Reguli pentru CAMPANIILE organizate de Natura pentru Sanatate

Reguli, termeni si conditie pentru CAMPANIILE organizate de Natura pentru Sanatate

Prin termenul CAMPANIE se intelege concurs, oferta, tragere la sorti.

Pentru participarea la campaniile  organizate de Natura pentru SANATATE NU ESTE NECESARA si NU IMPLICA ACHIZITIA de produse sau de servicii.

1. Eligibilitatea

Actiunile de tip CAMPANIE sunt disponibile persoanelor care locuiesc in Romania si au varsta de cel putin 18 ani. Exceptiile fac actiunile care nu implica livrarea de bunuri sau produse fizice sau participarea la evenimente localizate pe teritoriul Romaniei.

2. Sponsor

Premiile si cadourile oferite in CAMPANIE sunt sponsorizate de Natura pentru Sanatate, cu adresa web www.NaturaPentruSanatate.com

3. Acordul pentru Reguli Oficiale

Prin participarea si inscrierea la CAMPANIE sunteti de acord si acceptati, deplin si neconditionat, regulile oficiale si deciziile sponsorului, care sunt definitive si obligatorii. Castigarea unui premiu este conditionata de a fi în conformitate cu aceste reguli oficiale si care îndeplinesc toate celelalte cerinte prevazute in acest document.

4. Perioada de desfasurare

Fiecare CAMPANIE are precizata data / ora de inceput si de incheiere si se raporteaza la ora Bucuresti.

5. Cum se intra in CAMPANIE

Participarea si inscrierea in CAMPANIE se face ONLINE prin aplicatie si formulare de inregistrare puse la dispozitie de catre sponsor si organizator campanie. De mentinonat, pentru a fi eligibil, este necesar a se indeplini toate cerintele specificate de fiecare CAMPANIE.

Inregistrarile care nu sunt complete sau care nu respecta regulile sau specificatiile pot fi descalificate la discretia exclusiva a administratorului Natura pentru Sanatate.

Nu se vor putea introduce de mai multe ori decat cele indicate si mai multe adrese de e-mail, identitati sau dispozitive intr-o incercare de a eluda regulile.

Daca utilizati metode frauduloase sau incercati sa eludati regulile de inscriere in CAMPANIE, puteti fi eliminat din CAMPANIE.  Aceasta este la  latitudinea exclusiva a administratorului Natura pentru Sanatate si fara a fi necesar email de informare sau preaviz.

6. Premiul CAMPANIE

La data specificata pentru fiecare CAMPANIE, sponsorul si admonistratorul Natura pentru Sanatate va selecta dintre toate intrarile eligibile primite potentialii castigatori cu ajutorul unui program aleatoriu – random. org.

Sansele de a fi selectat castigator depind de numarul de intrari primite.

Sponsorul va incerca sa anunte potentialul castigator prin telefon / SMS sau prin e-mail spana la data specificata in CAMPANIE.

In cazul in care castigatorul potential nu poate fi contactat in termen de cinci (5) zile de la data primei incercari de al contacta, sponsorul poate selecta un potential castigator alternativ in locul acestuia, in mod aleatoriu,  din toate intrarile ramase non-castigatoare, eligibile.

7. Notificare Castigator CAMPANIE

Potentialii castigatori vor fi anuntati prin e-mail, e-mail sau telefon / SMS, daca acesta este disponibil.

In vederea finalizarii actiunii de acordare a unui premiu, fiecare potential castigator va trimite o notificare prin email prin care va revendica premiul acordat.

Termen pentru revendicare premiu CAMPANIE este de cinci (5) zile de la data primei incercari de al contacta.

In cazul in care un potential castigator nu poate fi contactat sau acesta nu revendica premiul acordat prin CAMPANIE in perioada de timp specificata (daca este cazul), premiul este returnat sau este mentinut ca un potential premiu pentru campaniile viitoare.

in cazul în care un potential castigator este descalificat din orice motiv, Sponsorul va acorda premiul aplicabil unui castigător alternativ prin tragere la sorti dintre toate intrarile eligibile ramase.

Doar trei (3) extrageri alternative vor avea loc, dupa care premiul va rămane neacordat. Premiile vor fi pastrate aproximativ 8-10 saptamani după incheierea CAMPANIEI.

8. Premii acordate

Produse naturiste, Suplimente nutritive, Carti, Vouchere, Bilete evenimente, Servicii online si offline, alte produse si bunuri, fara a se limita la acestea.

9. Drepturi garantate de Natura pentru Sanatate

Prin intrarea in orice CAMPANIE, Natura pentru Sanatate si orice persoana care actioneaza in numele Natura pentru Sanatate, nu vor folosi numele dvs. si alte informatii despre dvs., cum ar fi poze, imagini, video, fara o notificare prealabila, in calitate de stiri, publicitate sau informare, relatii publice si in scopuri promotionale.

10. Condiții generale

In cazul in care operatiunea de organizare si de administrare a CAMPANIEI este afectata in vreun fel, fara a se limita la acestea, de erori software, probleme tehnice sau alte motive, sau in cazul in care CAMPANIA nu este in masura sa se desfasoare in modul in care a fost planificata, sau pentru orice alt motiv, așa cum este determinat de sponsor la propria sa discreție, sponsorul poate, la libera sa alegere, fie:

(a) sa suspende CAMPANIA pentru a corecta deficientele si apoi sa reia CAMPANIA intr-un mod care cele mai bune este în conformitate cu spiritul acestor reguli oficiale, sau

(b) sa rezilieze CAMPANIA. In caz de reziliere, se poate acorda premiul in mod aleatoriu din randul inregistrarilor eligibile, nesuspecte,  primite pana la momentul rezilierii CAMPANIEI.

Sponsorul isi rezerva dreptul, la libera sa alegere, de a descalifica orice persoana care falsifica procesul de intrare / inregistrare / inscriere in CAMPANIE sau functionarea CAMPANIE sau a actiona prin incalcarea acestor reguli oficiale sau într-un mod nesportiv sau perturbator.

11. Litigii

Fiecare CAMPANIE este organizata si administrata exclusiv de Natura pentru Sanatate. Orice informatii suplimentare si neclaritati se vor trimite online, prin intermediul formularului de contact de pe pagina Info & Contact.

12. Confidentialitate

Informatiile colectate de la participanti se supun politicii de confidentialitate a Sponsorului.

Actiunile de tip CAMPANIE nu sunt in nici un fel sponsorizata, aprobate, administrate sau asociate cu Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Instagram, LinkedIn sau Google.

 13. Nota finala

Termenii si conditiile de desfasurare a actiunilor de tip CAMPANIE pot fi actualizati si modificati fara fi necesara o notificare prealabila.

Consideram ca cele expuse reprezinta un cadru de bun simt si minimal pentru desfasurarea actiunilor de informare, educare si promovare si denumite generic CAMPANIE.

Va multumesc si va doresc: MULT SUCCES! 🙂

 

Redactat si publicat la data de 01.06.2016

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact