Inima: cel mai puternic generator de energie electromagnetica

Studiile efectuate in ultimii 20 de ani de catre Institutul HeartMath au aratat ca inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

Inima nu este doar o simpla „pompa” a organismului, ci ea reprezinta un sistem foarte complex care integreaza un „creier” propriu.

Sistemul nervos al inimii (sau „creierul” ei) ii permite acesteia sa inveţe, sa isi aminteasca si chiar sa ia decizii active in ceea ce priveşte modul ei de functionare, intr-un mod independent de creierul central al fiintei.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Campul inimii detine cea mai puternica energie vindecatoare din Univers.

Inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

Aceasta descoperire a fost facuta de catre Institutul american HearthMath care a demonstrat ca:

[ct_message type=”ok” ]Inima emite un camp electromagnetic de 5 000 de ori mai puternic decat campul pe care-l emite creierul.[/ct_message]

Inima: cel mai puternic generator de energie electromagnetica– Campul electric al inimii este de aproximativ 60 de ori mai mare în amplitudine decat activitatea electrica generata de creier.

  • Campul magnetic produs de inima este cu mai mult de 5000 de ori mai mare în putere decat campul generat de creier.
  • Energia electromagnetica a inimii nu numai ca înglobeaza fiecare celula a corpului uman, ci se extinde în toate directiile în spatiul din jurul nostru.
  • Campul inimii tale atinge oamenii de langa tine pe o raza de 2,8 – 3 metri (si poate la nivele si mai subtile chiar mai mult!)
  • Semnalele cardiace a unei persoane poate afecta undele cerebrale ale alteia si sincronizarea inima-creier poate avea loc între doua persoane atunci cand acestea interactioneaza.
  • Cercetarile efectuate la Institutul de HeartMath sugereaza ca prin campul inimii se transfera informatii.
  • Inima este un operator important de transport de informatii! Acum poti realiza ca a doua inima este inima energetica!
Este important sa retineti aceasta diferenta de putere intre campul electromagnetic al inimii si acela al capului pentru a intelege importanta sentimentelor noastre, a iubirii, a recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive!

Coerenta inimii si campul electro-magnetic al inimii

Tot ce simtim si traim ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit „coerenta inimii”.

Trairile negative, ca si gandirea corespunzatoare acestora, creeaza „incoerenta inimii”, generand emisii vibrationale in campul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste campuri electromagnetice influenteaza deopotriva corpurile noastre, cat si realitatile pe care le intalnim in viata de zi cu zi. Calitatea campului creat de fiecare din noi cu propria inima influenteaza propria realitate si experientele proprii.
[ct_message type=”warning” ]Daca suntem furiosi timp de 5 MINUTE, sistemul imunitar are nevoie de 6 ore pentru a recupera puterea pierduta.[/ct_message] [ct_message type=”ok” ]Daca traim 5 MINUTE de compasiune si apreciere, imunitatea se imbunatateste cu 41 %.[/ct_message]

Campul inimii are cea mai puternica energie vindecatoare din Univers.

Tu cum ai grija de inima ta? Cel mai puternic generator de energie electromagnetica!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *