Cred in Mos Craciun

Tu crezi în Moș Crăciun?

Nu este vorba despre a crede doar într-un moș cu barba albă, naturala, care zboară în întreaga lume și oferă daruri copiilor. Este vorba despre a crede în spiritul Crăciunului și tot ceea ce vine cu el. A crede în ceva mai mare decât tine … ceva care îți aduce Speranță, Iubire, Râsete, Bucurie.

Îți dă senzația ca ceva magic se întâmpla. Lumea este plină de tristete, suparare și mânie. A crede în ceva magic pe cale să se întâmple îți aduce un zâmbet pe față. Face unele un pic mai frumos, chiar dacă este doar pentru un moment. Și, îți spun, cu toată încrederea ca merita.

Moș Crăciun este o ființă, un gând, un spirit, un sentiment sau orice altceva care te poate face sa crezi, sa ai speranța, sa fii o persoana buna. Este ceea ce te tine tânăr/ă, fericit/ă, îți dă putere, te ajută să te bucuri de viață și de toti oamenii minunati din jurul tău.

Însă, pentru mine nu a fost dintotdeauna așa. Pana acum nu am crezut în Moș Crăciun, poate pentru ca știam ca în spatele cadourilor ascunse sub ramurile bradului de Crăciun se afla părinții mei, și nu un Moș cu barba albă și cu un sac de cadouri în spate.

Asta a fost credinta mea,  pana acum câțiva ani, cand –  printr-o constientizare de o clipa – viata mea avea să se schimbe într-un mod magic, miraculos aș putea spune. Eram la o petrecere de Crăciun împreuna cu multe persoane dragi mie; o atmosfera de sărbătoare, cu colinde și cântece de Crăciun, cu mese pline cu bucatele traditionale de sărbători și un brad maiestuos și dichisit, care adapostea cutii și pungi cu cadouri, care de care mai colorate și mai frumos ambalate.

De parca Moș Crăciun tocmai fusese pe acolo și și-a golit sacul sub bradul nostru.

La un moment dat, gazda evenimentului ne-a lansat invitația de a ne lua cadoul de sub brad. Fiecare își alegea cadoul, ăla care ii facea mai tare cu ochiul. Știi, cum se mai spunea în magazinele de pâine … „Painea se alege cu ochiul, nu cu mainile”. Fără ca pe cutie să fie un semn distinctiv sau să fie scris numele invitatilor.. E ca și cum cadoul te alegea pe tine și nu tu pe el. Un amestec de curiozitate, magie și bucurie.

Mi-am luat și eu cadoul fără sa stau sa aleg prea mult; ma bucuram și în același ma simțeam trista. Cu un ochi radeam și cu unul plângeam. Am plecat de la petrecerea de Crăciun cu sufletul faramitat în bucăți și încercam sa înțeleg de ce nu ma puteam bucura într-o zi în care bucuria, bunătatea, veselia erau peste tot, din abundenta. Lipsea ceva, așa credeam eu la acel moment (eram singura pe atunci).

Cu toate astea, pe drumul către casă, am avut o discuție cu Moș Crăciun. De fapt, a fost, mai degrabă un monolog, pentru ca eu ii vorbeam, și speram să fie pe undeva, aproape, si să mă asculte. I-am mulțumit pentru cadou și i-am cerut iertare ca nu cred în Moș Crăciun; apoi, i-am promis ca urmatoarele petreceri de Crăciun vor fi doar amintiri vesele și momente frumoase, chiar dacă nu cred în Moș Crăciun și voi fi singura, fără partener, la petrecerea lui. Un gând razlet și o dorința timidă s-a infiripat atunci …

În anul următor, Moș Crăciun a venit mai devreme, pe 1 decembrie, deghizat … într-o îmbrățișare. Am primit „cadoul” cu teamă și timiditate, dar cu multă bucurie. Ceea ce a urmat, a fost începutul unei frumoase povești de dragoste, care continuă si acum si care a șters toată neincrederea mea în Moș Crăciun.

Dupa ce am vazut prestatia mosului (Dumitru) la serbarea de la gradinita 210 a baietelului meu nu pot sa spun decat ca imi pare rau ca m am lasat mintit de cei care sustin ca mos craciun nu exista ! – Valentin Ion, recenzie preluata de pe facebook

Pentru ca, ai ghicit deja, Moș Crăciun este întotdeauna prezent și alături de noi, tot anul, deghizat în domni simpatici, gata sa îți împlinească toate dorintele. Iar in decembrie, Moș Crăciun își îmbraca costumul de sărbătoare, intra în casele noastre pe ușa, pe fereastra, pe horn, pe facebook … pe oriunde, și îți aduce un cadou special, doar pentru tine. Totul e sa primești cadoul, cu recunoștință și bucurie, precum și toate celelalte cadouri pe care ți le-a trimis Mosu’ pe tot parcursul anului.

Ei, este multă munca aici, însă Moș Crăciun nu este singur. Moșul este susținut și ajutat de echipa care s-a adunat sub brand-ul inchiriazamoscraciun.ro.

Ei bine, acum – la final de poveste – îți spun cu toată sinceritatea ca eu #credinmoscraciun, în spiritul Craciunului și tot ceea ce vine odata cu el: Speranță, Iubire, Râsete, Bucurie.

Și mai cred ca Moș Crăciun e întotdeauna printre noi, deghizat în niște domni simpatici … poate ca e profu’ de mate cu care te pregătești pentru olimpiada, poate ca e șeful tău de la primul tău loc de munca, poate ca e portarul care îți zâmbește și care zilnic are o vorba buna pentru tine. Sau, cine știe … poate e unul din cei 30 de mosi cu barba albă naturala și zâmbet luminos de pe site-ul inchiriazamoscraciun.ro.

Cred in Mos Craciun INFOGRAFIC

Intra pe site-ul inchiriazamoscraciun.ro și convinge-te și tu! Aici îl vei găsi pe Moș Crăciun pentru petrecerea de la grădinită, de la școală sau de acasă, dar și pe Moș Crăciun adevărat, cu plete dalbe naturale, cu barba albă și costumul roșu, pregătit să ofere cadouri și să creeze o atmosferă de basm pentru colegii tăi de munca.

[saswp-review id=”review”]

De ce sa alegi inchiriazamoscraciun.ro?

Din vremuri străbune, Moș Crăciun aduce un plus de farmec Crăciunului, mai ales pentru cei mici. Pentru că iubim copiii și ne place să-i vedem fericiți, de câțiva ani buni îl punem pe Moș Crăciun la treabă în fiecare an, îi dilatăm timpul și îi facem loc în agendă pentru vizite in casele copiilor cuminti.

Se știe că Moșul are la dispoziție o singură noapte pentru a livra personal cadourile de Crăciun tuturor copiilor și adulților din întreaga lume, așa că nu-i lucru ușor să stea câte o jumatăte de oră sau o oră la fiecare prichindel.

În fiecare an, la început de decembrie, Echipa de la inchiriazamoscraciun.ro îi curăță Moșului hainele de praful de pe horn, îi lustruieste ghetele, îi aranjeaza barba și pletele dalbe și îl pregăteste cum se cuvine pentru întâlnirile cu voi, cei mai mari iubitori de Crăciun, cadouri și surprize!

Se ocupă îndeaproape și de Spiriduși, ajutoarele lui Moș Crăciun! Ce s-ar face Moșul fără ajutoarele sale de nădejde? Căci Moș Crăciun este bătrân, sacul e greu, cadourile multe… Ajutoarele Moșului reprezintă o necesitate atunci când Moș Crăciun ajunge într-un loc unde trebuie să împartă foarte multe cadouri. Altfel cum s-ar descurca el să țină minte numele tuturor copiilor, să-i țină și pe ei pe genunchi și sacul în spate?

Dar gata cu poveștile! E târziu și agenda Moșului se umple văzând cu ochii! Ți-ai rezervat o întâlnire cu Moș Crăciun? Dacă nu, e momentul să o faci, căci timpul nu stă în loc, iar o așa întâlnire nu trebuie ratată!

Tags:

©2020 Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere | Partener CaliVita International Romania

INTREABA-MA

În acest moment nu suntem online. Dar poti sa ne trimiți un mesaj si iti vom răspunde cat mai repede posibil. Multumesc!

Se trimit datele
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte