestuia până în prezent au fost înregistrate mai mult de 300,000 de teste completate online, 20.000 de distribuiri pe Facebook, 5.000 de rezultate trimise prin e-mail, în 15 limbi, din întreagă Europa.

Obține simplu și usor o evaluare rapidă a stării tale de sănătate!

Completează formularul de mai jos și află care sunt vitaminele care ii sunt necesare corpului tau pentru o stare de sanatate perfecta.

Dacă ai făcut testul Lipsă de Vitamine și ți s-a părut util și valoros, le vei spune și altora? Mulțumesc! :)

Test Online: LIPSA DE VITAMINE si MINERALE
  • Usor de utilizat.
  • Rapid, sigur, confidential
  • Rezultate cu acuratete mare.
5

Fă acum testul Lipsa de vitamine!

Completează acest test simplu şi gratuit şi află de ce vitamine ai nevoie! Durează doar câteva minute.

Corpul nostru nu poate functiona corect fara un aport suficient de vitamine si minerale.

Lipsa acestor nutrienti poate fi cauzata fie de o alimentatie saraca in legume si fructe, principalii „furnizori” de vitamine si minerale, dar pot fi determinata de prezenta unor afectiuni.

Testul gratuit Lipsa de vitamine examinează peste 300 de simptome cauzate de lipsa a circa 50 de vitamine şi minerale.  

Sending
User Review
3.64 (11 votes)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *