Afacere profitabila doar cu banii pe care ii ai in buzunar

Magazinele online reprezinta un model de afacere profitabila preferat de tot mai multi romani. Iar daca acestea sunt construite pe baza unui parteneriat de tip drop-shipping, ai in fata reteta pentru un succes fara limite! Avantajele sunt atat pentru antreprenor, cat si pentru consumatori care au acces la o gama variata de produse de calitate pe … Citește mai mult Afacere profitabila doar cu banii pe care ii ai in buzunar

10000 de euro sunt de ajuns pentru a demara o afacere?

Ce afacere profitabila as putea sa deschid daca as avea 10000 de euro? Sunt inscrisa intr-un club de afaceri si la cateva zile apare aceasta intrebare. Mai variaza suma, dar nu depaseste valoarea de 10.000 de euro. Se pare ca, pentru multe persoane, suma de 10000 de euro este o suma acceptabila pentru infiintarea unei firme si demararea unei afaceri. … Citește mai mult 10000 de euro sunt de ajuns pentru a demara o afacere?

E Afacerea Ta. Tu hotarasti cum o faci!

Afacerea CaliVita: activitatea pe care o face in ritmul propriu si in concordanta cu stilul tau personal. Visezi sa calatoresti, sa stai acasa sau sa te delectezi la o cafea si, in acest timp, sa castigi bani? Oricum ar fi, acesta nu este decat un vis pentru cei mai multi dintre noi, fiindca ne este prea frica … Citește mai mult E Afacerea Ta. Tu hotarasti cum o faci!