Creeaza-ti cat mai multe momente fericite in viata ta!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Fiecare moment pe care-l petrecem impreuna este o ocazie minunata de crestere in iubire, armonie si bucurie.

Viata este o colectie de momente fericite, iar a fii indragostit de viata, de tot ce inseamna viata este, probabil, cea mai nobila si sublima traire pe care o poti avea.

  • „A Good Life is a Collection of Happy Moments.”– Denis Waitley

In data de 14 februarie sarbatorim Ziua Indragostitilor; apoi, avem si alte zile in care sa ne manifestam iubirea: fata de partener, apoi fata de mama, de iubita, de sotie, de mama copiilor nostri.

” … iubirea merita sarbatorita cat de des putem: de Valentine’s Day, de Dragobete… si de ce nu, in fiecare zi a vietii noastre.” scrie Cristina pe site-ul cristinne.ro.

Sunt multe moduri si modalitati de a simti si de a exprima iubirea pentru persoanele dragi din viata noastra.

In articolul de azi doresc sa iti aduc in atentie trei idei de cadouri cu ajutorul carora iti poti creea momente fericite in viata ta si a persoanei iubite.

1. Momente perfecte impreuna: descopera cele 3 produse din pachet

2. Every Moment: crema cosmetica pentru sanatatea intima a ambilor parteneri

3. Aquabelle Pack 3in1: trei creme cosmetice pentru ingrijirea tenului

Momente fericite in viata cu Aquabelle 3in1

Creeaza-ti momente fericite in viata ta!

Profita cat mai mult de minunata viata care ti-a fost oferita, bucura-te de ea si apreciaz-o in fiecare zi. …

Creeaza propriile tale momente fericite in viata, creeaza-ti o viata armonioasa si implinita si nu o lasa sa treaca la intamplare.

Iti doresc sa ai parte de cat mai multe momente fericite, iar viata ta sa fie o expresie a iubirii si a frumusetii, a armoniei si a pacii in suflete. 🙂

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact