All is Love

Rugaciune pentru Iubire Neconditionata de la Mesaje Celeste

Azi iti daruiesc o frumoasa Rugaciune pentru Iubire Neconditionata pe care o poti rosti de cate ori simti nevoia. Este o rugaciune care ajuta foarte mult la deschiderea inimii si limpezirea mintii.

Iti recomand sa o spui din toata inima ori de cate ori te simti rau sau suparat/a sau trist/a. Vei observa si simti cum starea de bine va reveni asupra ta. Raspandeste aceasta puternica rugaciune de vindecare spirituala si da-o mai departe sa ajunga la cat mai multi oameni.

Vrei sa stii …

  • … ce este si cum se simte iubirea neconditionata?
  • … cum este sa iti traiesti viata de zi cu zi in stare de iubire neconditionata?
  • … ca este posibil si pentru tine sa simti si sa daruiesti iubire neconditionata?
  • … cum este si cum se simte pacea si linistea sufleteasca chiar si in timp de razboi?

Este minunat sa simti si sa stii cum este sa te afli in stare de pace si de iubire neconditionata. Cu cat suntem mai multe persoane care experimentam si daruim aceasta stare de iubire neconditionata cu atat mai buni si mai iubitori vom fi.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
Rugaciune pentru Iubire Neconditionata

Spune DA

acestei Rugaciuni pentru Iubire Neconditionata

si permite-i să se desăvârșească.

“Tata Ceresc revarsa peste mine acum si aici iubirea pura si infinita.

Revarsa peste mine iubirea neconditionata si indruma-ma in calea ei.

Aminteste-mi mereu sa nu uit cine sunt si ce fac aici.

Aminteste-mi mereu sa iubesc neconditionat pe oricine imi apare in cale.

Aminteste-mi mereu sa fiu pur/a in tot ceea ce fac, spun si gandesc si sa fiu echilibrat/a in fiecare secunda.

Da-mi puterea de a fi constient/a in fiecare secunda si de a trai in prezent.

Ajuta-ma sa fiu bunatate, daruire, lumina, pace si iubire.

Eu, acum si aici aleg sa fiu IUBIRE.

Aleg sa vad toti oamenii la fel, fiindca nu exista superioritate iar daca se intampla ca cineva sa ma ajute si sa ma trezeasca mai tare, sa pot sa il iubesc la fel ca pe toti ceilalti.

Aleg sa gandesc cu inima. Aleg iubirea din toata fiinta mea si stiu unde sa o gasesc. In interiorul meu.

Fiindca, Doamne, tu esti in tot ce exista si prin tine imi vorbesc lucrurile, intamplarile, oamenii.

Fiecare dintre cei din jur sunt oglinda mea, iar eu iti multumesc astazi si intotdeauna pentru toata dragostea, experientele si iubirea pe care le-ai revarsat asupra mea pentru binele meu cel mai inalt.

Aleg astazi sa merg pe drumul meu si sunt foarte recunoscator/recunoscatoare pentru tot ce exista. Multumesc si te iubesc.”

Iti Multumesc. Asa sa fie! Asa sa fie! Asa sa fie!1Mesaje Celeste

Este chiar posibil să AI Parte de Iubire necondiționata ?

Iubirea necondiționată poate suna ca un vis devenit realitate. Dar în timp ce dragostea este una, o relație de iubire necondiționată este cu totul alta.

A dori ca cineva să te iubească pentru ceea ce esti – orice ar fi – este o dorință de înțeles. Cu toate acestea, acest tip de dragoste ar putea părea ca fiind ceea ce gasesti in filme și povești, nu ceva pe care majoritatea oamenilor sa o întâlneasca în viața reală.

Iubirea necondiționată este un act altruist: este dragostea pe care o oferi gratuit. Nu iubesti doar pentru tine si nu te bazezi pe ceea ce face cineva pentru tine în schimb. Pur și simplu iubești acea persoana și nu vrei nimic altceva decât sa fie fericita.

Dacă nu ar mai avea acele caracteristici, iubirea ta ar fi neschimbată? Dintr-o perspectivă filozofică, dacă condițiile nu se schimbă niciodată, s-ar putea să nu știi niciodată dacă iubirea ta este cu adevărat necondiționată.2What’s (Unconditional) Love Got to Do with It? – https://www.healthline.com/health/relationships/unconditional-love

În realitate, dragostea crește și se schimbă în timp. De asemenea, se poate estompa, fără vina nimănui. Dragostea se schimbă, în parte, pentru că oamenii se schimbă. Este posibil ca tu sau partenerul tău să nu mai fiti aceeași persoană peste ani de zile si sa nu mai aveti aceleasi sentimente de iubire.

Spune aceasta Rugaciune pentru Iubire Neconditionata din toata inima, ori de cate ori poti si simti nevoia. Te vei simti intr-o stare de iubire neconditionata si liniste interioara care te va ajuta sa traversezi perioadele de schimbare ale vietii cu seninatate, iubire si incredere.

Meditatie pentru Iubire Neconditionata intr-o relatie

Meditatia pentru iubire neconditionata in relatie te va ajuta sa vezi cu alti ochi relatia pe care o ai si sa o vindeci. Iubirea neconditionata te va ajuta sa vezi relatia pe care o ai cu alti ochi si sa ai o perceptie diferita. Ascult-o zilnic, la casti daca se poate.

Sursa foto: Pixabay; editare cu canva.com

Surse de informare si recomandari #iubire #neconditionata:

Iubire necondiționată – Wikipedia
Termenul mai este uneori asociat cu concepte cum ar fi cel de altruism sau cel de iubire completă. Chiar dacă definițiile iubirii necondiționate diferă, …

  • 1
    Mesaje Celeste
  • 2
    What’s (Unconditional) Love Got to Do with It? – https://www.healthline.com/health/relationships/unconditional-love
Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *