Cresterea benigna a prostatei * tratament cu extracte naturale din plante

[ct_section title=”Cresterea benigna a prostatei” subtitle=”tratament cu extracte naturale din plante” background=”” gradient=”” color=”light” padding=”10px” ][/ct_section]

Protejeaza-ti sanatatea prostatei folosind combinatia unica de produse de la CaliVita: Oregano Oil şi Pro-STP.

Prin efectele lor sinergice, ingredientele bio-active din cele doua produse se potenteaza reciproc si constituie un real ajutor pentru barbatii care sufera de HBP (cresterea benigna a prostatei).

Uleiul de oregano, probabil cel mai puternic antibiotic natural

Pentru multa lume, oregano este doar o planta deosebit de aromata utilizata in bucatarie. Oregano este recomandat nu doar pentru aroma sa deosebită, dar si pentru efectele sale benefice.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/oregano-oil” color=”#FFFFFF” background=”#69A31A”  description=”prospect” size=”normal” position=”left” ]Oregano Oil[/ct_button]Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numara flavonoidele, cunoscute pentru excelentele efecte antioxidante, precum si cateva uleiuri volatile foarte utile.

Unul dintre acestea, carvacrolul, are proprietati antimicrobiane, astfel ca poate distruge sau impiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

Carvacrolul poate inhiba dezvoltarea Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia şi Salmonella, motiv pentru care este un remediu eficient pentru infectiile prostatei, vezicii urinare si ale tractului urinar.

Pro-STP, protectia complexa a prostatei

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/pro-stp” color=”#FFFFFF” background=”#69A31A”  description=”prospect” size=”normal” position=”left” ]Pro STP[/ct_button] Substantele active din produsul Pro-STP sunt: extract din Saw Palmetto, Pygeum africanum, frunze de urzica.

Acestea contribuie la intreruperea mecanismului hormonal care produce cresterea prostatei, participa la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) si are efecte diuretice.

Extract din Saw Palmetto (Sabal Serrulatum, Serenoa Repens): cercetarile au dovedit ca substantele active extrase din acest palmier favorizeaza eliminarea urinei si amelioreaza nicturia. Substantele biologic-active ce se gasesc in semintele palmierului contin fitonutrienti puternici, capabili sa intrerupa mecanismul hormonal care produce cresterea benigna a prostatei.

Extract din palmierul Pygeurn Africanum (Prunus africana): este utilizat in ameliorarea simptomatologiei HBP inca din secolul al XVIII-lea. Contine fitosteroli cu efect antiinflamator. Participa la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) si la incetinirea (stoparea) cresterii prostatei; are efecte diuretice si antalgice.

Extract din frunze de urzici (Urzica Dioica): contine fitosteroli cu un puternic efect antioxidant care impiedica, de asemenea, cresterea prostatei. Studii efectuate au aratat ca substantele biologic-active din extractul de Pygeum Africanum si urzica actioneaza sinergic.

Extractul de saw palmetto (palmier pitic) si de urzica, datorita efectului antiinflamator si diuretic, pot reduce simptomele cauzate de largirea si inflamarea prostatei.

Complexul de fitosteroli contine compusi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei.

Zincul si seleniul nu sunt doar excelenti antioxidanti, ci contribuie si la functionarea adecvata a organelor genitale masculine.

Protectie multipla pentru barbatii care stiu ce vor!

[ct_button color=”#FFFFFF” background=”#69A31A” gradient=”” description=”actioneaza sinergic” size=”normal” position=”left” ]Oregano Oil si Pro-STP[/ct_button] Protejeaza-ti sanatatea prostatei folosind combinatia unica de produse de la CaliVita care, prin efectele lor sinergice, pot constitui un real ajutor pentru barbatii care sufera de HBP (cresterea benigna a prostatei).

Protectie pentru cresterea benigna a prostatei

Cui este recomandat acest pachet?

  • Tuturor barbatilor care se confruntă cu simptomele specifice cresterii benigne ale prostatei: urinari frecvente pe timp de noapte, initiere dificila a mictiunii, golire incompleta a vezicii, dureri si limitare a activitatii sexuale.
  • Barbatilor care doresc sa previna afectiunile prostatei.
  • Persoanelor care isi doresc o protectie antibacteriana naturală impotriva celor mai comune infectii microbiene ale tractului urinar.

Saw Palmetto s-a dovedit a fi util in tratarea si altor afectiuni hormonale, cum ar fi: chelia (in cazul barbatilor), numarul scazut de spermatozoizi, probleme ale aparatului reproducator, acnee, supra sau sub-dezvoltarea sanilor, scaderea libidoului, sindromul premenstrual.

Pentru barbatii care sufera de cresterea benigna a prostatei sau isi doresc o protectie antibacteriana naturala completa le recomandam produsele Oregano Oil si Pro-STP CaliVita!

[ct_animation delay=”200″ animation=”zoomout” id=”” class=””]… si barbatii au nevoie de ingrijire. :) [/ct_animation]

Surse bibliografice si recomandari:

  • – Protectie multipla, http://calivita.ro/protectie-multipla [articol]
  • – Afectiunile ureterului, vezicii urinare si prostatei pe intelesul tuturor – Aurelia Dascalescu [carte]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *