Omul este Viata … bucura-te de ea cu seninatate!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Omul este viata … bucura-te de ea! 

Cand mintea inceteaza sa vorbeasca, omul devine constient ca el este viata. Ca el e mai degraba scufundat in ea, si nu se afla undeva, la suprafata, vorbind despre ea.

In mod paradoxal, acest lucru permite participarea plenara.

Prin diminuarea egocentrismului, bucuria libertatii si cursul lin al vietii il poarta pe om intr-o abandonare totala.

Atunci, el inceteaza sa mai reactioneze la evenimentele vietii, astfel incat sa se poata bucura de ea cu seninatate.” ~ David R. Hawkins, MD, PhD

In cartea “Putere versus Forta” de David R. Hawkins este o ierarhie a nivelelor constiintei umane.

Este un model interesant. Daca citesti cartea este destul de usor sa iti dai seama unde te situezi in aceasta ierarhie pe baza situatiei in care se afla viata ta acum.

De la scazut la ridicat, nivelele constiintei umane sunt: rusinea, vina, apatia, durerea, frica, dorinta, mania, mandria, curajul, neutralitatea, bunavointa, acceptarea, ratiunea, iubirea, bucuria, pacea, iluminarea.

David R. Hawkins este doctor in medicina, un psihiatru renumit pe plan international, cercetator in domeniul constiintei si ezoterist.


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact