Produsul saptamanii: Panax Ginseng CaliVita

Efectele deosebite ale ginsengului chinezesc si coreean (Panax Ginseng) sunt cunoscute de milenii …

Panax Ginseng este o planta perena, originara din estul Asiei si din America de Nord, fiind utilizata de mai mult de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc si coreean (Panax Ginseng) este cunoscut in Orientul indepartat ca radacina vietii. 

Consumul regulat de Panax Ginseng este folositor pentru oricine, indiferent de varsta sau sex. Radacina de ginseng mentine puterea si forta vitala, fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire.
Panax Ginseng radacina nemuririi

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/panax-ginseng-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#007F8C” gradient=”” description=”imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina.” size=”medium” position=”center” icon=”arrows” target=”” rel=””]Panax Ginseng[/ct_button]

Panax Ginseng tonifica organismul si scade oboseala

Produsul naturist Panax Ginseng CaliVita are in compozitie radacina de Ginseng coreean. Cercetarile au aratat ca extractele bio-active din radacina de panax ginseng aduc urmatoarele beneficii asupra starii de sanatate a organismului:

  • Imbunatatesc activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina.
  • Amelioreaza functionalitatea plamanilor si scade senzatia de oboseala.
  • Fortifica organismele slabite.
  • Mentin starea de vigilenta si intarzie aparitia starii de oboseala.

Pentru persoanele care nu se alimenteaza corespunzator si prezinta carente de vitamine si minerale, e foarte important ca aportul de astfel de elemente esentiale sa fie absorbit si utilizat integral. Fara vitamine si substante minerale, organismul este incapabil sa prelucreze si sa transforme in energie proteinele, glucidele si lipidele.

In cursul antrenamentelor si competitiilor, mecanismul de actiune al ginsengului consta in dirijarea proceselor catabolice. Astfel, pentru producerea de energie, organismul va folosi mai putin glicogen si mai multi acizi grasi liberi.

[ct_message type=”ok” ]Folosirea extractului de ginseng in sport este din ce in ce mai raspandita.[/ct_message]

S-a stabilit ca administrarea unor doze mari de extract de ginseng sportivilor este extrem de benefica. Ginsengul face ca musculatura sa foloseasca mai putin glicogen si mai multi acizi grasi pentru producerea energiei.

Ginsengul imbunatateste eficienta pulmonara si reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sange, raportat la consumul de oxigen (acest ultim indice arata ca productia musculara de acid lactic este mai redusa si atletul oboseste mai putin).

In urma testelor, s-a confirmat ca extractul din aceasta planta stimuleaza activitatea cerebrala, deoarece creste nivelul de adrenalina, aceasta tinand „treaz” creierul si intarziind aparitia oboselii. 

Ginsengul in stare pura contine 12-13 elemente active (ginsenozide), care si in radacina de cea mai buna calitate se regasesc doar in proportie de 1-2%. Panax Ginsengul mai contine o substanta, numita panaxan, care reduce nivelul glicemiei si molecule de glucide (asa-numitele polizaharide), stimuland sistemul imunitar.

[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/panax-ginseng-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#007F8C” gradient=”” description=”Produsul poate fi comandata din magazinul online Comenzi CaliVita.” size=”medium” position=”center” icon=”shopping-cart” target=”” rel=””]O tableta de Panax Ginseng CaliVita contine Ginseng coreean 500 mg[/ct_button]

Cunoscut si sub numele de „chintesenta barbatului”, este unul dintre stimulatoarele naturale ale performantei, cel mai indelung folosite si mai populare. La fel ca si Rhodiola Rosea, ginsengul este o planta adaptogena: ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si mentale, dar poate fi recomandat si pentru reducerea nervozitatii si anxietatii.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *