Romania
0766 3342 288
hello @ naturapentrusanatate.com

Marele test online care iti arata lipsa de vitamine din organismul tau

Fii informat! Alege un stil de viata sanatos pentru tine si familia ta.

Test Lipsa de Vitamine

Stim cu totii ca lipsa de vitamine si minerale din organism poate determina aparitia de diverse afectiuni si boli. Aceste deficiente pot aparea ca urmare a diferitelor stadii de dezvoltare a organismului, cand acesta are nevoie de cantitati suplimentare de nutrienti, cum ar fi:

  • perioada sarcinii, cresterea in perioada adolescentei si varsta inaintata.

De asemenea, cerintele nutritive se pot modifica si in functie de alti factori, cum sunt: stilul de viata, schimbari de mediu, dieta. Organismul nostru este inteligent si, in permanenta, ne trimite tot felul de semnale de atentionare; totul e sa fii atent/a, sa le asculti si sa le intelegi.

Si, bineinteles, sa actionezi proactiv pentru remedierea acestor deficiente nutritionale.

Asculta-ti corpul, este prietenul tau cel mai bun!

Cum ar fi daca ai putea afla, simplu, comod si sigur, care sunt vitaminele si mineralele aflate in cantitate insuficienta in organismul tau?

Test Online: LIPSA DE VITAMINE si MINERALE

CaliVita International, cu sprijinul specialistilor si expertilor in domeniu, a creeat o aplicatie online care te poate ajuta sa afli sunt deficientele de vitamine si minerale pe care le semnalizeaza corpul tau.

Testul analizeaza circa 300 de simptome caracteristice pentru aproximativ 50 de vitamine si minerale si il poti accesa online si gratuit completand formularul de mai jos: Aplicatia a fost lansata in toamna anului 2014 si de atunci a inregistrat:

  • peste 300 000 de teste completate,
  • peste 20.000 de distribuiri pe Facebook,
  • 5.000 de rezultate trimise prin e-mail,
  • in 15 limbi, din intreaga Europa.

Daca intelegi ce iti spune corpul tau, poti fi o persoana mai energica si sanatoasa, mai frumoasa si echilibrata.  Testul gratuit Lipsa de vitamine examinează peste 300 de simptome cauzate de lipsa a circa 50 de vitamine şi minerale.  

Completează formularul de mai jos și află care sunt vitaminele si mineralele necesare corpului tau pentru a avea o stare de sanatate perfecta.

Sursa de informare si recomandari: 

  • Marele test care iti arata lipsa de vitamine din organismul tau, revista CaliNews CaliVita
  • Full Spectrum CaliVita – contine aproape treizeci de tipuri de diferite vitamine, antioxidanti si minerale, cu un continut suplimentar de bioflavonoide, toate esentiale pentru functionarea organismului.
  • Eficacitatea extraordinara a produsului este asigurata de cantitatea de substante active organice, precum si de tehnologia cu eliberare treptata.
  • Informatii detaliate si prospect Full Spectrum CaliVita, 90 tablete cu eliberare prelungita

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

DESCOPERA  Magazine Calivita Romania: adrese si program de lucru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *