Osteoporoza: boala silentioasa a timpurilor noastre

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Stiai ca, deoarece nu are simptome, osteoporoza este adesea numita „boala silentioasa”?

Daca nu este tratata, scheletul devine din ce in ce mai slab, aparand riscul fracturilor osoase.

O afectiune care afecteaza foarte multe persoane este osteoporoza, ale carei simptome apar mult dupa ce aceasta s-a instalat.

Prin urmare, este important sa ne intarim sistemul osos in tinerete, iar dupa varsta de 30 de ani principalul scop trebuie sa fie incetinirea decalcifierii osoase.

Acest lucru poate fi obtinut cu ajutorul:

– exercitiilor fizice

– alimentatie echilibrata

– evitarea fumatului atat activ, cat si pasiv

– consumarea unor cantitati suficienta de calciu, magneziu si vitamina D.

Strong Bones PLUS osteoporoza boalaStrong Bones Plus  a fost creat special pentru mentinerea sanatatii osoase: mineralele din compozitia sa fiind necesare pentru formarea oaselor; vitamina D3 ajuta la absorbtia calciului.

[ct_section title=”Strong Bones Plus” subtitle=”Aliatul de nadejde al oaselor puternice si sanatoase” background=”” gradient=”” color=”light” ][/ct_section]

Este bine cunoscut faptul ca organismul nostru are nevoie de Calciu si Magneziu pentru a crea si intretine oase si dinti sanatosi.

In acest sens, studiile de specialitate au relevat ca, in combinatie cu vitamina D, calciul poate preveni degradarea oaselor.

Iar daca dieta dumneavoastra nu contine suficient Calciu, este bine sa apelati la un supliment alimentar cu Calciu.

Cum se administreaza Strong Bones Plus?

Iata recomandarea Prof. dr. Miloslav Janovec, Dr.Sc. privind administrarea produsului Strong Bones Plus

  • – PREVENTIE: doua capsule de Strong Bones Plus contin 500 mg de calciu; personal, recomand admi­nistrarea a 4 capsule pe zi sau conform sfatului medicului.
  • – TRATAMENT pentru osteo­poroza:  recomand administrarea regulata, neintre­rupta.
    • Tratamentul osteoporozei este similar tratamentului hipertensiunii, care nu poate fi suspendat, deoarece ar avea ca rezultat cres­terea tensiunii arteriale. Acelasi princi­piu se aplica si tratamentului osteoporozei.
[ct_animation delay=”111″ animation=”slideup” id=”” class=””]Tu consumi destule minerale pentru a-ti intari oasele?[/ct_animation]

Osteoporoza, boala lipsita de dureri, nu este acompaniata de simptome externe.

Totusi, o fractura sau o fisura a unui os poate fi un semnal de alarma si un excelent motiv pentru a face un control la un medic specializat in diagnosticarea si tratarea osteoporozei.

Varsta si structura osoasa - osteoporoza boala

Varfurile de densitate osoasa sunt la aproximativ 30 de ani. Femeile isi pierd masa osoasa mai repede decat barbatii. (sursa: wikipedia )

O evaluare gratuita a RISCULUI DE OSTEOPOROZA o poti face, gratuit, cu ajutorul calculatorului nostru.

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycalilife.com/risc-osteoporoza” color=”#FFFFFF” background=”#0000FF” gradient=”” description=”calculeaza-ti riscul pentru osteoporoza” size=”normal” position=”center” icon=”check-square-o” target=”” rel=””]EVALUARE RISC OSTEOPOROZA[/ct_button]

Aliatul de nadejde al oaselor puternice si sanatoase: Strong Bones Plus!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact