Hormonul de creștere HGH te ajută să reîntinerești, să trăiești mai mult și mai bine

Hormonul de crestere HGH elixirul tineretii

Vine o vreme în existența noastră când apreciem atât de mult energia,vitalitatea și rezistența pe care le aveam în tinerețea noastră, încât ne-am dori să recâștigăm și să păstrăm această stare, ca la 20 de ani, cât mai mult timp, în modul cel mai simplu și natural cu putință. Denumit și elixirul tinereții, hormonul de creștere HGH poate fi răspunsul la această căutare.

Deși nu este o licoare miraculoasă, ci doar o substanță pe care organismul nostru o produce în mod natural, prin intermediul glandei pituitare, ca răspuns la stimulii dați de hipotalamus, hormonul uman de creștere HGH este indispensabil în etapele de creștere și regenerare ale organismului.

Stimulant Natural pentru Cresterea Masei MuscularePower Booster (Natural HGH Support ) de la CaliVita

Principalul rol al acestui hormon este de a stimula creșterea țesuturilor musculare, formarea cartilajelor și oaselor și de a crește semnificativ puterea fizică. De asemenea, hormonul uman de creștere HGH este deosebit de eficient în formarea proteinelor și stimularea arderii grăsimilor acumulate în organism, îmbunătățește performanța sexuală, sprijină sănătatea ficatului și a rinichilor.

Acestea sunt și motivele principale pentru care stimularea naturală a hormonului de creștere HGH este în atenția sportivilor și culturiștilor, a persoanelor care vor să slăbească sau își doresc o masă musculară mai mare, cât și pentru persoanele care vor o stare de sănătate mai bună, își doresc să încetinească procesele îmbătrânirii și să trăiască mai mult și mai bine.

Hormonul de creștere HGH: stimulent și suport natural pentru longevitate și reîntinerire
Hormonul de creștere HGH: stimulent și suport natural pentru longevitate și reîntinerire

Ce este și cum acționează hormonul de creștere HGH?

Hormonul uman de creștere HGH, denumit pe scurt HGH (în engleză – Human Growth Hormone), joacă un rol important în a ne păstra tinerețea, mult timp și după ce am terminat de crescut. Hormonul de creștere HGH este produs de glandă pituitară și asigură creșterea lineară atunci când suntem copii și adolescenți.

Noaptea, când dormi, glanda ta pituitară – o glandă sub forma unei boabe de mazăre aflată la baza creierului – începe să lucreze, eliberând HGH, o polipeptidă formată din 191 de aminoacizi. HGH circulă prin sânge și se atașează de receptori specifici de pe suprafața celulelor, care se găsesc în tot corpul, inclusiv în creier, unde sunt foarte denși în regiunile responsabile cu învățatul și memoria.

De asemenea, se atașează și de țesutul adipos, ducând la eliberarea unei cantități de grăsime, și stimulează ficatul să producă un hormon numit factor de creştere de tip insulinic 1 (IGF-1), care favorizează creșterea osoasă, a cartilajului și a masei musculare. Nivelul de HGH  fluctuează în timpul copilăriei și al adolescenței, dar, până la 40 de ani, vei produce jumătate din cantitatea de la 20 de ani. – se explica pe site-ul Men’s Health.

Hormonul de creștere HGH și glanda pituitară
Hormonul de creștere HGH și glanda pituitară – sursă foto: wikimedia.org

După ce organismul nostru s-a oprit din creștere, nivelul hormonului HGH scade și devine foarte mic în viața de adult. Scăderea nivelului de HGH începe la vârstă de 30 ani și această continuă să descrească cu câte 2% pe an. În jurul vârstei de 50 de ani producerea hormonului de creștere se oprește, dar completându-ne dieta cu aminoacizi și vitamine cu rol de stimulare naturala a acestuia, putem readuce acest nivel până la cel al unui adult tânăr.

Organismul nostru produce acest hormon ca răspuns la somn, exerciții fizice și dietă.

Lipsa hormonului de creștere lui duce la nanism-piticism.
Excesul hormonului de creștere determină:
-la copii: gigantism
-la adulți: acromegalie (creșterea mâinilor, picioarelor, bărbiei).

 Ideal este să menținem HGH la un nivel optim astfel încât, odată cu înaintarea în vârstă, să ne pastrăm tinerețea și sănătatea cât mai mult timp.

Stimulant natural pentru hormonul de creștere HGH

După vârsta de treizeci de ani, secreția hormonului uman de creștere scade treptat. Multe persoane încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni sintetici, dar acest lucru poate avea numeroase consecințe dăunătoare pentru organism.

Astăzi, aproape toată lumea trăiește și muncește sub un anumit tip de stres. De aceea, ca și în cazul multor alți hormoni, cantitatea și efectul fiziologic al hormonului de creștere nu mai sunt suficiente. Este important de subliniat că, în contradicție cu faza de stres acut „fugi sau lupta“, când secreția de hormon de creștere HGH crește brusc, în cazul stresului cronic are loc exact contrariul.

În cazul oamenilor mai în vârstă, eliberarea hormonului de creștere încetează aproape complet și este necesar să suplimentăm dieta astfel încât să ajutăm la stimularea producerii acestuia. Pe măsură ce nivelul hormonului de creștere scade, se modifică și funcționarea organismului și se pot observă următoarele efecte:

 • se reduce masa musculară,
 • se depune o cantitate tot mai mare de grăsimi în diferite zone ale corpului,
 • slăbesc diferite răspunsuri ale sistemului imunitar,
 • scade pofta de mâncare,
 • rinichii funcționează mai puțin eficient.

Ajunși in acest punct, suntem cu toții de acord: cea mai bună soluție este să stimulăm natural organismul să producă hormon de creștere HGH și să-l mențină la nivelul optim pentru sănătatea și starea noastră de bine!

Însă cum? Răspunsul corect este: cu ajutor extern, prin intermediul dietei și a exercițiilor fizice!

Descoperă ce poate face pentru tine Power Booster

Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support CaliVita, care din luna septembrie 2016 este comercializat sub numele de Power Booster CaliVita. Acest produs complex, preparat din substanțe nutritive naturale, NU CONȚINE HORMONI DE CREȘTERE SINTETICI, ci stimulează secreția internă a acestui hormon !!! Printre aceste ingrediente special alese se număra aminoacizii (arginină, ornitina, lizină, glicină și glutamină), neurotransmițătorul acid gamma-amino butiric (GABA), care acționează sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitină și extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii și GABA stimulează într-un mod complex secreția și înmagazinarea de HGH de către hipotalamus și glandă pituitară. La aceste procese biochimice iau parte nenumărați hormoni și substanțe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creștere înrudit cu insulină – ILGF-1, somatomedina etc.).

Vitamina B6 și vitamina C sensibilizează receptorii periferici de HGH din țesuturile corespunzătoare, care astfel sunt capabili să lege o cantitate mai mare de hormoni de creștere.

Planta Vicia Faba stimulează deosebit de puternic secreția de hormon de creștere HGH
Planta Vicia Faba (bobul) stimulează secreția de hormon de creștere HGH.

Pe lângă nenumăratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom și ale lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sânge și stimulează eliberarea de HGH (care este cu atât mai puternică cu cât este mai scăzut nivelul colesterolului din sânge). În plus, lecitina eficientizează efectul anabolizant al HGH și al insulinei, crește puterea fizică și ajută la transformarea glicogenului din mușchi într-o substanță stimulantă.

Planta Vicia Faba stimulează deosebit de puternic secreția de hormon de creștere HGH și aceeași acțiune o au și cromul și lecitina. Vicia Faba sau bobul este o plantă leguminoasă care se cultivă pe tot globul. Boabele de Vicia Faba conțin o cantitate semnificativă de L-DOPA și stimulează la fel de puternic secreția de HGH de către glandă pituitară, la fel ca și hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina.

Nutrienții enumerați mai sus sunt eficienți pentru a stimularea producerea de HGH și dacă sunt luați separat, însă împreună fac posibilă secreția periodică a hormonului și stimulează într-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de creștere în fluxul sanguin în perioadele de repaos, noaptea sau ziua. Sub efectul acestor nutrienți, secreția hormonului de creștere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o oră și jumătate după adormire.

Îți amintești de energia și rezistența pe care le aveai în tinerețe?

În ziua de azi, tot mai mulți doctori și profesioniști din domeniul medical de pretutindeni sunt de acord cu faptul că există o corelație directă între procesul de îmbătrânire și scăderea progresivă a producției de hormon de creștere HGH.

Pierderea treptată a energiei, a rezistenței, a memoriei și toate celelalte condiții pe care le asociem cu procesul de îmbătrânire, pot fi rezultatul scăderii continue a nivelului de hormon de creștere HGH pe măsură ce îmbătrânim.
Hormonul de creștere HGH nu are nici un fel de efecte secundare și are o acțiune deosebit de benefică asupra organismului:

 • ajută la menținerea tinereții,
 • încetinește procesele de îmbătrânire,
 • împiedică descompunerea țesuturilor.
Stimulant natural pentru longevitate și reîntinerire Continuă să te îmbunătățești an după an.

Power Booster Calivita (Natural HGH Support CaliVita) este un produs modern monitorizat, care stimulează în mod adecvat secreția și eliberarea hormonului de creștere natural uman. Hormonul de creștere de origine naturală are un efect deosebit de benefic pentru organism, fără efecte secundare și, în același timp, nu este considerat substanță dopantă.

Un flacon Power Booster Calivita (Natural HGH Support CaliVita) conține 90 de tablete și se recomandă:

 • persoanelor care nu suferă de diabet sau cu dereglări hormonale
 • persoanelor care efectuează cu regularitate activități fizice
 • sportivilor de performanță, deoarece nu conține substanțe dopante, interzise
 • vârstnicilor, pentru a preveni degradarea mușchilor datorită proceselor fiziologice normale
 • persoanelor mai în vârstă care își doresc mai multă energie, vitalitate și să se mențină tinere.

ŞTIAI CĂ în cazul pacienţilor care au suferit un atac cerebral, suplimentarea directă cu hormon de creştere a dat rezultate mai bune în timpul perioadei de refacere în ceea ce priveşte recuperarea forţei musculare şi reducerea oboselii?

Răspunsuri la întrebări frecvente despre Power Booster (Natural HGH Support) de la CaliVita

Recomandarea generala pentru produsul Natural HGH Support este ca acesta sa nu fie consumat de catre persoanele care au varsta 25 de ani deoarece exista riscul unei accelerari de crestere in inaltime.
La aceasta varsta nu se recomanda nici un produs care sa stimuleze in vreun fel cresterea, deoarece organismul este in plina dezvoltare, dar practicarea unor sporturi cum ar fi inot, baschet sau volei poate fi de folos.
In general, procesul de osificare se considera terminat in jurul varstei de 19 ani la baieti, dar perioada de crestere se poate extinde pana in jurul varstei de 20-22 ani. Recomandarea noastra este sa consultati un medic specialist endocrinolog.
In acest caz aveti nevoie de o nutritie individualizata, care sa corespunda nevoilor organismului. Recomandarea noastra este sa discutati cu antrenorul personal sau cu un nutritionist.
Avand in vedere ca stimularea cresterii in inaltime depinde de mai multi factori, recomandarea noastra in privinta administrarii acestui produs sa va consultati si un medic endocrinolog.
Se administreaza 3 tablete pe zi, pe stomacul gol, cu o ora inainte de culcare. Pentru sportivi: 3 tablete dupa fiecare antrenament si 3 tablete cu o ora inainte de culcare, fara a se depasi doza maxima de 6 tablete pe zi. Tabletele se iau cu apa, pe stomacul gol.Se recomanda o administrare de 3 luni, dupa care 1 luna pauza, dupa care se poate relua cura cu Power Booster, sau conform recomandarilor medicului specialist.
Produsul Natural HGH Support nu este recomandat persoanelor care au varsta sub 25 de ani, diabeticilor si persoanelor care prezinta dereglari hormonale!
Acest produs nu are efecte secundare, deoarece substantele continute de Natural HGH Support stimuleaza secretia hormonului de crestere si nu il inlocuieste pe acesta printr-o substanta "straina" organismului.
Natural HGH Suport - Power Booster CaliVita
Comenzi online Power Booster CaliVita
Power Booster CaliVita
Denumirea noua pentru produsul Natural HGH Support este Power Booster. Acest produs poate fi achizitionat online sau din Centrale CaliVita, dupa cum urmeaza:
Da, Power Booster se gaseste si in farmacii, insa daca va intereseaza sa-l cumparati la pret de depozit, fara adaos comercial, va recomand sa va faceti (gratuit) un cont de membru pe site-ul oficial CaliVita Romania, de la link-ul de recomandare de aici.

Fiecare om este diferit și de aceea este bine să iei în considerare starea ta actuală: unele persoane observă rezultate dramatice și imediate, în timp ce în cazul altora beneficiile sunt mai subtile. Fie că observi rezultate imediate sau nu, care apar după 3, 6 sau 12 luni de tratament, s-a demonstrat că hormonul de creştere HGH lucrează în continuare. În cartea să “Simte-te mai tânăr cu Hormonul Uman de Creştere”, doctorul Howard Davis spunea:

„Continuă să te îmbunătățești” an după an.

Nu crezi că este posibil ? Și totuși, da!
Și nici nu ai nevoie de nici o licoare magică. Pentru aceasta, Natura însăși oferă o soluție: substanțe nutritive care, combinate pentru a-și potența puterea, stimulează în mod corespunzător secreția internă și eliberarea naturală a minunatului HGH. 🙂

Testează și tu efectul Power Booster și vei simți diferența!intra in magazinul nostru si alege oferta speciala pentru hormonul de crestere HGH

Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere

Bună, sunt Cristina Carmen Dascălu, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de va ajută să vă simțiți mai sănătoși și să trăiti mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață.

Bun venit in comunitatea Natura pentru Sanatate!

2 thoughts on “Hormonul de creștere HGH te ajută să reîntinerești, să trăiești mai mult și mai bine”

  1. In articolele de pe site vorbesc despre stimularea naturala a hormonului de crestere cu ajutorul dietei si a suplimentelor nutritive. In nici un caz nu am facut referire la medicamente care contin hormon de crestere sintetic si pe care, de altfel, nici nu le recomand. Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *