Alege frumusetea si eleganta in aceasta iarna!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Sunt multe oferte si in aceasta luna, insa daca ar fi sa alegi FRUMUSETEA si ELEGANTA, iti recomand sa alegi pentru tine, pentru sufletul tau, pentru trupul tau. 🙂

Eleganta este atunci cand interiorul este la fel de frumos ca si exteriorul.” ~ Coco Chanel

Frumoase aceste cuvinte ale lui Coco Chanel.

Alege frumusetea si eleganta in aceasta iarna!

Si pentru ca mai sunt putine zile si trecem intr-o luna noua, m-am gandit sa-ti reamintesc ca mai ai timp sa profiti de ultimele zile de promotie.

Alege frumusetea si eleganta zilelor de iarna

Sunt multe oferte si in aceasta luna, insa daca ar fi sa alegi FRUMUSETEA si ELEGANTA, iti recomand:

  • uleiul de primula, care este unul din cele mai scumpe uleiuri din lume), are utilizari interne, ca supliment nutritiv, cat si extern, ca ingredient de baza pentru cremele si mastile de fata antirid.
  • pachetul cu cosmetice organice OrganiCare, 4 produse la pret de 3, plus CADOU o trusa pentru cosmetice. Poate fi si o SUPER IDEE pentru un CADOU ELEGANT.
  • pachetul Vein Care – pentru sanatatea si frumusetea venelor tale.

Alege frumusetea si eleganta in aceasta iarna! Pentru ca meriti si poti face aceasta pentru tine! 🙂

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact