Iubesc Planeta Pamant * Inspiratie pentru Vindecare

Pamantul este ca o mama plina de iubire si de intelepciune.

El ne furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie si se ingrijeste de toate nevoile noastre. Astfel, avem la dispozitie apa, hrana, aer si tovarasie.

Iubesc Planeta Pamant si apreciez frumusetea ei

Apreciez frumusetea lumii in care traiesc.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Traim in mijlocul unei varietati infinite de animale, plante, pasari si pesti , si al unor peisaje incredibil de frumoase.

In ultimii ani ne-am batut joc de Planeta pe care traim, risipind valoroasele resurse pe care ni le-a pus la dispozitie.

Daca vom continua sa poluam si sa pangarim pamantul, in scurt timp nu vom mai avea unde sa locuim.

De aceea, ma angajez sa particip activ si plin de iubire la imbunatatirea calitatii vietii pe aceasta planeta.

In acest scop, emit ganduri clare, pline de iubire si de afectiune. Ori de cate ori imi sta in puteri, fac ceva bun pentru cineva.

Reciclez materialele pe care le folosesc si folosesc compostul organic pentru fertilizarea gradinii mele, imbunatatind astfel calitatea solului.

Aceasta Planeta este Planeta mea, si sunt dispus sa fac tot ce imi sta in puteri pentru a o transforma intr-un loc mai bun pentru toti locuitorii ei.

Petrec zilnic o anumita perioada de timp in meditatie, imaginandu-mi ca traim cu totii pe o planeta a pacii, intr-un mediu curat si sanatos.

Imi imaginez ca toti oamenii acestei planete isi deschid inima si mintea, colaborand pentru crearea unei lumi mai sigure, in care toata lumea se bucură de iubire.

Acest lucru este perfect posibil si incepe intotdeauna cu mine insumi.

 

Sursa de Inspiratie: Louise L. Hay, Meditatii pentru a-ti vindeca viata

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

1 comentariu

  1. Este foarte frumos si ne deschide ochi spre lumina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *