Hormonul de crestere HGH elixirul tineretii

Hormonul uman de crestere HGH te ajuta sa reintineresti

suplimente naturale, plante medicinale:
CaliVita International
Price:
TOP VANZARI

Reviewed by:
Rating:
5
On martie 17, 2017
Last modified:septembrie 13, 2017

Summary:

Hormonul de crestere HGH are diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică. Power Booster Calivita este denumirea noua a binecunoscutului produs naturist Natural HGH Support de la CaliVita.

Denumit si elixirul tineretii, hormonul uman de crestere HGH este indispensabil in etapele de crestere si regenerare ale organismului, deoarece stimuleaza cresterea tesuturilor musculare, formarea cartilajelor si a oaselor si creste semnificativ puterea fizica. Este deosebit de eficient in formarea proteinelor si in stimularea arderii grasimilor acumulate in organism.
Producerea naturala a hormonului uman de crestere HGH are diferite efecte benefice:

 • sprijina functionarea sistemului nervos,
 • stimuleaza arderea grasimilor,
 • ajuta la buna functionare a pielii, cartilajelor si tesutului conjunctiv si
 • intensifica sinteza proteica.

Ideal este sa mentinem hormonul de crestere la un nivel optim astfel incat, odata cu inaintarea in varsta, sa ne mentinem tineretea cat mai mult timp posibil. 

Suport natural pentru hormonul uman de crestere HGH

Hormonul uman de crestere, denumit pe scurt HGH (in engleza – Human Growth Hormone), joaca un rol important in a ne pastra tineretea, mult timp si dupa ce am terminat de crescut.
Hormonul de crestere HGH este produs de glanda pituitara si asigura cresterea lineara atunci cand suntem copii si adolescenti.
Organismul nostru produce acest hormon ca raspuns la somn, exercitii fizice si dieta.
Dupa ce organismul nostru s-a oprit din crestere, nivelul hormonului HGH scade si devine foarte mic in viata de adult.
Scaderea nivelului de HGH incepe la varsta de 30 ani si aceasta continua sa descreasca cu cate 2% pe an.
In jurul varstei de 50 de ani producerea hormonului de crestere se opreste, dar completandu-ne dieta cu aminoacizi si vitamine care sa stimuleze producerea acestuia, putem readuce acest nivel pana la cel al unui adult tanar.

Efectele benefice pe care le aduce hormonul de crestere HGH

Hormonul natural de crestere nu are nici un fel de efecte secundare si are o actiune deosebit de benefica asupra organismului:

 • ajuta la mentinerea tineretii,
 • incetineste procesele de imbatranire,
 • impiedica descompunerea tesuturilor. 

Hormonul de crestere HGH joaca de asemenea un rol important in metabolism: atunci cand nu avem suficient hormon HGH in organism, este posibil sa observam o crestere a grasimii de pe abdomen, lasarea pielii si scaderea masei musculare.

Hormonul de crestere HGH
Hormonul de crestere HGH ajuta la mentinerea tineretii, incetineste procesele de imbatranire, impiedica descompunerea tesuturilor.
 • Ajuta la arderea grasimilor si le transforma in muschi
 • Consolideaza sinteza proteinelor pentru cresterea masei musculare
 • Ajuta la buna functionare a pielii si cartilajelor
 • Accelereaza vindecarea ranilor
 • Ajuta la repararea si refacerea tesuturilor
 • Consolideaza tesutul conjuctiv, pentru tendoane si ligamente sanatoase
 • Reduce nivelul de uree din sange si urina
 • Sprijina functionarea sistemului nervos
 • Imbunatateste rezistenta la boli, prin fortificarea sistemului imunitar
 • Imbunatateste functiile ficatului si rinichilor

Lipsa hormonului de crestere lui duce la nanism-piticism.
Excesul hormonului de crestere determina:

 • – la copii: gigantism
 • – la adulti: acromegalie (cresterea mainilor, picioarelor, barbiei).

Ideal este sa mentinem  HGH la un nivel optim astfel incat, odata cu inaintarea in varsta, sa ne mentinem tineretea cat mai mult timp posibil.

Sa consumam hormon de crestere? Raspunsul este categoric NU !!!

Folosirea hormonului sintetic de crestere este urmata de multe efecte secundare nedorite care pot da nastere unor procese ce nu pot fi tinute sub control.

Care este atunci solutia? Care ar fi caile naturale?

Recomandarile doctorului OZ pentru stimularea HGH

Solutia este sa stimulam secretia interna a hormonului uman de crestere (eliberarea endogena) printr-un aport de substante nutritive naturale.
Dr. Oz recomanda urmatoarele remedii si extracte din plante pentru stimularea producerii HGH.
1. Schinduful (Trigonella foenum graecum): planta tineretii eterne. 

Schinduf (Trigonella foenum graecum) - planta tineretii vesnice
Schinduf (Trigonella foenum graecum) – planta tineretii vesnice

Este denumita și fan grecesc, sfindoc sau, regional, molotru.
Indienii credeau despre schinduf ca are capacitatea de a scoate acumularile toxice din organism, ajutand la vindecarea bolilor de plamani si a anorexiei.
Chinezii, in schimb, spuneau ca schinduful conserva si multiplica in organism energia fundamentala Qi, ajutand astfel la mentinerea tineretii biologice, pana la varste inaintate.
Nu se stie cand au ajuns semintele acestei plante in Dacia, dar cu siguranta, acum doua mii de ani, cand Dioscoride a intocmit tratatul sau de farmacologie, schinduful erau folosite in mod curent de catre vracii din Carpati.
Numele dacic era scindof si foloseau planta contra bolilor de piept si a celor digestive, pentru a le revigora pe lehuze, pentru vindecarea ranilor si pentru tratarea ulcerelor. ((wikipedia, https://ro.wikipedia.org/wiki/Schinduf))
2. O masca pentru somn ajuta organismul sa elibereze natural, in timp ce dormi, hormonul de crestere HGH .
Utilizand  o masca de somn pentru a bloca lumina, permitem ca nivelul melatoninei, hormonul somnului, sa creasca, si astfel,  un somn mai profund si de refacere.
Secretia de varf a hormonului de crestere se atinge cam la 90 de minute dupa ce adormim.
3. Melatonina – asigura un somn relaxant, odihnitor, fara intreruperi si contribuie la restabilirea ritmului biologic.
4. L-arginina – acest aminoacid esential stimulează eliberarea hormonului de crestere din glanda pituitara.
5. Nutrienti care ajuta organismul la producerea naturala a hormonului de crestere HGH, cum sunt aminoacizii arginina, ornitina, lizina, glicina, triptofanul, glutamine si tirozina.
Acestia lucreaza synergic (adica mai eficient decat separat) cu vitamina B6, niacinamidele, zincul, calciul, magneziul, potasiul si vitamina C si sprijina declanseaza producerii hormonului de crestere pe timp de noapte.

Hormonul de crestere HGH: suport natural pentru longevitate si reintinerire

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului uman de crestere scade treptat. Multe persoane incearca sa reduca efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni sintetici, dar acest lucru poate avea numeroase consecinte daunatoare pentru organism. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut „fugi sau lupta“, cand secretia de hormon de crestere HGH creste brusc, in cazul stresului cronic are loc exact contrariul.
Astazi, aproape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt suficiente.
In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet si este necesar sa suplimentam dieta astfel incat sa ajutam la stimularea producerii acestuia.
Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea organismului:

 • se reduce masa musculara,
 • se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului,
 • slabesc diferitele raspunsuri ale sistemului imunitar,
 • scade pofta de mancare,
 • rinichii functioneaza mai putin eficient.

Suntem de acord: cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa produca hormonul uman de crestere!

 • Insa cum? Raspunsul corect este: cu ajutor extern!

Descopera Power Booster CaliVita

Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support CaliVita, care din luna septembrie 2016 este comercializat sub numele de Power Booster CaliVita.
Acest produs complex, preparat din substante nutritive naturale, NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE SINTETICI !!!
Power Booster CaliVita contine substante nutritive care stimuleaza si activeaza secretia hormonilor de crestere.
Printre acestea se numara aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina), neurotransmitatorul numit acid gamma-amino butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitina si extract de Vicia Faba Major.

 • Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipotalamus si glanda pituitara.
 • La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somatocrinina, factor de crestere inrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.).

– Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

 • Pe langa nenumaratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si ale lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange).

In plus, lecitina eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.

vicia-faba-bob stimularea naturala a hormonului de crestere hgh
Planta Vicia Faba

– Vicia Faba  stimuleaza deosebit de puternic secretia HGH si aceeasi actiune o au si cromul si lecitina.
Vicia Faba sau bobul este o planta leguminoasa  care se cultiva pe tot globul.
Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina.
Nutrientii enumerati mai sus sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.
Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupa adormire.

Cum actioneaza Power Booster CaliVita?

(Natural HGH Support CaliVita) Power Booster Calivita este un produs modern monitorizat, care stimuleaza in mod adecvat secretia si eliberarea hormonului de crestere natural uman.

Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deosebit de benefic pentru organism, fara efecte secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.

Mod de administrare si recomandari:
 Se administreaza 3 tablete pe zi, pe stomacul gol, cu o ora inainte de culcare.
Pentru sportivi: 3 tablete dupa fiecare antrenament si 3 tablete cu o ora inainte de culcare, fara a se depasi doza maxima de 6 tablete pe zi. Tabletele se iau cu apa, pe stomacul gol. 

Se face o cura de 3 luni, dupa care 1 luna pauza.
Un flacon ( Natural HGH Support CaliVita ) Power Booster Calivita contine 90 de tablete.
Power Booster Calivita se recomanda pentru:

 • persoanelor care nu sufera de diabet sau cu dereglari hormonale
 • persoanelor care efectueaza cu regularitate activitati fizice
 • sportivilor de performanta, deoarece nu contine substante dopante, interzise
 • varstnicilor, pentru a preveni degradarea muschilor datorita proceselor fiziologice normale
 • persoanelor mai in varsta care isi doresc mai multa energie, vitalitate si sa se mentina tinere.

Hormonul de crestere HGH nu are nici un fel de efecte secundare si are o actiune deosebit de benefica asupra organismului:

 • ajuta la mentinerea tineretii,
 • incetineste procesele de imbatranire,
 • impiedica descompunerea tesuturilor.

Power Booster, pentru cei vesnic tineri!

In ziua de azi, tot mai multi doctorii si profesionistii din domeniul medical de pretutindeni sunt de acord cu faptul ca exista o corelatie directa intre procesul de imbatranire si scaderea progresiva a productiei de hormon de crestere.
Pierderea treptata a energiei, a rezistentei, a memoriei si toate celelalte conditii pe care le asociem cu procesul de imbatranire, pot fi rezultatul scaderii continue a nivelului de hormon de crestere pe masura ce imbatranim.
Fiecare om e diferit. De aceea este bine sa iei in considerare starea ta actuala: unele persoane observa rezultate dramatice si imediate, in timp ce in cazul altora beneficiile sunt mai subtile.Fie ca observi rezultate imediate sau nu, conform experimentelor si studiilor clinice, HGH lucreaza in continuare.
In cartea sa “Simte-te mai tanar cu Hormonul Uman de Crestere”, doctorul Howard Davis spunea:

“Continua sa te imbunatatesti” an dupa an.

Nu crezi ca este posibil ? Si totusi, da! Si nu ai nevoie nici macar de o licoare magica. Pentru aceasta, natura insasi iti ofera o solutie: substante nutritive care, combinate pentru a-si potenta puterea, stimuleaz a in mod corespunzator secretia interna si eliberarea hormonului natural de crestere HGH. 

Testeaza si tu efectul Power Booster si vei simti diferenta!

Stimulant Natural pentru Crestere si reintinerirePower Booster (Natural HGH Support ) de la CaliVita

Raspunsuri la intrebari frecvente despre Natural HGH Support (Power Booster)

Recomandarea generala pentru produsul Natural HGH Support este ca acesta sa nu fie consumat de catre persoanele care au varsta 25 de ani deoarece exista riscul unei accelerari de crestere in inaltime.
La aceasta varsta nu se recomanda nici un produs care sa stimuleze in vreun fel cresterea, deoarece organismul este in plina dezvoltare, dar practicarea unor sporturi cum ar fi inot, baschet sau volei poate fi de folos.
In general, procesul de osificare se considera terminat in jurul varstei de 19 ani la baieti, dar perioada de crestere se poate extinde pana in jurul varstei de 20-22 ani. Recomandarea noastra este sa consultati un medic specialist endocrinolog.
In acest caz aveti nevoie de o nutritie individualizata, care sa corespunda nevoilor organismului. Recomandarea noastra este sa discutati cu antrenorul personal sau cu un nutritionist.
Avand in vedere ca stimularea cresterii in inaltime depinde de mai multi factori, recomandarea noastra in privinta administrarii acestui produs sa va consultati si un medic endocrinolog.
Produsul Natural HGH Support nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor sau celor cu dereglari hormonale!
Acest produs nu are efecte secundare, deoarece substantele continute de Natural HGH Support stimuleaza secretia hormonului de crestere si nu il inlocuieste pe acesta printr-o substanta "straina" organismului.
Natural HGH Suport - Power Booster CaliVitaDenumirea noua pentru produsul Natural HGH Support este Power Booster. Acest produs poate fi achizitionat din:

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Hormonul de crestere HGH are diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică. Power Booster Calivita este denumirea noua a binecunoscutului produs naturist Natural HGH Support de la CaliVita.

2 thoughts on “Hormonul uman de crestere HGH te ajuta sa reintineresti”

  1. In articolele de pe site vorbesc despre stimularea naturala a hormonului de crestere cu ajutorul dietei si a suplimentelor nutritive. In nici un caz nu am facut referire la medicamente care contin hormon de crestere sintetic si pe care, de altfel, nici nu le recomand.Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *