Microbii si bacteriile daunatoare sunt peste tot …
Bacteriile sunt organisme microscopice care nu pot fi observate cu ochiul liber. Si cu toate acestea, sunt peste tot si nu toti sunt benefici pentru sanatatea noastra.
Microbii au fost descoperiti pentru prima data in anul 1675 de catre cercetatorul olandez Anton van Leeuwenhoek, dupa inventarea oficiala a microscopului. Datorata pasiunii sale pentru microscopie, Antony van Leeuwenhoek (1632-1723) a facut mai multe descoperiri, printre care a depistat existenta microbilor intr-o banala picatura de apa.
Mai tarziu, Leeuwenhoek a consemnat ca organismele vii invizibile cu ochiul liber se regasesc peste tot in natura, inclusiv in organismul oamenilor. Asa a ajuns sa examineze si sa clasifice diverse tipuri de bacterii si de protozoare, pe care un alt cercetator le-a folosit, doua secole mai tarziu, pentru a da nastere unei noi stiinte: microbiologia.
Microbii si bacteriile sunt … peste tot.
Desigur, nu este o surpriza faptul ca spatiile publice adapostesc milioane de bacterii, paraziti, ciuperci si virusuri. Unii dintre ei sunt benefici (de exemplu, anumite tipuri de bacterii), insa altii pot fi nocivi pentru organism. Vreme indelungata pot trece neobservati, atragandu-ne atentia doar cand exista o problema grava.
Microbii si bacteriile cu care intram in contact pot contribui la aparitia unor afectiuni precum: infectii urinare, raceala, gripa, herpesuri, toxiinfectii alimentare, etc.
Stiai ca:
- Un functionar tipic vine in contact cu 10 milioane de bacterii in fiecare zi;
- Dupa ce mergem la toaleta, avem mai mult de 200 milioane de bacterii pe 6 cm2 pe o singura mana;
- Mainile umede raspandesc de 1 000 DE ORI mai multe bacterii decat mainile uscate;
- In 7 ore, o singura bacterie se multiplica in peste 2 milioane de bacterii.
Poti combate microbii si bacteriile pe care ii intalnesti in viata de zi cu zi cu ajutorul mult indragitului produs ParaProtex CaliVita.
Medici, asistente medicale si infirmiere
Daca lucreaza cu bolnavi, atunci au nevoie de o protectie maxima. In plus, timpul prelungit de lucru, stresul si germenii microbieni determina necesitati vitaminice si minerale crescute.
Combate definitiv microbii si bacteriile cu ParaProtex
ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compozitie unica, ce stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor. Prin aceasta, ParaProtex:
- asigura un ajutor eficient in cazul infectiilor intestinale,
- mentine sanatatea florei intestinale,
- fortifica sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale.
In emisiunea TV „Adevaruri acunse” de pe postul Antena 3, bio-energoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit un tratament naturist cu pelin si cuisoare care te poate ajuta sa scapi de parazitii intestinali. Natura pentru Sanatate iti recomanda ParaProtex, un produs modern si eficient, cu rezultate clinice dovedite, care contine substante biologic active extrase din:
- uleiul din seminte de grapefruit, usturoi, nuca sau cuisoare
- plante folosite cu succes in medicina populara timp de secole, cum sunt: caprifoiul chinezesc, guma de smirna, dracila si Pau d’Arco.
ParaProtex CaliVita ofera protectie impotriva microbilor intalniti in viata de zi cu zi, fiind un produs antiparazitar si antimicotic eficient si complex.
[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/paraprotex-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#09888E” description=”descopera mai multe aici” size=”normal” position=”center” icon=”star-o” target=”” rel=””]Microbii si bacteriile se tem cel mai tare de ParaProtex[/ct_button]Vacanta fara probleme digestive!
Este vara, iar problemele digestive ne pandesc la tot pasul. O inghetata cumparata de la coltul strazii, un fruct pe care uitam sa-l spalam sau un virus care se transmite usor in sezonul cald reprezinta cauze frecvente ale gastroenteritei estivale.
Afectiunea numită diareea calatorului se manifesta la 75% dintre persoanele care calatoresc in tarile in curs de dezvoltare, insa ii poate afecta si pe cei care aleg alte destinatii.
Surse de infectie sunt: alimentele tratate necorespunzator, carnea, pestele sau fructele de mare crude sau insuficient preparate termic, fructele si legumele crude, maioneza, sosurile reci, sandvisurile cu legume, inghetata, apa de la robinet si cuburile de gheata.
Acum nu mai au nici o sansa cu ParaProteX!
Surse bibliografice si recomandari:
- SfatulMedicului.ro: Cand si cum au fost descoperiti microbii
- CaliVita.ro: Dusmanii invizibili!
- Tratament naturist cu ParaProtex si Acidophilus, recomandat de medici, click aici