Iubesc Planeta Pamant * Inspiratie pentru Vindecare

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Pamantul este ca o mama plina de iubire si de intelepciune.

El ne furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie si se ingrijeste de toate nevoile noastre. Astfel, avem la dispozitie apa, hrana, aer si tovarasie.

Iubesc Planeta Pamant si apreciez frumusetea ei

Apreciez frumusetea lumii in care traiesc.

Traim in mijlocul unei varietati infinite de animale, plante, pasari si pesti , si al unor peisaje incredibil de frumoase.

In ultimii ani ne-am batut joc de Planeta pe care traim, risipind valoroasele resurse pe care ni le-a pus la dispozitie.

Daca vom continua sa poluam si sa pangarim pamantul, in scurt timp nu vom mai avea unde sa locuim.

De aceea, ma angajez sa particip activ si plin de iubire la imbunatatirea calitatii vietii pe aceasta planeta.

In acest scop, emit ganduri clare, pline de iubire si de afectiune. Ori de cate ori imi sta in puteri, fac ceva bun pentru cineva.

Reciclez materialele pe care le folosesc si folosesc compostul organic pentru fertilizarea gradinii mele, imbunatatind astfel calitatea solului.

Aceasta Planeta este Planeta mea, si sunt dispus sa fac tot ce imi sta in puteri pentru a o transforma intr-un loc mai bun pentru toti locuitorii ei.

Petrec zilnic o anumita perioada de timp in meditatie, imaginandu-mi ca traim cu totii pe o planeta a pacii, intr-un mediu curat si sanatos.

Imi imaginez ca toti oamenii acestei planete isi deschid inima si mintea, colaborand pentru crearea unei lumi mai sigure, in care toata lumea se bucură de iubire.

Acest lucru este perfect posibil si incepe intotdeauna cu mine insumi.

Sursa de Inspiratie: Louise L. Hay, Meditatii pentru a-ti vindeca viata


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact