Termene si Conditii Utilizare Website Natura pentru Sanatate

Termene si Conditii de Utilizare – Natura pentru Sanatate

Acest document contine Termene si Conditii Generale aplicabile Utilizatorilor Site-ului naturapentrusanatate.com si Site-urilor de forma *.naturapentrusanatate.com (calivita.naturapentrusanatate.com, educ.naturapentrusanatate.com, parteneri.naturapentrusanatate.com), denumite in continuare „Site-urile Natura pentru Sanatate” sau „Site-uri”, valabile incepand cu data de 12.02.2022.

Prin termenul „Utilizator” se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa paginile Site-urilor Natura pentru Sanatate.

Site-urile Natura pentru Sanatate sunt mentinute si actualizate de Rusu Cristina-Carmen, persoana fizica romana, in calitate de „Administrator”. Profilul profesional este disponibil pe pagina linkedin www.linkedin.com/in/cristinacarmen.

1. Introducere

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.

Site-urile Natura pentru Sanatate isi propun sa va ofere informatii stiintifice si profesioniste, dar accesibile tuturor Uilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe Site-urile Natura pentru Sanatate are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medici si profesionisti in domeniul sanatatii.

Prin accesarea Site-urilor Natura pentru Sanatate sau prin orice alt mod de accesare a continutului acestor website-uri sau de utilizare a materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin Site-urile Natura pentru Sanatate, respectiv cuprinse in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate, sunteti de acord sa respectati acest document.

[toc]

Accesând si navigând pe Site-urile Natura pentru Sanatate, acceptati termenii si conditiile de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care nu sunteti de acord cu prevederile prezentului document, va rugam sa parasiti Site-urile Natura pentru Sanatate si sa nu mai accesati paginile acestor Site-uri.

2. Obiectivul Continutului Site-urilor

Obiectivul Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate este de a transmite informatii actualizate si exacte. Rusu Cristina-Carmen nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Site-urile Natura pentru Sanatate isi propune sa informeze publicul cu privire la aspecte de sanatate de interes general prin intermediul unor articole si materiale scrise pe intelesul nespecialistilor. Toate articolele, materialele, informatiile si/sau orice alte date disponibile pe Site-urile Natura pentru Sanatate, in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Site-urile Natura pentru Sanatate nu reprezinta activitate de consultanta medicala.

Materialele si informatiile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate vreunei situatii particulare. De aceea, inainte de a aplica la situatia dvs. particulara orice informatii disponibile pe sau puse la dispozitie pe Site-urile Natura pentru Sanatate, trebuie sa cereti parerea unui profesionist acreditat din domeniul sănătății.

Informațiile despre o terapie, serviciu, produs sau tratament nu susțin în niciun fel o astfel de terapie, serviciu, produs sau tratament și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medicului dumneavoastră sau al altui profesionist acreditat din domeniul sănătății. Informațiile și materialele conținute pe acest site web nu sunt destinate să constituie un ghid cuprinzător privind toate aspectele terapiei, produsului sau tratamentului descrise pe site.

Toți Utilizatorii Site-urilor Natura pentru Sanatate sunt îndemnați să solicite întotdeauna sfatul unui profesionist acreditat din domeniul sănătății pentru diagnostic și răspunsuri la întrebările lor medicale și pentru a verifica dacă terapia, serviciul, produsul sau tratamentul specific descris pe site este potrivit situatiei lor.

3. Drepturile asupra Continutului

Întregul continut al Site-urilor Natura pentru Sanatate este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea Site-urilor Natura pentru Sanatate sunt detinute de Administratorul Site-urilor.

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Administratorului Site-urilor.

Sunteti de acord ca prin scrierea oricarui material pe Site-urile Natura pentru Sanatate (cum ar fi, un comentariu, o postare in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat), transmite-ti Site-urilor Natura pentru Sanatate un drept de autor neexclusiv si nelimitat din punct de vedere teritorial cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea, precum si orice alta forma de expunere sau de comunicare publica a materialului in cadrul Site-urilor Natura pentru Sanatate si a produselor Natura pentru Sanatate, pe toata durata de protectie a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în Site-urile Natura pentru Sanatate sunt proprietatea Administratorului Site-urilor Natura pentru Sanatate, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

4. Produse/Servicii oferite

Informatiile prezente pe Site-urile Natura pentru Sanatate sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit sub forma de articole, infografice, video, recenzii produse etc.

Accesul si utilizarea Site-urilor Natura pentru Sanatate sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Puteti copia si tipari continutul Site-urilor Natura pentru Sanatate pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale, cu specificarea sursei si link url catre pagina sursa. În orice alte situatii, continutul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al Administratorului Site-urilor.

Alte produse, cum ar fi Buletinul Informativ, Ghidurile si brosurile pdf, diferite materiale conexe sunt puse pe Site-urile Natura pentru Sanatate la dispozitie Utilizatorilor cu titlul GRATUIT. Subliniem faptul ca Site-urile Natura pentru Sanatate nu va solicita niciodata plata unor taxe pentru materialele informative si continutul pus la dispozitie gratuita. Prin urmare, orice astfel de cerere de plata din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele Site-urilor Natura pentru Sanatate nu are nici o legatura cu Site-urile Natura pentru Sanatate sau cu Administratorul Site-urilor, si va trebui tratata ca atare.

5. Informatii Personale

Când, prin intermediul Site-urilor Natura pentru Sanatate, va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii Serviciilor disponibile pe Site-urile Natura pentru Sanatate.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul în care sunt utilizate acestea sau intentioneaza sa fie utilizate, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor furnizate prin intermediul Site-urilor Natura pentru Sanatate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor Utilizatorilor Site-urilor Natura pentru Sanatate, informatiile solicitate prin intermediul acestor Site-uri vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

6. Politica de Confidentialitate

Informatia pe care o furnizati catre si prin intermediul Site-urile Natura pentru Sanatate va fi folosita de catre Administratorul Site-urilor doar in concordanta cu Politica de Confidentialitate pe care o puteti consulta aici: https://naturapentrusanatate.com/go/politica-de-confidentialitate/

7. Informatii oferite de Utilizatorii Site-urilor

Orice persoana care viziteaza Site-urile Natura pentru Sanatate si care ofera informatii sau date cu caracter personal prin intermediul acestora îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

– prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate;

– transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;

– solutionarea de catre Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate prin intermediul formularului de Contact de pe Site-urile Natura pentru Sanatate;

– alte activitati întreprinse de catre Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a Site-urilor Natura pentru Sanatate constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8. Sectiunea Comentarii si Forumuri

Site-urile Natura pentru Sanatate va pot oferi posibilitatea de a comenta si discuta cu ceilalti utilizatori, fie prin intermediul Sectiunii de Comentarii, fie prin intermediul Forumului.

Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu selecteaza si/sau modifica modificarea mesajele Utilizatorilor acestor Site-uri. Ne rezervam insa dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre Utilizatori la oricare dintre forumurile de discutie oferite de Site-urile Natura pentru Sanatate, daca se incalca legea, Termene si Conditiile de utilizare sau drepturile si interesele legitime ale altor persoane.

Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje si nici respectarea de catre Utilizatori a prevederilor acestui document. Drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Recomandam Utilizatorilor Site-urilor sa evite sau sa foloseasca cu precautie informatia cuprinsa in aceste mesaje, pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate de Utilizatori poate fi uneori diferita de realitate.

Dvs., in calitate de Utilizator, sunteti singurul responsabil pentru continutul furnizat de dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de continut prin intermediul forumurilor de discutie puse la dispozitie de Site-urile Natura pentru Sanatate este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de continut care poate include o forma unanim recunoscuta ca fiind „publicitate”, „reclama” la diverse categorii de bunuri si/sau servicii.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut care contine recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in niciun fel la continut care contine informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a”confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut sau materiale care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, denigratoare, pornografice, discriminatorii, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi si interese legitime pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut care contine virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-urilor Natura pentru Sanatate sau a oricaror altor sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti colecta in niciun fel date personale de la Utilizatorii Site-urilor Natura pentru Sanatate.

– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul altor Utilizatori la forumurile de discutie puse la dispozitie de Site-urilor Natura pentru Sanatate

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje si nici respectarea de catre Utilizatori a prevederilor acestui document. Drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Recomandam Utilizatorilor Site-urilor sa evite sau sa foloseasca cu precautie informatia cuprinsa in aceste mesaje, pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate de Utilizatori poate fi uneori diferita de realitate.

Dvs., in calitate de Utilizator, sunteti singurul responsabil pentru continutul furnizat de dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de continut prin intermediul forumurilor de discutie puse la dispozitie de Site-urile Natura pentru Sanatate este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de continut care poate include o forma unanim recunoscuta ca fiind „publicitate”, „reclama” la diverse categorii de bunuri si/sau servicii.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut care contine recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in niciun fel la continut care contine informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a”confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut sau materiale care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, denigratoare, pornografice, discriminatorii, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi si interese legitime pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut care contine virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-urilor Natura pentru Sanatate sau a oricaror altor sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti colecta in niciun fel date personale de la Utilizatorii Site-urilor Natura pentru Sanatate.

– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul altor Utilizatori la forumurile de discutie puse la dispozitie de Site-urilor Natura pentru Sanatate

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Site-urile Natura pentru Sanatate pot contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri considerate, de catre Administrator ca fiind utile în legatura cu continutul Site-urilor Natura pentru Sanatate, website-uri care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor website-uri.

Administratorul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezentate pe website-urille/tertii la care se face trimitere de pe Site-urile Natura pentru Sanatate.

9. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, Site-urile Natura pentru Sanatate pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte parti. Administratorul Site-urilor nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terti, indiferent daca acesta este publicitar sau nu.

Unele din aceste link-uri pot fi link-uri de afiliere prin care Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate poate castiga un comision in cazul in care prin acel link se finalizeaza o vanzare de produse/servicii. Acest lucru nu implica costuri suplimentare pentru dvs. si nici nu influenteaza calitatea Continutului Natura pentru Sanatate.

Parti ale Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, Site-urile Natura pentru Sanatate pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte parti. AdSense este o aplicație de publicitate de la Google care afișeaza reclame de tip text, imagine sau video pe Site-urile Natura pentru Sanatate.

Unele din aceste link-uri pot fi link-uri de afiliere prin care Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate poate castiga un comision in cazul in care prin acel link se finalizeaza o vanzare de produse/servicii. Acest lucru nu implica costuri suplimentare pentru dvs. si nici nu influenteaza calitatea Continutului Natura pentru Sanatate.

Administratorul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terti, indiferent daca acesta este publicitar sau nu.

10. Neangajarea Raspunderii

Întregul continut al Site-urilor Natura pentru Sanatate trebuie vazut ca fiind simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Administratorul si Site-urile Natura pentru Sanatate nu ofera consultatii medicale, prin urmare, informatia de natura medicala oferita prin intermediul Site-urilor noastre nu trebuie folosita ca alternativa la consult medical de specialitate, realizata de un profesionist in domeniul sanatatii.

Datorita specificului produselor si serviciilor pe care le oferim publicului, Site-urile Natura pentru Sanatate nu pot oferi garantii cu privire la acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori a serviciilor furnizate de sau prin website, respectiv cu privire la disponibilitatea permanenta a Continutului Site-urile Natura pentru Sanatate.

Toate informatiile prezentate pe Site-urile Natura pentru Sanatate cu privire la produse, servicii, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul Site-urilor Natura pentru Sanatate nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea administratorului Site-urilor în lipsa unor acorduri ulterioare. Astfel, Administratorul Site-urilor nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-urilor Natura pentru Sanatate.

11. Schimbari ale Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate

Administratorul Site-urilor isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului si Structurii Site-urilor Natura pentru Sanatate.

În masura în care aceste modificări ar avea un impact asupra serviciilor furnizate Utilizatorilor Site-urilor Natura pentru Sanatate, aceștia vor fi informați în legătura cu modificările efectuate prin intermediul unei notificări trimise prin posta electronica, respectiv prin publicarea unei mentiuni cu privire la modificari realizate.

12. Imposibilitatea fortuita de executare

Avand in vedere natura serviciilor oferite si modul de livrare a Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate, pot exista intreruperi ale accesului la, respectiv intarzieri sau erori in furnizarea serviciilor si a Continutului Site-urilor Natura pentru Sanatate neimputabile Administratorului, rezultate direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Administratorului, cum ar fi:

– erori de functionare a echipamentului tehnic al Administratorului,

– lipsa functionarii conexiunii la internet,

– lipsa functionarii conexiunilor de telefon,

– virusii informatici,

– erori de operare,

– greva,

– cauze de forta majora sau caz fortuit etc.

In oricare dintre aceste situatii, potrivit legii, Administratorul nu este raspunzator fata de Utilizatori pentru nicio forma de prejudiciu, direct sau indirect, suferit de acestia ca urmare a aparitiei acestor situatii.

13. Modificarea Termenelor si Conditiilor de Utilizare

Orice modificare/actualizare a acestui document va fi adusa la cunostinta Utilizatorilor prin afisarea datei a celei mai recente versiuni a prezentului document.

14. Legislatia aplicabila si alte informatii utile

Legea nr. 8 din 14.03.1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe

Legea 677 din 21.11.2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date

Politica GDPR

Politica privind Fisierele Cookies

Info Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acest document sau dacă aveti sugestii pentru imbunatatirea serviciilor oferite, ne puteti contacta prin intemediul formularului de contact de mai jos.

Multumesc!

Cristina Carmen Rusu
Cristina Carmen Rusu

Fondator Natura pentru Sanatate