Nutrienti esentiali individualizati pe grupele sanguine

Exista vreo legatura intre grupele sanguine si alimentia noastra?

Te-ai intrebat vreodata:

– de ce unii oameni au o constitutie firava si sunt predispusi infectiilor. In timp ce altii par sa fie rezistenti in mod natural?

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

– de ce unii oameni sunt in stare sa slabeasca urmand un anumit regim, in timp ce altii esueaza?

– de ce unii oameni imbatranesc rapid si prezinta de timpuriu semnele deteriorarii, in timp ce altii sunt plini de viata chiar la varste inaintate?

Suntem cu totii diferiti si unici

O singura picatura de sange contine o semnatura biologica la fel de unica pentru tine ca si amprentele digitale.

Multe dintre diferentele biologice care ne individualizeaza pot fi explicate prin grupa ta sanguine.

Grupa sanguina influenteaza fiecare aspect al fiziologiei la nivel celular.

Este vorba metabolismul alimentelor, de capacitatea de a raspunde la stres, de starea mentala, de puterea sistemului imunitar.

Grupa sanguina este cea care dezvolta sistemul imunitar al organismului, influentand actiunea virusurilor, a bacteriilor sau a altor factori asupra sanatatii.

In cazul transfuziilor de sange, s-a constatat ca incompatibilitatile dintre diversi donatori sunt cauzate de antigenele continute in sangele fiecaruia.

– Astfel, grupa O, pentru ca nu contine nici un antigen real, poate fi folosita ca baza de transfuzie pentru toate grupele, dar nu primeste sange decat din grupa sa.

– In schimb, grupele A, B, sau AB pot fi folosite numai pentru transfuzia in cadrul aceleasi grupe, fiind respinse de celelalte grupe sanguine.

Cunoscand caracteristicile grupelor sanguine, se pot prescrie tratamente si diete personalizate, cu efecte maxime in procesul de vindecare.

[ct_button color=”#FFFFFF” background=”#FF0000″ size=”normal” position=”center” ] Distributia Grupelor Sanguine[/ct_button]

[socialpoll id=”2334105″]

Dieta si grupele sanguine: 01, A2, B3, AB4

Astfel, iti poti imbunatati starea de sanatate, vitalitatea si echilibrul emotional in mare masura, prin cunoasterea grupei sanguine si prin incorporarea strategiilor dietei si stilului de viata specific acestei grupe in planul tau personal de sanatate.

Nutrienti esentiali individualizati pe grupele sanguine

Este de notorietate faptul ca necesarul de nutrienti al organismului poate diferi foarte mult de la o persoana la alta.

Fiecare persoana este unica, prin urmare, problemele personale nu pot fi rezolvate cu „solutii universale”, ci trebuie tinut cont de caracteristicile individuale ale fiecaruia.

Plecand de la aceste considerente, cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D’Adamo au evidentiat faptul ca necesarul de nutrienti al organismului poate diferi in functie de grupa sanguina.

Dr. Peter J. D’Adamo, in urma cercetarilor efectuate, a constatat ca intre grupele de sange si alimentatie exista o stransa si reala legatura, pentru ca intre organism si alimente are loc o reactie chimica, care face parte din mostenirea genetica.

Fiecare grupa de sange are o anumita sensibilitate fata de anumite alimente, de aceea acelasi produs poate fi benefic pentru o persoana si poate face mult rau altora.

Toxicitatea organismului poate fi mult diminuata daca se vor consuma alimentele indicate pentru grupa de sange respectiva, iar eventualele boli se vor vindeca mult mai rapid.

Daca noi toti am tine seama de alimentatia recomandata grupei noastre sanguine, am putea evita mult mai usor gripele si virozele, bolile cronice, cardiovasculare, obezitatea si chiar cancerul.

Daca completam dieta cu vitaminele si mineralele recomandate, vom putea avea o viata mai placuta si lipsita de suferinte.

Familia de produse Vital CaliVita

Pe baza acestor cercetari, CaliVita International a creat familia de produse Vital, fiecare produs continand un amestec complex de nutrienti esentiali unui aport alimentar echilibrat, individualizat pe fiecare grupa sanguina.

Poti beneficia acum de o GAMA SPECIALA DE SUPLIMENTE NUTRITIVE pentru a-ti asigura aportul de nutrienti individualizat, conform grupei tale sanguine.

Familia Vital de la CaliVita are urmatorii membrii:

  • Vital A – tipul agricultorului
  • Vital AB – tipul modern
  • Vital B – tipul echilibrat
  • Vital 0 – tipul vanatorului

plus inca doi membrii speciali, Vital Man & Vital Woman.

Peter D Adamo - grupele sanguine si nutritia
Peter D Adamo – grupele sanguine si nutritia

Produsele din gama Vital CaliVita sunt pentru tine daca:

  • doresti sa-ti intaresti sistemul imunitar si sa-ti cresti rezistenta organismului in perioadele de gripe si de raceli;
  • consideri ca suplimentele nutritionale nu functioneaza la fel pentru toata lumea;
  • doresti sa-ti suplimentezi regimul alimentar personalizat, adecvat grupei tale de sange;
  • doresti sa-ti asigure necesarul de nutrienti pentru mentinerea zilnica a proceselor fiziologice sanatoase si a vitalitatii.

Incearca si tu gama de produse inovatoare Vital si restabileste echilibrul organismului tau in mod simplu si natural. Personalizate si unice, asa cum esti si tu!

Lasă un comentariu