Info & Contact Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere

Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Te felicit, din tot sufletul, pentru ca iti acorzi timp pentru dezvoltarea ta personala, pentru starea de bine si sanatate. Totodata, iti multumesc pentru vizita pe acest site si iti doresc sa gasesti informatiile de care ai nevoie pentru o viata inspirata, plina de energie si vitalitate.

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc.

Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai bine, să trăiți mai sanatos și cat mai mult timp, fără a avea nevoie de a urma o dietă restrictivă sau de a face schimbări dramatice în stilul de viață.

Ai o intrebare sau o propunere pentru noi?

Trimite-o chiar acum! Multumesc.

Cristina Carmen Dascalu 23x30 - Info & Contact Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredereCristina Carmen Dascălu

Marketing Project Manager

Tel. +40 766 344 288 | +40 770 657 249

Email: cristina @ naturapentrusanatate.com

SUCCESS NETWORKING SRL-D

Natura pentru Sanatate este un proiect marca SUCCESS NETWORKING * Build Your Online Empire!

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Info & Contact Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredereMunicipiul Galati, jud. Galati
Str. Otelarilor Nr. 31, Bloc M, Sc. 1, Et. 9, Apt. 40, Cam. 1
CUI 36729028
Reg. Com. J17/1585/2016
ING BANK: RO21INGB0000999906409129
Capital social: 200 lei

Info Cristina Carmen Dascalu - Info & Contact Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact