Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 4 februarie 2019 

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. SUCCESS NETWORKING SRL-D, persoană juridică română, cu sediul social în Galati, str. Otelarilor nr. 31, bloc M, sc. 1, et. 9, apt. 40, cam. 1, jud. Galati, cod postal 800649, CIF 36729028 J17/1585/2016, în calitate de operator de date.

Nota de informare privind Politica de confidentialitate are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-urilor web https://naturapentrusanatate.com/, https://parteneri.naturapentrusanatate.com/, https://educ.naturapentrusanatate.com/ („Site-ul”), dar și prin intermediul formularelor de abonare la newsletter-ul informativ.

Această Notă de informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale: Partenerilor noştri contractuali, precum furnizori, vânzători, distribuitori, clienți („Parteneri comerciali”); Vizitatorilor și utilizatorilor site-urilor web care pot fi accesate la adresele https://naturapentrusanatate.com/, https://parteneri.naturapentrusanatate.com/, https://educ.naturapentrusanatate.com/, („Vizitatori”); Persoanelor interesate să se aboneze la newsletter-ul informativ prin intermediul site-ului NaturaPentruSanatate.com („Abonați”); Persoanele care creează conținut editorial pentru site-ul web naturapentrusanatate.com („Contributori / Autori”).

Dacă nu vă încadrați în categoriile enumerate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de email cristina@naturapentrusanatate.com și vă vom furniza o Notă de informare corespunzătoare situaţiei dumneavoastră.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi pentru a vă abona la newsletter-ul site-ului NaturaPentruSanatate.com, pentru a accesa gratuit aplicații media sau materiale informative, pentru a comenta, în calitate de comentator / autor al articolelor publicate pe site, atunci când folosiți formularul de contact sau forumul site-lui pentru a trimite mesaje / întrebări / sesizari sau alt tip de mesaje. În aceste situații, pentru a vă abona la newsletter sau pentru a comenta pe site-ul naturapentrusanatate.com, sunteți de acord să furnizați numele, prenumele și adresa dumneavoastră de email.

Pentru a căpăta calitatea de Contributor / Autor care semnează articole publicate pe site-ul NaturaPentruSanatate.com, informațiile pe care ni le furnizați pot include numele și prenumele, adresa de e-mail, site web, numărul de telefon, descrierea personală și fotografie, vârsta, studiile și profesia. În unele situații, este posibil să fiți rugați să furnizați date suplimentare în formulare special create pentru partenerii contractuali. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și alte informații, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), în afara opiniilor exprimate la secțiunea comentarii, idei pe care dumneavoastră le furnizați în mod voluntar.

În cazul în care ne furnizați în mod voluntar alte date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu website-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al NaturaPentruSanatate.com, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, la secțiunea comentarii sau pe forum, unde aceste informatii sunt vizibile publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe website-ul nostru la cererea dumneavoastră expresă, numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

De fiecare dată când vizitați website-ul nostru, colectăm automat următoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți. Puteți găsi mai multe informații despre Politica Cookies la adresa web …
  • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la Website-urile noastre (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe website-ul nostru, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, click-urile și trecerile de mouse- over), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții societății noastre și website-ul nostru.

Când vizitați și vă înregistrați pe website-ul nostru, este posibil să obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la un furnizor de comunicare socială terță parte, dacă optați în mod voluntar să vă înregistrați prin intermediul respectivei platforme de comunicare socială terță parte. În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre colectare și prelucrare la cererea dumneavoastră, nu mai târziu de o lună de la momentul primirii solicitării.

III. Scopurile și temeiurile legale ale prelucrării datelor

Aspecte generale

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care:

  • trebuie să ducem la îndeplinire un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;
  • trebuie să respectăm o obligație legală (legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit, monitorizarea egalității de șanse);
  • este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți);
  • este necesar pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
  • este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane);
  • și/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal cu scopul diverselor motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi:

  • pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră;
  • pentru a îmbunătăți calitatea tehnică a website-ului nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia;
  • pentru administrarea website-ului nostru; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare;
  • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;
  • precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra website-ul nostru în siguranță.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail cristina@naturapentrusanatate.com .

Atenție! Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care vom solicita date cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie.

Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

III.1. Dacă sunteți Partener Comercial al Site-ului, prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi SUCCESS NETWORKING SRL-D, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SUCCESS NETWORKING SRL-D, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor [hyperlink la T&Cs].

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și firma SUCCESS NETWORKING SRL-D .

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă firma SUCCESS NETWORKING SRL-D în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D, prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți client sau membru al retelei CaliVita Internațional, inscris prin intermediul unor site-uri web partenere și administrate de către SUCCESS NETWORKING SRL-D, putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informații despre bunuri sau servicii despre care considerăm că vă interesează.

Dacă sunteți un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail cu informații editoriale, analize similare cu cele care au făcut obiectul intereselor dumneavoastră anterioare sau când ați optat astfel anterior.

Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră explicit, primit în prealabil.

Dacă nu doriți să vă folosim datele în acest fel, va puteti dezabona automat prin intermediul link-ului de dezabonare care se gaseste in fiecare newsletter trimis catre dvs. sau trimiti un mesaj la adresa de email cristina@naturapentrusanatate.com.

Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

De asemenea, putem să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura interesul sau a înțelege conținutul preferat de dumneavoastră și pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru.

De asemenea, putem să folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim dumneavoastră și altor persoane și pentru a vă oferi publicitate relevantă; pentru a vă face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai website-ului nostru cu privire la conținut editorial, produse sau servicii care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia.

Fiind Partener comercial, vă putem trimite comunicări comerciale despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa cristina@naturapentrusanatate.com

III.2. Dacă sunteți Vizitator al Site-ului, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SUCCESS NETWORKING SRL-D, prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.3. Dacă sunteți Abonat al Site-ului, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru trimiterea de Newslettere, denumite generic Buletine Informative, care pot conține materiale informative gratuite, descarcabile sub forma pdf, pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de informari și comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de firma SUCCESS NETWORKING SRL-D și partenerii noștri afiliati.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Când un Vizitator al Site-lui descarcă o carte electronică sau alt conținut de pe site-ul nostru, testează o aplicație web sau se inscrie la un curs online, acestia au opțiunea de a se abona la Newsletter / Buletine Informative bifând căsuța corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site.

Înscrierea pentru primirea Buletinelor Informative este opțională: abonatii pot oricând să descarce materiale fără să fie necesara abonarea. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale sau trimitand un mesaj de dezabonare la adresa cristina@naturapentrusanatate.com .

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Pentru trimiterea Buletinelor Informative și alte informații prin email, folosim platforma de marketing SalesManago care indeplineste 100% cerintele GDPR. (https://www.salesmanago.com/info/gdpr.htm)

III.V. Dacă sunteți Colaborator / Autor al Site-ului, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de comunicare, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări privind serviciile de Colaborare oferite de firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D, prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru indeplinirea activitatilor de colaborare și prteneriat, prin intermediul Site-lui.

Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor de colaborare dintre dumneavoastră și firma SUCCESS NETWORKING SRL-D.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen.

Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.

În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de firma SUCCESS NETWORKING SRL-D pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină firma SUCCESS NETWORKING SRL-D în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate: pentru administrarea Site-ului; în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către firma SUCCESS NETWORKING SRL-D prin intermediul Site-ului; pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui; pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor; pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege; atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

În cadrul societății SUCCESS NETWORKING SRL-D, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de vânzări, editorial, Juridic și IT au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște. Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal.

Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Membrii personalului societății au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai urmând instrucțiunile societății și, dacă este necesar, numai în legătură și în interesul responsabilităților de serviciu. Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv: (i) furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic societății pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale; (ii) parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră; (iii) agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră.

Nu divulgăm agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informații agregate despre Utilizatorii noștri (de exemplu, putem informa că 1000 de bărbați și/ sau femei cu vârste între 33-44 de ani au dat click pe un mesaj publicitar într-o anumită zi/ un anumit interval de timp). De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a oferi agențiilor de publicitate posibilitatea de a afișa mesajele lor publicitare publicului vizat; (iv) furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea website-ului nostru. (ivi) furnizori de servicii de analiză și cercetare (exemplu: Google Analytics) care ne ajută la analizarea în mod agregat a datelor cu privire numărul vizitatorilor într-un interval de timp, vârsta acestora, categoriile de interese. Aceste date nu conțin informații despre persoane care pot fi identificate. Compania poate dezvălui, de asemenea, date cu caracter personal în formă agregată, dar nu informații despre persoane care pot fi identificate, unor consultanți externi (exemplu: avocați, auditori), dacă este necesar.

VI. Stocarea și transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către firma SUCCESS NETWORKING SRL-D pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica privind fișierele de tip cookies.

În plus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-un loc din afara UE și SEE. Când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din țara în care lucrați.

Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate, incluzând: (i) o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație; (ii) o certificare „scut de confidențialitate”; (iii) reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare; (iv) un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE; (v) un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau (vi) clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană.

VII. Drepturile „Partenerilor Comerciali”, „Vizitatorilor”, „Abonaților”, „Contributorilor / Autorilor”

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către firma SUCCESS NETWORKING SRL-D, conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea firma SUCCESS NETWORKING SRL-D cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către firma SUCCESS NETWORKING SRL-D a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, firma SUCCESS NETWORKING SRL-D să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care : persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către firma SUCCESS NETWORKING SRL-D către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos; în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al firmei SUCCESS NETWORKING SRL-D sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care firma SUCCESS NETWORKING SRL-D poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță; în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă; dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email cristina@naturapentrusanatate.com.

VIII. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

De exemplu, dacă sunteți un Partener comercial, vă vom păstra datele cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial (de exemplu în cazul în care putem utiliza aceleași date cu caracter personal în relații contractuale separate cu dumneavoastră), vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

IX. Securitatea datelor

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale Website-urilor noastre. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe website-ul nostru; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastră risc. După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

X. Confidenţialitatea datelor minorilor

SUCCESS NETWORKING SRL-D nu colectează cu bună știință date cu caracter personal de identificare de pe website-ul Republica.ro de la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că minori/ copiii săi au furnizat societății datele lor cu caracter personal acesta trebuie să informeze societatea.

În cazul în care societatea descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani i-a furnizat date cu caracter personal, societatea va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

XI. Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială

Website-ul nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți Utilizatori. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență optimizată atunci când navigați pe website-ul nostru și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim calitatea tehnică și calitatea conținutului oferit de website-ul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe website-ul nostru sau prin setările din browserul dumneavoastră.

Pentru informații detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie aici:

Website-urile noastre pot include funcții de comunicare socială, cum ar fi butoane Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste funcții pot colecta informații despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP și website-urile pe care le vizitați, și pot seta un fișier de tip cookie pentru a îi permite să funcționeze corect. Prelucrarea acestor informații prin intermediul interacțiunilor cu aceste caracteristici este guvernată de nota de informare/politica privind confidențialitatea a companiei care le furnizează.

XII. Linkuri către alte website-uri

Website-ul nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care Compania nu le controlează. După ce faceți click pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Compania noastră nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

XIII. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți contacta Responsabilul privind Confidențialitatea al societății SUCCESS NETWORKING SRL-D la adresa de email cristina@naturapentrusanatate.com sau puteți transmite o scrisoare în atenţia Responsabilului privind Confidențialitatea Datelor, SC SUCCESS NETWORKING SRL-D, Galati, str. Otelarilor nr. 31, bloc M, sc. 1, et. 9, apt. 40, cam. 1, jud. Galati, cod postal 800649.

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență), numere de asigurare socială, CNP sau informații legate de cazierul penal atunci când ne contactați.