Graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase [Infografic]

Despre tratamentul cu fructul Graviola se spune ca este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Extractul de graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase in cazul cancerului de san si de piele.

Graviola are fructe lunguiete, verzi, tepoase, pe care bastinasii le utilizeaza de sute de ani pentru tratarea infectiilor bacteriene si fungice si a inflamatiilor. Fructul are gust de capsuni si ananas si contine o cantitate ridicata de vitamina C si vitaminele B1 si B2, precum si cantitati mai mici de minerale. Denumirea stiintifica este Annona muricata, insa acest fruct este cunoscut sub numele de Graviola in Brazilia, Guanabana in Spania, si Soursop, in limba engleza.

Fructul graviola trateaza si previne cancerul

In literatura de specialitate exista numeroase articole care au ca subiect tratamentele naturiste cu fructul Graviola, insa cel mai concludent studiu ramane cel din 2011, prezentat in revista „Nutritie si cancer” din Statele Unite, in care este descrisa actiunea extractului de Graviola in suprimarea genei care cauzeaza cancerul mamar.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Potrivit cercetatorilor, o cura de numai 5 saptamani cu extract de graviola, a redus semnificativ activitatea proteinelor in cancerul mamar si a inhibat cresterea tumorilor cu 32%. Iar studiile si cercetarile stiintifice nu se opresc aici intrucat fructul Graviola este o noua sansa si speranta pentru tratarea neagresiva si in siguranta a multor afectiuni si boli grave, precum si a cancerului.

Graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase
Graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase.

Graviola previne cancerul: o veste intr-adevar buna

GraVital BIO Juice CaliVita: Graviola, Mangosteen, Nopal si Aloe Vera
GraVital BIO Juice CaliVita: Graviola, Mangosteen, Nopal si Aloe Vera

Ceea ce este si mai uimitor, conform mai multor studii si cercetari recente, acest tip de terapie, cu extract de Graviola, distruge doar celulele canceroase, maligne, fara a afecta celulele sanatoase.

Data viitoare cand doresti să consumi un produs natural de calitate premium, cauta sucul bio GraVital de la CaliVita. Sucul bio-organic Gravital cu aloe vera si graviola previne cancerul si proliferarea celulelor canceroase si protejeaza celulele sanatoase.

Ingrediente: piure din fruct de Graviola organica (31,95%); apa filtrata; suc de Aloe vera organica (28,6%); piure de Mangostana organica (4,76%); Nopal organic (4,76%); agenti gelatinizanti – guma de guar organica, pectina; corector de aciditate – acid citric; aroma de merisoare organice; corector de aciditate – acid ascorbic; indulcitor – stevia organica.

Graviola previne cancerul si este, totodata, un agent anti-microbian cu spectru larg, recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, este eficient impotriva parazitilor si viermilor intestinali, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase. Si, toate acestea doar cu 2 linguri de suc de graviola organica, aloe vera, nopal si mangosteen, pe care-l poti comanda oricand din magazinele online Comenzi CaliVita.

 Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *