Happy Healthy Kids – un workshop pentru copii sanatosi si parinti fericiti. 🙂

In perioada 12 -26 februarie 2016 se desfasoara pe pagina facebook Natura pentru Sanatate workshop-ul online intitulat „Happy & Healthy Kids”.

Scopul workshopului online este de a aduce informatii despre ceea ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine si copilul tau.

Cum?
Prin intermediul articolelor, imaginilor si informatiilor care vor fi postate in fiecare zi pe pagina evenimentului in cele doua saptamani.

Si toate acestea se vor intampla intr-o perfecta colaborare cu cei 10 dinozauri Gummy Kids!

Happy and Healthy Kids - Happy and Healthy Kids * Workshop online gratuit pe facebook

Aici este pagina evenimentului unde poti sa te inscrii gratuit, sa pui intrebari, sa comentezi si sa-ti spui parerea. 🙂

Si, daca iti place ceea ce auzi si inveti, ai sansa de a profita de promotia 1+1 CADOU la produsul Gummy Kids care este activa in luna februarie 2016. 

Pagina facebook a workshop-ului Happy and Healthy Kids. 🙂

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Alătură-te discuției și spune-ne părerea ta

NaturaSanatate