Decembrie, luna cadourilor

În decembrie ninge cu cadouri de la CaliVita

A sosit si una din cele mai frumoase luni ale anului: decembrie, luna cadourilor.

Tuturor ne plac cadourile, insa – in aceeasi masura – ne face placere sa daruim. Decembrie este luna in care. fiecare din noi, poate fi Mos Craciun.

„Job-ul”  de Mos Craciun poate fi stresant cand nu gasesti cadoul potrivit sau nu ai inspiratie. Verificăm în permanență distribuitorii noștri pentru a vedea care sunt produsele noi și care sunt cele mai bune oferte, astfel încât experiența ta de cumpărături să fie cât mai simplă și mai distractivă posibil.

Ia-ti băutura preferată, aseazate confortabil în scaunul și …

Lasa-te inspirat…

Promotii produse CaliVita Romania - online si in magazinele CaliVita

… de cadourile oferite de CaliVita Romania
1.

Membrii noi,comenzi produse CaliVita 200 RON = produs CADOU la alegere dintre Vitamin D (California Fitness) sau Ca-Mg with D+K (din gama California Fitness)

2.

OrganiCare Bath&Shower + OrganiCare Body Lotion = OrganiCare DeoRoll-on CADOU + Sacoşă textilă – flori CADOU

3.

Nopalin + Chromium Max 500 = cartea Ecuaţia Slăbirii CADOU

4.

La fiecare Pachet One Diet, care conţine 2 pungi Shake One, 1 pungă Burn One, 1 cutie Pure Inulin sau Nopalin, 1 shaker si o broşură, ai 25 % REDUCERE!

5.

Niacin X-treme 1+1 CADOU!

6.

Pachetele Calivita: Organic Noni 3+1, Organic Acai 3+1, OrganiCare 3+1, GraVital Juice 3+1, Samburex 3+1 şi D-drops 3+1 , pachetul Aquabelle, pachetul Vein.

7.

La fiecare aparat de filtare si ionizare a apei Aquarion cumpărat primeşti CADOU 1 Goldmax Magnet şi 1 VOUCHER în valoare de 500 lei, care va putea fi folosit la cumpărarea de produse CaliVita.

Ai gasit ceea ce cautai?

Autor

Bună, sunt Cristina Carmen RUSU, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut