Gummy Kids revine in Promotiile CaliVita Romania februarie 2016

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Gummy Kids revine … bucuria copilor! 🙂

Astazi este prima zi din luna februarie 2016 si pe langa promotiile saptamanale cu care deja te-ai obisnuit, CaliVita Romania face o surpriza placuta celor mici:

🙂 promotia 1+1 CADOU Gummy Kids revine!

Gummy Kids este un complex de vitamine si minerale care sprijina dezvoltarea echilibrata si intarirea rezistentei organismului copilului tau.

Contine vitaminele A, C, E, B6 si B12, acid folic, biotina, acid pantotenic, iod, zinc si chiar cea mai activa forma a vitaminei D, vitamina D3, care are un efect benefic asupra dezvoltarii osoase si musculare, a functionarii sistemului imunitar si poate reduce riscul aparitiei diabetului infantil.

Despre produsul Gummy Kids poti afla mai multe din articolele:

Daca e martie, atunci e Gummy Kids. Cumperi 1, primesti 2!

Cum sa avem copii frumosi, sanatosi si inteligenti

Cum poti profita la MAXIM de oferta 1+1 CADOU Gummy Kids?


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact