Noul concept anti-aging pentru frumusete si tinerete

Noul concept anti-aging este cel al starii de sanatate si frumusete venite din interior. Lucram la nivel interior pentru ca sa stralucim catre exterior. In esenta, una este cautarea frumusetii exterioare si alta este sa te simti frumoasa la nivel interior.

Pielea ta, parul tau, forma corpului tau sunt toate elemente vizuale care contribuie la frumusetea ta exterioara. Pentru a avea o piele impecabila, sanatoasa si pentru a amana aparitia semnelor de imbatranire, ai nevoie de o alimentatie sanatoasa si o ingrijire permanenta a organismului.

Alimentatia bogata in nutrienti te poate ajuta:

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
 • sa iti mentina supletea pielii
 • sa previna aparitia ridurilor accentuate
 • sa imbunatateasca aspectul parului si unghiilor.

Frumusetea este in primul rand expresia starii de sanatate si poate fi si de consumul unor produse inovatoare cu continut de vitamine, minerale si aminoacizi.

Pastrarea tineretii are legatura cu emotiile si sanatatea mentala, dar si cu exercitiile, obiceiurile alimentare, igiena personala si genele – printre altele.„~ Dr. Mehmet C. Oz, Tu ramai tanar!

Noul concept anti-aging este accesibil si pentru tine

In acord cu noul concept anti-aging am ales pentru tine produse care actioneaza la interior pentru starea ta de bine si sanatate.

Vitamine pentru frumusete * Beauty Formula

Beauty Formula1Vitamine pentru #frumusete https://comenzicalivita.calivita4.me/products/beauty-formula contine un complex unic, bogat in vitamine, minerale, aminoacizi si plante pentru a asigura nutrientii esentiali de care este nevoie pentru mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor si pentru a trata problemele ce apar in aceste zone:

 • caderea parului.
 • unghii fragile, despicate si rupte
 • ten cu probleme (acnee)
Stare de bine de la inteior spre exterior cu #VitalWoman de la CaliVita

Vital Woman2Stimulator al performanţei pentru femei https://comenzicalivita.calivita4.me/products/vitalwoman contine ingrediente active exotice, de origine vegetala, cum sunt: damiana, maca, guarana, catuaba. VitalWoman este un produs creat pentru stimularea proceselor fiziologice normale din corpul feminin.

Ingredientele naturale din Vital Woman au efecte asemanatoare cu cele ale hormonilor feminini si, astfel, ajuta la cresterea dorintei sexuale, vitalizeaza si ofera un continut bogat de vitamine si minerale.

Vital Woman este un produs special conceput pentru nevoile nutriţionale ale femeilor care:

 • doresc o activitate sexuala mai intensa, pentru o relatie implinita.
 • doresc sa-si incarce corpul cu energie si sa stimuleze fertilitatea.
 • doresc sa restabileasca regularitatea ciclului menstrual si sa reduca durerile menstruale.
 • sunt la menopauza si doresc o suplimentare naturala a hormonilor feminini.
 • vor sa-si regaseasca libidoul.
 • doresc sa-si imbunatateasca starea generala.
 • celor care se simt tensionate, in dispozitie proasta sau cu moralul scazut sau celor care urmeaza un tratament pentru depresie, ca adjuvant.

Beauty Formula si Vital Woman actioneaza sinergic pentru obtinerea celor mai bune rezultate, atat la exterior cat si la interior!

Frumusete interioara si exterioara
Frumusete interioara si exterioara

„…ar fi multe de spus despre toate curiozitatile anatomice ale corpului omenesc, dar cand vine vorba despre frumusete, cea mai importanta parte a corpului nu este nici gura cu buze pline, nici fesierii bine facuti. Cel mai important este creierul tau. ~ dr. Oz & Co3Tu. Sa fii frumos! Ghid de functionare pentru frumusete interioara si exterioara https://naturapentrusanatate.com/recomanda/dr-oz-ghid-functionare/

Beauty Formula & Vital Woman este pentru tine daca:

 • Vrei sa iti asiguri aportul necesar de colagen si de substante nutritive printr-un complex de vitamine, minerale, aminoacizi.
 • Iti doresti mai multa vitalitate, vrei sa iti incarci corpul cu energie si sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate.

Noul concept anti-aging (anti-imbatranire) consta in a intarzia si /sau a opri procesul de imbatranire lucrand de la interior, de la nivel celular. Corpurile noastre sunt realizate din celule, iar imbatranirea apare atunci cand se produce moartea celulelor. In cazul unui bebelus, copil si adult tanar, celulele corpului sunt puternice, rezistente si se pot regenera.

Odata cu inaintarea in varsta, capacitatea organismului nostru de a genera noi celule se diminuează, moartea celulelor se produce, si in acest mod rezulta procesul de imbatranire. Frumusetea nu are varsta, dar are nevoie de ingrijire permanenta!

Surse bibliografice si recomandari pentru #frumusete:

 • 1
  Vitamine pentru #frumusete https://comenzicalivita.calivita4.me/products/beauty-formula
 • 2
  Stimulator al performanţei pentru femei https://comenzicalivita.calivita4.me/products/vitalwoman
 • 3
  Tu. Sa fii frumos! Ghid de functionare pentru frumusete interioara si exterioara https://naturapentrusanatate.com/recomanda/dr-oz-ghid-functionare/

Lasă un comentariu