Promotia Gummy Kids CADOU continua si in luna iulie 2015!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Promotia Gummy Kids CADOU continua si in luna iulie 2015!

parcul cu dinozauri - Promotia Gummy Kids CADOU continua si in luna iulie 2015!

Jeleurile Gummy Kids au fost gandite pentru a fi mai usor acceptate de catre copii, sub forma de jeleuri – dinozauri, avand arome naturale de visine, portocale si amestec de fructe si asigurand vitaminele si mineralele necesare dezvoltarii armonioase a copiilor. 

Fiind destinat copiilor, produsul este natural si nu contine coloranti si arome artificiale. 

Culoarea jeleurilor este dată de coloranti naturali:

 • concentrat din suc de morcov negru,
 • concentrat de fructe rosii de padure,
 • annatto (un condiment originar din America Centrala si regiunea Caraibelor cu gust similar nucsoarei).

Aroma produsului este data de arome naturale:

 • aroma naturala de visine,
 • aroma naturala de portocale,
 • aroma naturala de amestec de prune si zmeura.

De asemenea, o tableta gumata Gummy Kids contine doar 1 gr carbohidrati (glucoza & zaharoza), ceea ce inseamna ca este un produs foarte sanatos, in conditiile in care aportul zilnic recomandat de carbohidrati, pentru copii intre 2 si 9 ani este de 27-49 gr.

Gummy Kids pot fi administrate copiilor preventiv sau in cazul in care observam la ei aparitia simptomelor deficitului de vitamine si minerale.

Cele mai frecvente simptome ale deficientei de vitamine si minerale sunt:

oboseala, epuizare, depresie, indispozitie, diminuarea performantelor fizice si mentale, imbolnaviri frecvente pe fondul unui sistem imunitar scazut.

Cand si cui se recomanda Gummy Kids?

 • pentru consum zilnic de catre copiii, acest produs sprijinindu-le dezvoltarea echilibrata si armonioasa si crescandu-le rezistenta
 • pentru parintii care doresc sa ii invete intr-un mod agreabil pe copii cum sa isi pastreze sanatatea
 •  pentru toti cei care prefera multivitaminele gustoase, naturale si usor de administrat
 •  pentru cei care isi doresc un produs complex care sa contina vitamina D

Despre suplimentul nutritiv Gummy Kids CaliVita si cele mai bune suplimente pentru copii poti citi mai multe in articolele de mai jos.

RETINE

 • Primesti un Gummy Kids CADOU doar in perioada activa a promotiei si in limita stocului disponibil.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact