Inovarea de produs, secretul succesului companiilor de top in 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Inovarea de produs este cheia inițiativelor strategice a oricărei companii care isi doreste sa fie si sa se mentina lider de piata pe segmentul ei de activitate. Fără inovare, o companie nu poate creste, nu se poate diferentia de concurenți, si, practic, nu poate avea succes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

În termeni economici, inovarea reprezintă elaborarea și punerea în aplicare a ideilor și tehnologiilor care optimizează bunurile și serviciile sau sporesc eficiența procesului de producție a acestora. In functie de ceea ce se inoveaza, inovarea poate fi inovarea de produs sau inovarea de proces.

(sursa:

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
[/vc_column_text][vc_column_text]
Conform DEX online, inovarea este acțiunea de a inova, în timp ce inovația este rezultatul acelei acțiuni.
Inovarea de produs apare ca urmare a mai multi factori:

 

  • dezvoltarea tehnologica,
  • modificari ale nevoilor si dorintelor consumatorilor,
  • factori sociali, culturali sau economici.
[/vc_column_text][vc_facebook el_id=”NaturaSanatate”][vc_column_text]

Compania Calivita International produce și comercializează suplimente alimentare naturale la nivel mondial, care îndeplinesc cele mai înalte standarde internationale, de mai bine de 25 de ani. Produsele Calivita International se disting prin inovație și originalitate, precum și prin siguranță și eficacitate. Portofoliul companiei contine peste 100 de produse de înaltă calitate, produse naturale care conțin, pe lângă vitaminele și mineralele obisnuite, extracte de plante unice.

Anual compania CaliVita international adauga in portofoliul de produse cel puţin 5 produse noi, care revoluţionează piata prin: unicitatea compoziţiei, complexitatea terapeutică, eficacitate, formula curată.

In anul 2020, pe langa CellXC (fostul Culevit) si Aquarion9P (versiune noua), portofoliul de produse al companiei Calivita International s-a completat cu trei produse noi, inovatoare, unice si revolutionare pe piata suplimentelor nutritive: #glamUp. #partyUp si #boostUp.[/vc_column_text][vc_column_text] [lwptoc] [/vc_column_text][vc_column_text]

15 mai 2020: #glamUp, un produs revoluţionar pentru îngrijirea pielii
[/vc_column_text][vc_single_image image=”64636″ img_size=”full” alignment=”center” title=”Inovarea de produs 2020: #glamUp Calivita”][vc_column_text]

#glamUp (500g) este un supliment nutritiv sub forma de pudră  utilizat pentru prepararea bauturilor.

Ce este #glamUp?

#glamUp este singurul produs de îngrijire a pielii existent pe piaţa din România cu o compoziţie atât de completă şi complexă.

Se spune că pielea îți dezvăluie vârsta, însă nu trebuie să fie şi cazul tău.
Este un produs de îngrijire a pielii sub formă de pulbere, cu gust natural de citrice. Prin reconstituire cu apă, forma lichidă şi biodisponibilitatea ridicată facilitează aportul unei cantități mari de ingrediente active, uşor de asimilat de organism.

Produsul NU conține conservanți, coloranți, zahăr sau GMO.

Cum acţionează  #glamUp?

#glamUp conţine 10 grame de colagen hidrolizat, acid hialuronic și o serie de antioxidanți naturali, cum ar fi carotenoide, fitoceramide, acid alfa-lipoic, extract de rodii, coenzima Q10 și vitamina E. Ingredientele acţionează sinergic în organism, potenţându-şi efectul.

Încearcă cu încredere #glamUp, o băutură revoluţionară pentru îngrijirea pielii!

[/vc_column_text][vc_column_text]
7 nov 2020: Surprizele continuă cu noul produs inovativ #partyUp! 
[/vc_column_text][vc_single_image image=”64637″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” title=”Inovarea de produs 2020: #partyUp Calivita”][vc_column_text]

Cu bucurie, CaliVita international Romania anunţă lansarea noului produs inovativ#partyUp (60 capsule), un complex de aminoacizi, vitamine, minerale şi extracte din plante cu rol în ameliorarea senzaţiei de mahmureală şi în protecţia hepatică.

#partyUp conține o combinație unică de vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanți și plante naturale. Ingredientele sale active ajută organismul să facă față solicitării cauzate de consumul de alcool.

Cum te ajuta #partyUp?

Știai că în medie 76% dintre persoane se confruntă cu o formă de mahmureală în urma consumului de alcool?
Acestea au o acțiune sinergică, sprijină funcționarea ficatului și reduc riscul de apariție a mahmurelii (lipsă de concentrare, deshidratare, oboseală, disconfort), calmând sistemul digestiv și nervos, îmbunătățind capacitatea de concentrare și înlocuind rezervele epuizate de minerale.

Capsulele nu conțin aditivi artificiali și pot fi consumate și de vegetarieni.

Acesta este un moment foarte special pentru noi şi sperăm să fie la fel şi pentru voi!

[/vc_column_text][vc_column_text]
4 dec. 2020: Noul produs inovativ #boostUp este aici!
[/vc_column_text][vc_single_image image=”64635″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” title=”Inovarea de produs 2020: #boostUp Calivita”][vc_column_text]

Decembrie este o lună specială din toate punctele de vedere, iar pentru Calivita International Romania reprezintă momentul ideal pentru a vă anunţa cu multă bucurie de lansarea noului produs inovativ#boostUp, un complex de ingrediente active cu rol în creşterea performanţei mentale.

De ce am nevoie de #boostUp?

Știai că producția de colagen și acid hialuronic scade treptat după vârsta de 30 de ani?
Trăim într-un ritm alert, în care prelucrăm zilnic un flux enorm de informaţii. Pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem, trebuie să fim productivi, atenţi la detalii, concentraţi pe activităţi. Pentru majoritatea acest lucru vine la pachet cu stres, oboseală, epuizare.

În timp ce unii recurg la cofeină sau produse energizante, noi le propunem o soluţie naturală, #boostUp.

#boostUp (30 capsule) stimulează în mod natural activitatea creierului, fără cofeină sau alţi energizanţi. Extractele din plante sunt principalele ingrediente active.

Capsulele sunt 100% vegetale şi nu conţin aditivi artificiali.

Doza zilnică recomandată costă 4 lei. Prin urmare, pentru preţul unei  băuturi energizante poţi opta pentru un produs inovator de top si o soluţie eficientă şi mult mai sănătoasă, cu efect complex şi acţiune multiplă.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook type=”button_count”][vc_column_text]

25 de ani de experienţă, ingrediente de calitate, alese cu atentie, folosirea de plante care şi-au dovedit eficienţa în medicina tradiţională de sute de ani, dezvoltarea continuă a producţiei prin inovarea de produs bazata pe ultimele descoperiri ştiinţifice.

Rezultatul: linia eficientă de suplimente alimentare CaliVita International, concepute pentru a completa perfect nevoile organismului. Ce înseamnă toate aceastea pentru tine? Sănătate.

Rămânând sănătos cu produsele Calivita International simți mai multă energie pentru a munci și a te bucura, zi de zi, de viața ta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un comentariu