Magia bilelor: o poveste despre cum acestea va pot schimba viata

Bill are 55 de ani, un bol plin cu bile si se simte minunat.

Acum este calm si zambeste. Se pare ca tot secretul sta in magia bilelor din bolul minune: nimic nu-l poate atinge si se bucura de fiecare moment.

Merita citit!

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Magia bilelor si cum acestea va pot schimba viata :)

Secretul fericirii exista. Foarte putini il cunosc, iar si mai putini ii inteleg puterea. Vreau sa impartasesc cu dumneavoastra acest secret astazi pentru ca sunt convins ca va poate schimba vietile. Si asta foarte repede.

Am dat peste o poveste care, pur si simplu, mi-a schimbat complet modul de a privi viata imediat ce am terminat-o de citit. Am fost uimit cat de simpla e aceasta poveste si ce impact profund poate avea.

In aceasta poveste zace secretul unei vieti pline de bucurii, fericire si impliniri. Nu conteaza cat de bogat esti sau cat de important te considera ceilalti a fi.

Daca nu inveti cum sa te bucuri de viata, nici o bogatie din lume nu-ti va aduce fericirea pe care o cauti.

Urmati exemplul din poveste si veti gasi motivatia de care aveti nevoie pentru a va imbunatati viata, pentru a-i gasi un sens si a obtine satisfactii.

Magia bilelor si cum va pot schimba viata niste bile
Daca acum nu duceti viata la care ati visat din totdeauna, cand planificati sa faceti aceasta schimbare?

MAGIA BILELOR

Bill avea 55 de ani, un bol plin cu bile si se simtea minunat.

Era un sentiment complet nou pentru el, care ani intregi fusese nemultumit de viata sa si nu sperase ca vor veni si zile mai luminoase.

Acum insa era un om complet nou. Orice i s-ar fi intamplat, Bill era calm si zambea. Nimic nu-l putea atinge si se bucura de fiecare moment.

Dar sa ne intoarcem la bile…

In medie, oamenii traiesc 75 de ani. Unii mai mult, altii mai putin. In orice caz, o persoana obisnuita poate atinge aceasta varsta.

Dandu-si seama de acest lucru, intr-o zi insorita de sambata, Bill a facut niste calcule si a stabilit ca o persoana normala se poate bucura de 3.900 de sambete in toata viata sa.

La 55 de ani, Bill mai avea 1.000 de sambete de trait. S-a dus la un magazin de jucarii din oras si a cumparat toate bilele pe care le aveau, in total 1.000. Apoi le-a pus pe toate intr-un vas mare de sticla, pe care l-a asezat in sufragerie.

La sfarsitul fiecarei sambete, scotea cate o bila din vas si o arunca.

Bill a observat ca numarul bilelor scadea pe zi ce trecea si si-a dat seama ca nu avea o vesnicie la dispozitie ca sa duca o viata fericita.

Fiecare zi in care era trist insemna o zi mai putin ca sa se poata bucura de viata.

TIMPUL NU ASTEAPTA PE NIMENI

Intr-o zi, a venit si ultima sambata. Bill nu si-a privit niciodata viata in felul acesta. Niciodata nu s-a gandit ca viata e scurta si ca nu are la dispozitie tot timpul din lume ca sa se bucure de ea.

Si-a analizat prioritatile si a schimbat ordinea acestora. In capul listei si a pus familia si prietenii, apreciind ceea ce avea si bucurandu-se de fiecare moment.

Fara a se schimba practic, viata lui Bill a devenit complet diferita. Nu a inceput sa castige mai multi bani, nu a slabit, nu si-a facut prieteni noi. In schimb, a invatat sa priveasca intr-o lumina cu totul diferita lucrurile pe care le avea.

Dupa ce bilele au intrat in viata sa, aceasta noua atitudine i-a permis sa-si modifice viata. Inainte, simtea ca nu are putere sa schimbe nimic si isi dorea ca lucrurile sa se modifice de la sine. Acum insa a invatat sa ia atitudine si sa-si creeze viata pe care si-o dorise.

Cu totii stim ca nu traim o vesnicie, dar daca ne modificam perspectiva asupra vietii vom invata cat de valoroasa e fiecare zi si ce mare pierdere ar fi sa nu ne bucuram de orice moment.

In functie de varsta, fiecare aveti un anumit numar de bile ramase in vas.

Daca acum nu duceti viata la care ati visat din totdeauna, cand planificati sa faceti aceasta schimbare?

Cate bile trebuie sa aruncati inainte de a invata sa va bucurati de viata?

ACUM ESTE MOMENTUL

Acum este momentul cel mai potrivit. Astazi e ziua in care puteti sa faceti un pas catre indeplinirea telurilor si viselor pe care le aveti.

Imaginati-va: sa va traiti viata asa cum va doriti, sa faceti ce vreti si sa va bucurati de fiecare minut. E posibil.

Puteti avea tot ce va doriti in viata, dar trebuie sa va controlati motivatia si sa o faceti sa functioneze in favoarea dumneavoastra. Magia bilelor poate functiona si pentru voi. :)

 

  • Poveste scrisa de Jason M. Gracia
  • Autor articol: Gerry Hargitai, Presedinte & Fondator CaliVita International.
  • Articol preluat din revista CaliNews, editia iulie 2006

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu