Graviola previne cancerul proliferarea celulelor canceroase. [Infografic]

Fructul graviola trateaza si previne cancerul
superalimente organice:
CaliVita International Romania
Version:
editie limitata
Price:
3+1 CADOU

Reviewed by:
Rating:
5
On august 31, 2017
Last modified:august 31, 2017

Summary:

GraVital Bio Juice CaliVita este un suc necarbonatat de fructe ambalat in sticle de 946 ml. Fructul graviola este ingredientul magic, alaturi de aloe vera, mangostana si nopal, din deliciosul supersuc organic de la CaliVita, GraVital Bio Juice.

Despre fructul Graviola se spune ca este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Extractul de graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase in cazul cancerului de san si de piele.

Denumita stiintific Annona muricata, mai este cunoscuta sub numele de Graviola in Brazilia, guanabana in Spania, si Soursop, in limba engleza. Graviola are fructe lunguiete, verzi, tepoase, pe care bastinasii le utilizeaza de sute de ani pentru tratarea infectiilor bacteriene si fungice si a inflamatiilor. Fructul are gust de capsuni si ananas si contine o cantitate ridicata de vitamina C si vitaminele B1 si B2, precum si cantitati mai mici de minerale.

Fructul graviola trateaza si previne cancerul

In literatura de specialitate exista numeroase articole care au ca si subiect fructul Graviola, insa cel mai concludent ramane studiul din 2011 prezentat in revista „Nutritie si cancer” din Statele Unite, in care este prezentata actiunea extractului de Graviola in suprimarea genei care cauzeaza cancerul mamar.

Potrivit cercetatorilor, o cura de numai 5 saptamani cu extract de graviola, a redus semnificativ activitatea proteinelor in cancerul mamar si a inhibat cresterea tumorilor cu 32%. Iar studiile si cercetarile stiintifice nu se opresc aici: Graviola este o noua sansa si speranta pentru tratarea neagresiva si in siguranta a multor afectiuni si boli grave, chiar si cancerul.

Graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase
Graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase.

 

Graviola previne cancerul: o veste intr-adevar buna

GraVital BIO Juice CaliVita: Graviola, Mangosteen, Nopal si Aloe Vera
GraVital BIO Juice CaliVita: Graviola, Mangosteen, Nopal si Aloe Vera

Ceea ce este si mai uimitor, conform mai multor studii si cercetari recente, acest tip de terapie, cu extract de Graviola, distruge doar celulele canceroase, maligne, fara a afecta celulele sanatoase.

Data viitoare cand vrei să bei un suc, cauta sucul bio GraVital de la CaliVita.

Ingrediente: piure din fruct de Graviola organica (31,95%); apa filtrata; suc de Aloe vera organica (28,6%); piure de Mangostana organica (4,76%); Nopal organic (4,76%); agenti gelatinizanti – guma de guar organica, pectina; corector de aciditate – acid citric; aroma de merisoare organice; corector de aciditate – acid ascorbic; indulcitor – stevia organica.

Graviola previne cancerul si este, totodata, un agent anti-microbian cu spectru larg, recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, este eficient impotriva parazitilor si viermilor intestinali, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase. Si, toate acestea doar cu 2 linguri de suc de graviola organica, aloe vera, nopal si mangosteen, pe care-l poti comanda oricand din magazinele online Comenzi CaliVita.

 Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

GraVital Bio Juice CaliVita este un suc necarbonatat de fructe ambalat in sticle de 946 ml. Fructul graviola este ingredientul magic, alaturi de aloe vera, mangostana si nopal, din deliciosul supersuc organic de la CaliVita, GraVital Bio Juice.
Bună, sunt Cristina Carmen Dascălu, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de va ajută să vă simțiți mai sănătoși și să trăiti mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit in comunitatea Natura pentru Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *