Intarirea sistemului imunitar cu ajutorul laptisorului de matca

Toamna este anotimpul perfect pentru intarirea sistemului imunitar si pentru a-l pregati pentru sezonul rece. Poti realiza acest lucru, in mod simplu si natural, cu ajutorul laptisorului de matca.

  • Pune un accent sporit pe prevenirea bolilor!

Laptisorul de matca este un nutrient deosebit de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi, fiind astfel un produs ideal pentru alimentatia naturista.

Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni.

Nutrientii din laptisorul de matca ii ofera reginei posibilitatea sa depuna 2.000-3.000 de oua in numai 24 de ore, greutatea oualor depuse fiind aproape egala cu cea a reginei.

Laptisorul de matca ne da vitalitate, contribuind la redinamizarea si revitalizarea organismului.

Intarirea sistemul imunitar al organismului si prevenirea bolilor

Intarirea sistemului imunitar cu ajutorul laptisorului de matca * Bee Power
Intarirea sistemul imunitar cu ajutorul laptisorului de matca * Bee Power Calivita

Bee Power Royal Jelly de la CaliVita este un concentrat de elemente vitale, fiind bogat in vitaminele din grupul B (B3, B5, B6), vitaminele A,C,D si E, acid folic, minerale, enzime si 18 aminoacizi, substante care impiedica inmultirea bacteriilor si a virusurilor.

Acidul hidroxi-decenoic (HDA), unul din ingredientele principale, are efect antimicrobian impotriva unor bacterii si specii de ciuperci.

Laptisorul de matca impiedica dezvoltarea microbilor si are efect bactericid (omoara microbii). 

  • Laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina

Toate virtutile laptisorului de matca contribuie la fortificarea sistemului imunitar al organismului si prevenirea bolilor.

Creste capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor infectioase si a infectiilor cauzate de microbi.

[ct_message type=”ok” ]Folosirea laptisorului de matca a dat rezultate deosebite in cazul copiilor cu un sistem imunitar mai slabit.[/ct_message]

Rezultate deosebite au fost obtinute si la copiii care, din cauza alimentatiei neadecvate, prezinta tulburari de crestere.

[ct_button url=”http://superalimente.vitaminarzenal.com/products/bee-power” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ gradient=”” description=”50 capsule” size=”normal” position=”left” icon=”puzzle-piece” target=”” rel=””]Bee Power CaliVita[/ct_button] Fiecare capsula Bee Power contine 50 mg concentrat de laptisor de matca.

  • Mod de administrare: 1 capsula / zi

Bine de stiut!

Laptisorul de matca este produs din polen, miere si secretiile faringiene ale albinelor lucratoare si nu este recomandat persoanelor care sufera de alergii la polen si produse apicole.

Laptisorul de matca revigoreaza organismul, mentine sanatatea sistemului osos si a articulatiilor. 

Bee Power Royal Jelly poate fi consumat de oricine, indiferent de sex si varsta.

Nu este de mirare ca laptisorul de matca este cunoscut si agreat de multi ani in numeroase tari din lume.

PONT: laptisorul de matca este unul din ingredientele secrete ale unei masti cosmetice pentru ten de calitate premium.

[ct_button url=”http://superalimente.vitaminarzenal.com/products/bee-power” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ gradient=”” description=”concentrat de laptisor de matca” size=”normal” position=”center” icon=”shopping-cart” target=”” rel=””]Perfect pentru intarirea sistemului imunitar[/ct_button]

 

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu