Sari la conținut

Profita de cea mai tare oferta pentru a incepe o afacere de la zero

In ultima perioada tot mai multe persoane doresc sa construiasca o afacere pe cont propriu si nu stiu cum sa inceapa: unele persoane au bani, dar nu au idei sau se blocheaza cu intrebari de genul:

„ce este mai rentabil”, „care afacere este profitabila”, „ce mai merge in ziua de azi”, etc.

Alte persoane spun ca ar avea idei, dar lipsa banilor ii tine pe loc.

Ce este un razboinic al luminii? E cineva capabil sa inteleaga miracolul vietii, sa lupte pana la capat pentru ceva in care crede, auzind totodata si clopotele pe care marea le face sa rasune in adancul ei.” ~  Paulo Coelho, Manualul razboinicului luminii

Cum sa incepi o afacere pornind de la zero si sa ai vanzari

Recent am fost la un seminar sustinut de Daniel Zarnescu si Gratian Sonu despre cum sa incepi o afacere pornind de la zero si sa ai vanzari.

Una din cele mai valoaroase idei care mi-a atras atentia este urmatoarea: nu ai nevoie de bani sau de multi bani o afacere.

Atunci cand ai bani, tinzi sa-i cheltuiesti.

Cand nu ai bani, cauti solutii sa faci bani. Simplu.

A avea o afacere nu este egal cu a infiinta o firma la Registrul Comertului. A avea o afacere inseamna a avea doar initiativa si perseverenta pentru a crea si promova idei noi.

„Niciun plan de afaceri nu supraviețuieste primului contact cu clientul.” spune Steve Blank, antreprenor, autor carti, nominalizat „Masters of Innovation” de catre Harvard Business Review – http://steveblank.com

Vrei sa incepi o afacere si nu stii daca aceasta ti se potriveste si ca functioneaza pentru tine.

Sa-ti spun sincer, nici eu nu stiu … nu ai nevoie de o idee geniala pentru a incepe, ci ai nevoie doar sa incepi.

Profita de cea mai tare oferta pentru a incepe o afacere pe cont propriu!

Oricat de buna si geniala este ideea ta, pana nu o testezi in piata, ea va avea doar valoare teoretica.

Vestea buna este ca poti incepe propria ta afacere fara sa riscuri si fara cheltuieli.

Daca ai urmarit postarile noastre si newsletter-ul, cu siguranta stii despre promotia Gummy Kids 1+1 CADOU de la CaliVita, care expira la sfarsitul lunii martie.

Diferenta dintre o persoana bogata si o persoana cu foarte multe idei este urmatoarea: prima a avut o idee, si-a facut un plan si l-a pus in practica imediat!

Cum te poate ajuta pe tine promotia Gummy Kids 1+1 CADOU?

– In primul rand, daca ai citit cu atentie, ai retinut ca poti cumpara produsul Gummy Kids la jumatate de pret!  Deci, din START, un avantaj financiar pentru tine.

– In al doilea rand, produsele pentru copii sunt printre cele mai cumparate produse de catre mamici si bunici. Piata si grupul tinta este bine definit si suficient de mare. :)

– In al treilea rand, Gummy Kids CaliVita este un produs exceptional, unic pe piata: multivitamine naturale pentru copii, sub forma de jeleuri gumate, fara adititivi si coloranti alimentari.

Efectele benefice se simt imediat, ceea ce-ti va aduce clienti multumiti si loiali, care vor face cumparaturi repetate.

Testeaza-ti abilitatile antreprenoriale si fii in afaceri cu Super Promotia 1+1 CADOU Gummy Kids CaliVita! Acum e momentul tau!

[testimonial_rotator id=”12858″]

Construieste-ti un Imperiu Online cu My Site PRO!

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.