Osteoporoza: boala silentioasa a timpurilor noastre

Stiai ca, deoarece nu are simptome, osteoporoza este adesea numita „boala silentioasa”?

Daca nu este tratata, scheletul devine din ce in ce mai slab, aparand riscul fracturilor osoase.

O afectiune care afecteaza foarte multe persoane este osteoporoza, ale carei simptome apar mult dupa ce aceasta s-a instalat.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Prin urmare, este important sa ne intarim sistemul osos in tinerete, iar dupa varsta de 30 de ani principalul scop trebuie sa fie incetinirea decalcifierii osoase.

Acest lucru poate fi obtinut cu ajutorul:

– exercitiilor fizice

– alimentatie echilibrata

– evitarea fumatului atat activ, cat si pasiv

– consumarea unor cantitati suficienta de calciu, magneziu si vitamina D.

Strong Bones PLUS osteoporoza boalaStrong Bones Plus  a fost creat special pentru mentinerea sanatatii osoase: mineralele din compozitia sa fiind necesare pentru formarea oaselor; vitamina D3 ajuta la absorbtia calciului.

[ct_section title=”Strong Bones Plus” subtitle=”Aliatul de nadejde al oaselor puternice si sanatoase” background=”” gradient=”” color=”light” ][/ct_section]

Este bine cunoscut faptul ca organismul nostru are nevoie de Calciu si Magneziu pentru a crea si intretine oase si dinti sanatosi.

In acest sens, studiile de specialitate au relevat ca, in combinatie cu vitamina D, calciul poate preveni degradarea oaselor.

Iar daca dieta dumneavoastra nu contine suficient Calciu, este bine sa apelati la un supliment alimentar cu Calciu.

Cum se administreaza Strong Bones Plus?

Iata recomandarea Prof. dr. Miloslav Janovec, Dr.Sc. privind administrarea produsului Strong Bones Plus

  • – PREVENTIE: doua capsule de Strong Bones Plus contin 500 mg de calciu; personal, recomand admi­nistrarea a 4 capsule pe zi sau conform sfatului medicului.
  • – TRATAMENT pentru osteo­poroza:  recomand administrarea regulata, neintre­rupta.
    • Tratamentul osteoporozei este similar tratamentului hipertensiunii, care nu poate fi suspendat, deoarece ar avea ca rezultat cres­terea tensiunii arteriale. Acelasi princi­piu se aplica si tratamentului osteoporozei.
[ct_animation delay=”111″ animation=”slideup” id=”” class=””]Tu consumi destule minerale pentru a-ti intari oasele?[/ct_animation]

Osteoporoza, boala lipsita de dureri, nu este acompaniata de simptome externe.

Totusi, o fractura sau o fisura a unui os poate fi un semnal de alarma si un excelent motiv pentru a face un control la un medic specializat in diagnosticarea si tratarea osteoporozei.

Varsta si structura osoasa - osteoporoza boala
Varfurile de densitate osoasa sunt la aproximativ 30 de ani. Femeile isi pierd masa osoasa mai repede decat barbatii. (sursa: wikipedia )

O evaluare gratuita a RISCULUI DE OSTEOPOROZA o poti face, gratuit, cu ajutorul calculatorului nostru.

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycalilife.com/risc-osteoporoza” color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” gradient=”” description=”calculeaza-ti riscul pentru osteoporoza” size=”normal” position=”center” icon=”check-square-o” target=”” rel=””]EVALUARE RISC OSTEOPOROZA[/ct_button]

 

Aliatul de nadejde al oaselor puternice si sanatoase: Strong Bones Plus!

 

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *