SMS4JOB: Self Motivation Success 4 Joy Of Business

Am lansat serviciul SMS4JOB!

Am placerea de a anunta lansarea proiectului SMS4JOB: Self Motivation and Success 4 Joy Of Business.

In fiecare zi de LUNI, in jurul orei 11:11, primesti un MESAJ care sa te inspire si sa iti aduca energie pozitiva si bucurie pentru toata saptamana.

Subiectele sunt variate: dezvoltare personala, leadership, antreprenoriat.

In cazul in care nu mai doresti sa primesti astfel de SMS-uri, te rog sa-mi comunici prin mesaj sau telefon.

Pentru a primi notificarile SMS4JOB te rog sa completezi formularul de mai jos:

[magicactionbox id=”28358″]

In fiecare zi de luni primesti SMS4JOB: mesaje care sa te inspire si sa iti aduca energie pozitiva si bucurie pentru toata saptamana.

„Nu face lucrurile bine, fa-le perfect. Fii indraznet, fii primul, fii diferit, fii corect.” ~ Dale Carnegie

Exemplu de mesaj SMS4JOB

[ct_accordion title=”SMS4JOB – 10 octombrie 2016″ icon=”” state=”open” style=”normal”]

1. Ca sa te vezi pe tine REUSIND IN AFACERI si PROSPERAND d.p.d.v. FINANCIAR imprima-ti in subconstient tipare legate de aceste rezultate, cultivand o STARE DE SPIRIT PLINA DE GENEROZITATE.

2. Ca sa te vezi pe tine ca pe un LIDER, deopotriva in viata personala si in afaceri, imprima-ti in subconstient tipare corespunzatoare, IMPLICANDU-TE BUCUROS in demersuri contructive si utile.

Sursa de Inspiratie: Management Karmic

[/ct_accordion]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact