Mentori * Cei 7M factori care iti asigura succesul in afacere

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Se spune ca pentru a avea cu adevarat succes in afaceri relevanti sunt sapte factori cheie: 

Mentalitate * Mediu * Metoda * Modele * Mentori * Munca * Membrii

Astazi vorbim despre MENTORI

Ganditorii la scara mare apeleaza intotdeauna la sfaturile mentorilor. Ei inteleg ca secretul succesului consta in a tine cont de modelul oferit de o persoana care a trecut deja prin acest proces si care a realizat ceea ce ei abia isi propun sa realizeze.” ~ John Assaraf, Raspunsul – unul din starurile filmului Secretul.

In continuare te invit sa citesti un interviu cu doi mentori de succes in afacerea CaliVita, DGPM Alexandrina si Marius Galiceanu 🙂

- Mentori * Cei 7M factori care iti asigura succesul in afacere

Suntem in minunatul resort Sunset din Bulgaria si vom discuta cu familia Galiceanu, care au atins frumosul nivel de Double Gold Palm Manager.

  • As vrea sa va intreb care au fost imprejurarile in care ati ajuns la CaliVita.
Alexandrina:
Au trecut 16 ani de atunci. Aveam un cabinet naturist si lucram de dimineata pana seara. De cinci ani nu mai avusesem concediu si cineva, tocmai de la Timisoara, s-a gandit sa ne prezinte oportunitatea. Si a venit de acolo, o singura data, ne-a povestit despre ce este vorba si am zis: Hai sa incercam, ce-o sa fie? Si au trecut 16 ani de atunci. 
  • Ati fost in concediu de atunci incolo?
Alexandrina:
V-am spus ca de cinci ani nu mai plecasem intr-o excursie si cred ca dupa doi ani de zile de activitate in CaliVita am inceput sa ne plimbam. Au fost vreo sapte Seminarii de Succes, dintre care doua in croaziere, si noua Tabere de Vara. Aceasta este a noua. E o diferenta ca de la cer la pamant sa nu mergi deloc in concediu si dupa aceea sa incepi sa cunosti tara, lumea aceasta care este asa de frumoasa si e pacat sa n-o vezi. 
Alexandrina:
S-a intamplat chiar sa avem patru concedii pe an, sau patru iesiri pe an, impreuna cu CaliVita. 
  • De ce CaliVita? Care sunt avantajele la CaliVita?
Marius:
 Sunt multe. In primul rand, produsele sunt extraordinare,apoi sistemul de plati este mai mult decat motivational si, nu in ultimul rand, oamenii. Oamenii sunt minunati. Incepand cu presedintele si terminand cu echipa din Romania. Iar sponsorul nostru, Zoltán Rács, este opersoana cu totul si cu totul deosebita, care intotdeauna ne-a motivat. A fost printre principalii nostri motivatori si ii suntem foarte recunoscatori pentru asta. 
  • Care este modelul pe care l-ati urmat pentru a atinge nivelul de Double Gold Palm Manager?
Alexandrina:
 Eu am fost intotdeauna impresionata de oamenii normali si ambitiosi, care trec la treaba, si in CaliVita am avut de multe ori ocazia sa intalnesc astfel deoameni. Oameni ca Eva Farcas, Cornelia Alexa, Victoria Voicu. Oamenii pe care i-am ridicat noi si am vazut ca pot si s-au transformat si ne-am dorit sa mai gasim si altii, ca sa atingem nivelul pe care l-am atins. Practic, oricine te poate motiva cand este ambitios, isi doreste foarte multe, trece la treaba si reuseste. 
  • Care ar fi mesajul pe care doriti sa il transmiteti tinerilor din CaliVita?
Marius:
 CaliVita reprezinta o sansa pentru fiecare sa isi traiasca viata asa cum a visat si, dupa parerea mea, poate sunt subiectiv, este o oportunitate perfecta. Ai ocazia sa imbini sanatatea cu business-ul, cu o viata de calitate si, asa cum ii place sotiei sa spuna in prezentari, cu cat vei consuma mai mult din afacerea ta, cu atat vei deveni mai sanatos, mai bogat si mai energic. 
Alexandrina:
 Eu as mai adauga ceva, ca familie sau ca mama. Am avut sansa extraordinara, pe care nu o poti avea in alta parte, de a mai face un copil si de a creste afacerea impreuna. Cristi are acum aproape 14 ani, in afacerea asta suntem de 16 ani, si putem spune ca suntem parinti CaliVita cu norma intreaga. Poate sa va povesteasca sotul meu ce inseamna sa mergi in fiecare seara la antrenament impreuna cu copilul. 
Marius:
 Apropo de copii, vreau sa mai adaug ceva. Se intampla acum patru sau cinci ani, imi aduc aminte perfect, era dupa un Seminar al Succesului, in care Cristi, intr-unmoment de intimitate, ne spune:

Voi nu sunteti parinti obisnuiti, voi sunteti parinti CaliVita. 

Unde-i poti intalni si cunoaste pe Alexandrina si Marius Galiceanu?

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Mentori * Cei 7M factori care iti asigura succesul in afacere

La Braila, la Centrul de Instruire in Afaceri CaliGali, unde organizeaza diverse evenimente de dezvoltare personala si profesionala.

Online: 

Cei 7M factori care iti asigura succesul in afacere * MENTORI


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact