Top 7 produse naturiste pentru eliminarea paraziților intestinali

Pentru eliminarea parazitilor intestinali există o serie de tratamente medicamentoase specifice, insa acestea au efecte adverse relativ toxice. Te-ai gandit vreun moment ca exista si alte modalitati de eliminare a acestora, care au la baza plante medicinale si aromatice din farmacia naturii?

Înainte de a începe să experimentezi aceste remedii naturale impotriva parazitilor, informează-te temeinic pentru a afla care este modul cel mai potrivit pentru a ucide și elimina definitiv viermii intestinali. Și, bineînțeles, este bine să apelezi la un un medic specialist cu experientă în infecțiile parazitare.

Ar fi ideal dacă, în ultima perioadă, ai practicat un stil de viață holistic. Primul și cel mai important pas pentru vindecarea unei infecții este să îți fortifici sistemului imunitar pentru o funcționarea optimă.

Paraziții intestinali pot mima alergii cutanate, anemii și diverse probleme imunitare. Acești paraziți ajung în corpurile noastre prin consumarea unei ape necurate, produse din carne de porc și alimente contaminate. La toate acestea, se mai adaugă igiena precară și efectuarea / desfășurarea de diverse activități în zone și comunități aglomerate.

Înmulțirea și răspandirea diverșilor viermi intestinali, cum ar fi giardia și oxiurii, este o problemă cu care se confruntă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Funcție de tipul de viermi intestinali, o persoană poate prezenta diferite simptome cum ar fi: dureri de stomac, gaz, dizenterie, diaree, respirație urată, sentimente constante de foame, somn neliniștit, mancărime în jurul rectului, anemie, slăbiciune, febră, greată, durere la picioare și tulburări nutriționale.

Pe lângă diverse probleme intestinale, dureri abdominale și indigestie pe care le pot provoca, infestarea cu paraziți intestinali aduce un mare prejudiciu sănătății prin faptul că aceștia slăbesc sistemul imunitar și încarcă organismul cu deșeuri toxice, pe care, literalmente, le elimină în organismul nostru.

Un sistem imunitar slăbit și un organism toxic duc la degenerare, oboseală și boală.

Există peste 100 de tipuri de paraziți care pot exista în corpurile noastre. Cei mai comuni paraziți intestinali care apar la oamenii sunt: giardia, oxiurii, teniile, limbricii.

TOP 7 remedii naturale pentru eliminarea parazitilor intestinali si a toxinelor

Da, cu toții avem paraziți în organism. Este practic imposibil să nu intri în contact cu ei, deoarece sunt aproape de tot, de la mâncarea noastră pană la covoarele noastre.

Top 7 produse-naturiste-eliminarea-parazitilor-intestinali

Articolul de azi își propune să îți aducă în atenție cele mai bune produse naturiste de la Calivita pe care le poți utiliza în tratamentele naturiste pentru eliminarea paraziților intestinali, care contin ingrediente naturale extrase din plante medicinale si aromatice.

1. Oregano Oil CaliVita

Uleiul esențial de oregano este antimicrobian și antiparazitic, astfel că distruge și împiedică reproducerea bacteriilor și a ciupercilor. Pune două până la trei picături de ulei de oregano în apă cu suc de lămâie proaspăt și bea acest amestec de trei ori pe zi.

2. Garlic Caps CaliVita

Usturoiul este unul dintre cele mai puternice alimente cu proprietăți antibiotice din lume. Usturoiul conține mai multe substanțe cu proprietăți antibacteriene și antifungice, cum ar fi alicina, alliin, alliinase și S-allylcysteine. Adaugă, zilnic, usturoi proaspat în alimentație, iar dacă te deranjează mirosul, ia capsule cu ulei de usturoi, sub formă concentrată, cum este Garlic Caps de la CaliVita.

3. Liquid Chlorophyll CaliVita

După terminarea tratamentului naturist pentru eliminarea paraziților intestinali, pentru curățarea corpului de toxinele rezultate este necesară o cură de detoxifiere și alcalinizare. Clorofila lichidă are și un ușor efect diuretic, astfel că este o componentă esențială a tratamentelor de deparazitare a organismului.

4. Spirulina & Chlorella PLUS CaliVita

Algele verzi ajută la detoxifierea organismului de toxinele produse de paraziți. De asemenea, conțin substanțe nutritive de care corpul ar putea avea nevoie în cazurile de infecții parazitare. Dacă nu ai încercat niciodată până acum să consumi alge, atunci ia chlorella și spirulină împreună, cel mai simplu sub formă de tablete. În acest fel, beneficiezi de detoxifierea organismului și, totodată, ai o stare de energie bună.

5. Ocean 21 CaliVita

O cură cu Ocean 21 este binevenită în mai multe moduri. Prin conținutul de Aloe Vera, se va reface sănătatea tractului digestiv, iar prin conținutul de alge marine, Ocean 21 oferă din belșug necesarul de proteine, vitamine, minerale. Sucul de morcov și sfeclă (surse bogate de vitamine și minerale) ajută la refacerea țesuturilor epiteliale.

6. GraVital Bio Juice CaliVita

Sucul organic GraVital conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională: aloe vera, graviola (soursoup), mangosteen și nopal. Graviola are un mare succes în uciderea paraziților intestinali, calmarea nervilor, reducerea tensiunii arteriale, sprijinirea sistemului circulator și funcționarea ficatului. După doar o zi, unii oameni au văzut în toaletele lor cum au fost eliminați paraziții intestinali.

7. ParaProteX CaliVita

Cel mai bun produs pentru eliminarea paraziţilor intestinaliChiar dacă l-am lăsat pe ultimul loc, #Paraprotex este de departe cel mai bun produs naturist existent pe piață pentru eliminarea paraziților, ciupercilor și microbilor. O formulă complexă, extrem de puternică și eficientă care conține extracte din plantele: pelin, dracilă, smirnă, ulei de cuișoare, pulbere de usturoi, nucă neagră.

Tratamentul complet cu ParaProtex include și administrarea de produse probiotice și fibre. Rolul probioticelor este de a secreta în mod natural bacterii „prietenoane”, antifungice, care ajută la distrugerea și eliminarea paraziților intestinali.

[testimonial_rotator id=”12860″]

Refacerea organismului dupa eliminarea paraziților intestinali

Paraziții intestinalii ne pot creea deficiențe probleme de digestie și nutritive majore, deoarece ne „fură” din vitaminele și mineralele vitale și aminoacizii necesari pentru digestie. Acest lucru poate provoca anemie sau poate determina o stare de somnolentă după masă. De aceea, în lupta pentru eliminarea paraziților intestinali și a toxinelor produse de aceștia, este important să ne suplimentăm dieta cu un complex de vitamine, minerale și alți fito-nutrienți esențiali.

Natura pentru Sănătate îți recomandă o serie de suplimente nutritive personalizate, funcție de vârstă și grupa sanguină. Dacă îți dorești mai multe informații despre aceste produse, te rog să lași un comentariu în căsuță de mai jos sau să îmi trimiți un mesaj prin intermediul formularului de contact.

  • Sugar Free Gumies – jeleuri multivitaminice, fara zahar, pentru copii
  • Full Spectrum – complex de vitamine si minerale
  • SuperMega 50 – megadoza de multivitamine si minerale
  • Senior Formula – multivitamine, minerale si extracte din plante pentru varstnici
  • Stress Management – complex de vitamina B pentru reducerea stresului
  • Vital A, B, O sau AB (multivitamine pentru fiecare grupa sanguina)

Foloseste codul 0407719585 pentru a cumpara produse CaliVita la preturi promotionale si pentru a beneficia de promotiile speciale oferite membrilor. Inscrie-te gratuit pe site-ul oficial Calivita Romania urmand pasii de la acest link de recomandare.

Practică un stil de viață holistic

Cauzele pentru care ne putem alege cu o infecție parazitară sunt diverse, dar – cel mai adesea – acestea derivă din stilul nostru de viață. Vestea bună este că putem face alegeri conștiente în ceea ce privește ceea ce consumăm, precum și ceea ce gândim și spunem.

Consumă cât mai puține alimente procesate și, in schimb, tot mai multe verdețuri și alte alimente alcaline. Paraziții intestinali, ca și toxinele, prosperă într-un mediu acid. Pe lângă dietă, gândurile și emoțiile pozitive, recunoștința te vor ajuta să menții și să creezi în organism un mediu alcalin.

Gândurile și emoțiile pozitive sunt, totodată, o barieră externă împotrivă „paraziților” de genul gândurilor negre, negative, bârfă, invidie, răutate, care au același efect pe care îl au paraziții intestinali, dar, de data aceasta, asupra minții și sufletului nostru.

Ce poți obține urmând aceste recomandări?

  1. îți ajuți organismul în luptă împotriva bacteriilor, virușilor, ciupercilor și a paraziților intestinali.
  2. îți fortifici sistemului imunitar prin menținerea sănătății florei intestinale.
  3. obții un sistem gastro-intestinal mai sănătos, deci-mai puține probleme și afecțiuni digestive.
  4. ai un sprijin eficient și puternic atunci când urmezi o dietă de detoxifiere și curățare.

Ca o concluzie la final de articol: numeroase medicamente eliberate, cu sau fără prescripție medicală, pot fi administrate pentru eliminarea paraziților intestinali. In funcție de  gradul de infestație, ar trebui să le iei câteva zile sau săptămani. Pe lângă acestea, in Farmacia Naturii există o serie de remedii naturale, la fel de puternice și eficiente precum medicamentele convenționale, care te pot scăpa de viermii intestinali, fără efectele negative ale acestora.

Continuă să te informezi pentru a lua cele mai bune decizii (conștiente) pentru sănătatea și starea ta de bine. Stă în puterea ta și meriți acest lucru!

Surse de informare și recomandări: