Farmecul Craciunului este in detalii!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Farmecul Craciunului este in detalii! 🙂

Ne pregatim de  Sarbatori si de intampinarea familiei si a celor dragi, de abia asteptam sa fim din nou impreuna.

“De Craciun, toate drumurile duc acasa.” – Marjorie Holmes

Cum ne pregatim?

In primul rand pregatim casa! Facem curatenie generala! 🙂

Farmecul Craciunuiui - curatenia eco a locuinteiAnul acesta nu facem curatenie oricum, ci folosind produse mai bune si mai ecologice, pentru ca ne dorim un mediu curat si sigur pentru intreaga familie!

Incearca-le si vei vedea diferenta! ACUM sunt la promotie, 2+1 GRATIS, plus o manusa termorezistenta CADOU.

[ct_separator title=”” icon=”star” style=”dotted” color=”#FF0000″ top=”” ][/ct_separator]

Apoi impodobim locuinta cu decoratiuni specifice de Craciun.

Farmecul Craciunului

Decorarea si impodobirea bradului de Craciun se face incepand cu cateva zile inainte de Craciun si scoaterea acestuia din casa in anul care urmeaza, in jurul datei de 6 ianuarie, cand se sarbatoreste Boboteaza.

“Cum sa alegi bradul perfect pentru Craciun? Toti brazii de Craciun sunt perfecti!” – Charles Dickens.

[ct_separator title=”” icon=”gift” style=”dotted” color=”#FF0000″ top=”” ][/ct_separator]

Cu fiecare zi care trece parca se simte tot mai tare mirosul de cozonac abia scos din cuptor si de vin fiert cu mirodenii! Aromele de portocala si scortisoara iti inunda sufletul si mintea … clar, Craciunul se apropie!

Magia acestui sezon prinde contur, iar gandul tau zboara la perioada sarbatorilor cand stai langa familie si petreci cele mai frumoase momente din an!

Pentru tine am pregatit ceva special, care sa-ti bucure şi mai mult sufletul!

Luna decembrie o sarbatorim impreuna cu surprize, una si una!

“Craciunul este, bineinteles, timpul de a sta acasa cu sufletul si cu trupul” – Garry Moore

Farmecul Craciunului - Cadouri CaliVitaFa-le o ‪‎surpriza‬ celor dragi, oferindu-le de ‪Sarbatori‬ cadourile speciale, pregatite din timp, sub crengile bradului.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact