Sari la conținut

Confidențialitatea dumneavoastră si a Datelor cu Caracter Personal sunt importante pentru noi, astfel ca, in calitate de administrator al website-lui Natura pentru Sanatate am creat prezenta Politica de confidențialitate („Politica”) care rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, în contextul utilizării paginilor website-rilor naturapentrusanatate.com, parteneri.naturapentrusanatate.com, calivita.naturapentrusanatate.com, educ.naturapentrusanatate.com („Site-uri”) , precum și în legătură cu prestarea serviciilor noastre în cadrul site-lui și în afara acestuia („Servicii”).

Politica de confidențialitate | Natura pentru Sanatate

1. Introducere

Accesul si vizitarea Site-rilor Natura pentru Sanatate se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și Politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți. Prin intermediul „Politici de confidențialitate” dorim să vă informăm cu privire la natura, scopul și temeiul prelucrării Datelor cu Caracter Personal și a drepturilor pe care le aveți.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, locația sau numărul de telefon al persoane vizate, trebuie să se desfășoare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu protecția datelor specifice fiecărei țări.

Accesarea si utilizarea paginilor noastre de Internet este posibilă fără indicarea Datelor cu Caracter Personal. Cu toate acestea, dacă cineva dorește să utilizeze Serviciile noastre furnizate prin intermediul Site-urilor noastre, prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ar putea deveni necesară si, in acest caz, vă vom cere consimțământul.

Citiți și Politica GDPR in care sunt detaliate aspecte privitoare la protecția datelor cu caracter personal, aceasta fiind, alături de Termenii și Condițiile de utilizare, parte integrantă din prezenta Politică de Confidențialitate

Pentru orice întrebări referitoare la această Politică sau orice solicitări privind prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe pagina Setari GDPR: export si stergere date personale.

2. Descrierea Serviciilor oferite

Prin intermediul sectiunilor sale, Site-urile Natura pentru Sanatate furnizeaza vizitatorilor/utilizatorilor servicii electronice (servicii prestate pe cale electronica), denumite pe scurt Servicii, din categoriile enumerate mai jos:

a) resurse electronice sub forma de articole, ghiduri, recenzii, infografice, bannere, video-uri etc

b) abonare la Buletinul Informativ/Newsletter

c) servicii de comunicare interactiva prin intermediul Formularului de Contact, Chat, Mesagerie.

3. Categorii de Date cu Caracter Personal prelucrate

Colectăm Date cu Caracter Personal numai in cazul in care avem acordul Dvs. pentru a face acest lucru si doar atunci cand avem nevoie de informatii personale (adresa email, nume si prenume, nr. telefon) pentru a furniza Serviciile oferite prin intermediul Site-urilor Natura pentru Sanatate.

3.1 Accesarea / vizitarea Site-urilor Natura pentru Sanatate

Sistemele informatice și aplicațiile software utilizate pentru funcționarea Site-lui/Site-urilor Natura pentru Sanatate obțin, în mod general, unele Date cu Caracter Personal, a căror transmitere este implicită în utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet. Aceste informații nu sunt colectate pentru a fi asociate unor persoane identificate, însă, datorită naturii lor, pot permite, prin prelucrarea și integrarea cu anumite date stocate de terți, identificarea utilizatorilor.

Astfel, folosim un instrument numit „Google Analytics” pentru a colecta informații despre interacțiunile Dvs. cu Site-ul (ce pagini vizitați, căutările dvs. pe Site, tipul de dispozitiv de pe care accesati Site-ul și alte actiuni). În măsura în care aceste informații duc la identificarea unui utilizator, prevederile acestei Politici de Confidențialitate devin aplicabile.

Scopul prelucrării: Utilizăm aceste date numai pentru a obține informații analitice si statistice anonime privind utilizarea Site-urilor și pentru a verifica funcționarea corectă a acesteia.

Temeiul de prelucrare:

  • Interesul nostru legitim pentru îmbunătățirea Site-urilor noastre și pentru gestionarea capacităților serverului și pentru păstrarea fără erori a site-urilor noastre (art. 6 alin. 1, lit. f, GDPR);
  • Îndeplinirea îndatoririlor legale referitoare la aspectele de securitate a sistemelor noastre (art. 6 alin. 1, lit. c, GDPR).

3.2 Abonarea la Buletinul Informativ/Newsletter

În paginile Site-urile noastre aveți posibilitatea de a vă abona la Buletinul Informativ/Newsletter care va fi livrat gratuit abonatilor la acest tip de Serviciu, caz in care vom prelucra adresa dumneavoastră de e-mail, numele si prenumele dvs.

Scopul prelucrării: Utilizam aceste date pentru va adauga la lista de abonati si pentru furnizarea Serviciilor noastre.

Temeiul de prelucrare: Furnizarea unui Serviciu sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de furnizarea unui Serviciu. (art. 6 alin. 1, lit. b, GDPR).

3.3 Contactarea Administratorului Site-urilor

Aveți posibilitatea de a ne contacta si de a solicita suport în diferite moduri: prin e-mail, prin telefon, prin intermediul formular de contact sau prin chat/mesagerie/whatspp.

Pentru a răspunde solicitării dumneavoastră, este posibil să accesăm informațiile furnizate prin e-mail, chat-uri, telefon. În acest caz, vom putea prelucra următoarele Date cu Caracter Personal: nume, prenume, e-mail, telefon și orice alte informații pe care le furnizați de bunăvoie în momentul în care ne contactați.

Scopul prelucrării: În această situație, vom folosi Datele dumneavoastră cu Caracter Personal doar pentru a vă contacta în legătură cu oferta solicitată sau în legătură cu soluționarea problemei indicate.

Temeiul de prelucrare: Furnizarea unui Serviciu sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de furnizarea unui Serviciu. (art. 6 alin. 1, lit. b, GDPR);

3.4 Furnizarea de feedback

In cadrul Formularului de Contact aveti posibilitatea de a ne furniza feedback/reclamații/marturii /sugestii de imbunatatire a Site-urilor. În acest caz, vom putea prelucra următoarele Date cu Caracter Personal: e-mail și orice alte informații pe care le furnizați de bunăvoie în momentul în care ne dați feedback-ul.

Scopul prelucrării: În aceasi situație, vom folosi Datele dumneavoastră cu Caracter Personal doar pentru a vă contacta în legătură cu soluționarea problemei indicate.

Temeiul de prelucrare: Consimțământul Dvs. (art. 6 alin. 1, lit. a, GDPR).

3.5 Contactarea abonaților/vizitatorilor de către Administratorul Site-urilor

Pe parcursul furnizării Serviciilor noastre Administratorul Site-urilor poate utiliza adresa Dvs. de e-mail pentru a vă notifica cu privire la orice modificări intervenite în termenii și condițiile de utilizare a Site-lui (de exemplu, aspecte ce țin de utilizarea Site-urilor, eventuale probleme tehnice, etc.).

Scopul prelucrării: În această situație, vom folosi Datele dumneavoastră cu Caracter Personal doar pentru a vă contacta în legătură cu aspectele ce țin de executarea și de furnizarea serviciilor.

Temeiul de prelucrare: Executarea unui contract sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract. (art. 6 alin. 1, lit. b, GDPR).

3.6 Comunicări comerciale

Aveți posibilitatea de a opta pentru primirea de comunicări comerciale prin intermediul Buletinului Informativ/Newsletter.

Scopul prelucrării: Daca optați pentru primirea de astfel de mesaje comerciale, vom utiliza adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite mesaje comerciale cu privire la activitățile și ofertele Partenerilor Site-urilor.

Temeiul de prelucrare: Temeiul legal pentru prelucrarea adresei de e-mail în acest scop îl reprezintă consimțământul dumneavoastră. (art. 6 alin. 1, lit. a, GDPR).

Puteți revoca acordul prealabil în orice moment și fără costuri, prin utilizarea link-ului de dezabonare indicat în fiecare Buletin Informativ/Newsletter.

Informatii de la minori

Site-urile Natura pentru Sanatate și Serviciile noastre nu sunt destinate sau direcționate către persoane cu vârsta sub 18 ani. Nu colectăm și nu solicităm cu bună știință informații de la minori. Nu permitem cu bună știință minorilor să utilizeze Site-ul sau Serviciile noastre.

Vom șterge orice informații pe care descoperim că sunt colectate de la un minor. Vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact indicate mai jos dacă credeți că am putea avea informații despre un minor.

5. Informatii sensibile

Nu colectăm informații „sensibile”, cum ar fi opinii politice, convingeri religioase sau filozofice, origine rasială sau etnică, date genetice, date biometrice, date de sănătate sau date legate de o orientare sexuală.

Vă rugăm să nu trimiteți, să încărcați sau să ne furnizați date sensibile și să ne contactați folosind datele de contact indicate mai jos dacă credeți că am putea avea astfel de informații. Avem dreptul de a șterge orice informații despre care credem că ar putea conține date sensibile.

Următoarele date cu caracter personal sunt considerate „sensibile” și fac obiectul unor condiții de prelucrare speciale:

  • date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice;
  • apartenența la sindicate;
  • date genetice, datele biometrice prelucrate doar pentru identificare a unei ființe umane;
  • date privind sănătatea;
  • date privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane.
    • sursa: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rules-business-and-organisations/legal-grounds-processing-data/sensitive-data/what-personal-data-considered-sensitive_ro

Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate de browser-ul dumneavoastră pe computer atunci când vizitați site-ul nostru. Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți Site-ul și pentru a-l face mai ușor de utilizat. Cookie-urile ne permit să recunoaștem utilizatorii și să evităm solicitările repetitive pentru aceleași informații.
Cookie-urile de pe site-ul nostru nu pot fi citite de alte site-uri. Majoritatea browserelor vor accepta cookie-uri, cu excepția cazului în care modificați setările browserului pentru a le refuza.

Când vizitați Site-urile Natura pentru Sanatate, acestea poate stoca sau prelua informații pe browserul dvs., sub formă de cookie-uri. Tipul de fisiere cookie pe care le folosim pe site-ul nostru: Cookie-uri strict necesare.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcționarea Site-ului nostru. Ele ne ajută să vă arătăm informațiile potrivite, să vă personalizăm experiența și ne permit să implementăm și să menținem funcții de securitate, precum și să ne ajute să detectăm activitățile rău intenționate. Fără aceste cookie-uri, funcționarea site-ului ar fi imposibilă sau funcționarea acestuia ar putea fi grav afectată.

Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica privind fișierele cookies.

Site-urile noastre poate avea link-uri către alte site-uri web. Vă rugăm să revizuiți politicile lor de confidențialitate pentru a afla mai multe despre cum colectează și utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal, deoarece nu controlăm politicile și practicile lor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

8. Furnizarea Datelor cu Caracter Personal

Puteți refuza să ne furnizați anumite Date cu Caracter Personal, dar, într-un astfel de caz, este posibil să nu puteți beneficia de anumite Servicii descrise în prezenta Politica de Confidențialitate.

9. Durata de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Ca principiu, Administratorul Site-urilor va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În situaţia în care sunteți abonat la Buletinul Informativ/Newsletter și vă exercitați opțiunea de dezabonare prin apăsarea butonul „dezabonare” disponibil in fiecare mesaj trimis catre emailul Dvs., acest lucru se va face automat, prin intermediul aplicatiei web dedicate. Aceasta inseamna ca nu veti mai primi de la noi informari prin care vă ținem la curent despre articole publicate pe site, produsele și serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea de pe Lista de Abonare nu va avea ca efect automat ștergerea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate Datele cu Caracter Personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita dreptul de a solicita stergerea datelor conform politicii GDPR. Click aici pentru mai multe informatii: Setari GDPR: export si stergere date personale.

10. Drepturile Dvs. cu privire la Datele cu Caracter Personal

Legea GDPR vă conferă o serie de drepturi: dreptul de acces la datele personale stocate, dreptul de rectificare a datelor (de exemplu, când sunt incomplete sau incorecte), dreptul de ştergere a datelor, dreptul la restricţionarea datelor, dreptul de a obiecta. Pentru mai multe informatii, click aici: Politica GDPR.

11. Aplicarea Politicii de Confidentialitate

Această Politică se aplică numai serviciilor oferite de Site-urile noastre. Politica noastră nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produse sau site-uri care vă pot fi afișate în rezultatele căutării, site-uri care pot include serviciile noastre sau alte site-uri cu linkuri de pe site-ul sau serviciile noastre.

12. Modificari ale Politicii de Confidentialitate

Politica noastră se poate modifica din când în când. Vom publica orice modificare a Politicii pe Site-ul nostru și, dacă modificările sunt semnificative, putem lua în considerare furnizarea unei notificări mai explicite (inclusiv, pentru anumite servicii, notificarea prin e-mail a modificărilor Politicii).

13. Acceptarea Politicii de Confidentialitate

Presupunem că toți Utilizatorii Site-urilor au citit cu atenție acest document și sunt de acord cu conținutul acestuia. Dacă cineva nu este de acord cu această Politică, ar trebui să se abțină de la utilizarea Site-urilor noastre. Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica în orice moment și de a informa utilizând modul indicat în Secțiunea 12. Utilizarea continuă a oricarui din Site-urile Natura pentru Sanatate implică acceptarea Politicii revizuite.

14. Legislatie aplicabila

Legea 677/2001 – pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/32733

Legea 506/2004 – Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/56973

Legea GDPR – Regulamentul UE 679/2016

Legea nr. 190/2018 – Legea privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/203151

Protecția datelor: Norme pentru protecția datelor personale în interiorul și în afara UE.

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_ro

Info Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, ne puteti contacta prin intemediul formularului de contact de pe pagina Setari GDPR: export si stergere date personale.

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (asa cum au fost definite in sectiunea 15 de mai sus) atunci când ne contactați.

Submit

    Incepe sa scrii. Minim 4 caractere.

    Sari la conținut