Ajuta-ne Sa Crestem - Natura pentru Sanatate

Ajută-ne să creștem portalul web Natura pentru Sănătate

Natura pentru Sănătate este un portal web dedicat promovării sănătății și wellnessului în România, un spațiu online dedicat tuturor celor care iubesc natura și vor să afle cum să beneficieze de proprietățile ei vindecătoare.

  • Prin intermediul portalului web Natura pentru Sănătate vă oferim informații utile și practice despre plante medicinale, remedii naturiste, terapii alternative, alimentație sănătoasă, mișcare în aer liber și multe altele.
  • Dorim să creăm o comunitate activă și implicată, o comunitate de oameni care împărtășesc aceeași pasiune și valorizează natura ca sursă de sănătate.
  • De asemenea, te invităm să partici la diverse activități și evenimente organizate de partenerii noștri, cum ar fi webinarii, conferințe, excursii, concursuri online etc

Dar pentru ca acest proiect să devină o realitate, avem nevoie de ajutorul tuturor.

Cum poți susține activitatea portalului web Natura pentru Sănătate

Există mai multe modalități prin care poți contribui la creșterea și dezvoltarea portalului web Natura pentru Sănătate. Cum poți face asta? Foarte simplu:

  1. Viziteaza site-ul nostru și abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi noutăți și sfaturi despre natură și sănătate.
  2. Distribuie conținutul site-lui pe rețelele sociale și recomanda portalul web Natura pentru Sănătate prietenilor și cunoscuților voștri.
  3. Scrie-ne părerea ta despre portalul web Natura pentru Sănătate, ce ti-a plăcut, ce nu ti-a plăcut, despre ce ai vrea să citesti în urmatoarele articole.
  4. Dacă ai propuneri, idei sau resurse pe care le poți oferi comunitatii, contacteaza-ne prin intermediul formularului online.
  5. Impartaseste povestea ta despre cum natura te-a inspirat si te-a ajutat să te simți mai bine, mai fericit sau mai sănătos.
  6. Doneaza orice sumă doresti prin intermediul platformelor Revolut, PayPal
  7. Cumpără produse prin link-urile afiliate ale unora din partenerii portalului, fara nici un cost suplimentar pentru tine

Susține activitatea portalului web Natura pentru Sănătate prin donații

Doneaza prin REVOLUT

Doneaza prin PayPal

Deschide gratuit cont Revolut prin link-ul de recomandare.

Susține portalul web Natura pentru Sănătate prin cumpărături online la Parteneri

Calivita ↗

Calivita partner galben
Calivita Partner

Decathlon ↗

decathlon
Decathlon Romania

Sanovita ↗

SanoVita Logo
SanoVita

De ce este important să sprijini proiectul Natura pentru Sănătate

Avem oportunitatea de a ne conecta cu natura, de a ne hrăni sanatos și de a ne menține sănătatea mintală și emoțională. Prin sprijinirea si promovarea proiectului Natura pentru Sănătate, ne ajutam sa avem o viata mai sanatoasa, sa avem un impact pozitiv asupra comunitatilor noastre si asupra mediului inconjurator.

Sustinerea proiectului Natura pentru Sănătate inseamna sa ajuti portalul web sa continue sa ofere gratuit materiale si resurse pentru oamenii care cauta sa isi imbunatateasca stilul de viata si starea de sanatate.

Orice gest contează și ne ajută să creștem portalul web Natura pentru Sanatate.

Natura pentru Sanatate este un portal web dedicat promovarii unui stil de viata sanatos, bazat pe respectul fata de mediul inconjurator si fata de propria persoana. Aici gasesti informatii utile despre alimentatie, miscare, meditatie, plante medicinale, terapii naturiste si multe altele. Scopul nostru este sa te inspiram sa iti imbunatatesti calitatea vietii prin intermediul naturii si sa iti oferim resurse practice pentru a-ti atinge obiectivele de sanatate.

Daca iti place ceea ce facem si vrei sa ne sustii, te invitam sa ne ajuti sa crestem portalul web Natura pentru Sanatate. Poti face acest lucru prin mai multe modalitati: distribui articolele noastre pe retelele sociale, te abonezi la newsletter-ul nostru, lasi comentarii si sugestii, participi la sondajele si concursurile noastre sau donezi o suma simbolica pentru mentinerea si dezvoltarea site-ului.

Cristina Carmen Rusu, fondator Natura pentru Sanatate

Vrem să facem din portalul web Natura pentru Sănătate o (re)sursă de inspirație și de învățare pentru toți cei care vor să trăiască mai armonios cu natura și cu ei înșiși. Hai să contribuim la dezvoltarea portalului web Natura pentru Sănătate, locul in care să ne inspirăm reciproc despre cum să trăim sănatos si armonios cu natura și cu noi înșine!

Iti multumim pentru interesul tau si pentru ca faci parte din comunitatea noastra!