7 atuuri ale Parteneriatului cu CaliVita International

Alege parteneriatul cu CaliVita International pentru a-ti construi un Imperiu Online in industria cu cea mai spectaculoasa dezvoltare din lume.

CaliVita® International fabrica si comercializeaza suplimente alimentare de cea mai inalta calitate, care ajuta la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sanatatii. Consumul adecvat si regulat al acestor suplimente este o parte indispensabila a unui stil de viata modern, sanatos, dinamic.

Singurul lucru care nu poate fi cumparat cu toti banii din lume este VIATA insasi. Prin urmare, tot ceea ce ajuta la mentinerea, prelungirea si infrumusetarea ei reprezinta o investitie inteleapta. Iar lucrul in care merita sa investim cel mai mult este mentinerea sanatatii.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Am ales sa fiu Partener CaliVita International Romania

  • Pe masura ce inaintam in secolul 21, suntem amenintati de tot mai multe pericole la adresa sanatatii si a bunastarii.
  • Contaminarea crescuta a aerului, apei si solului, alimentele modificate genetic, conservantii si substantele chimice artificiale din alimente, consumul crescut de droguri, alcoolul si cafeaua, sursele artificiale de iluminat, stresul constient si inconstient cauzat de o lume mult mai nesigura si cu un ritm mult mai alert – acestia sunt factorii care nu doar ca stau in calea unei sanatati optime, ci pot cauza si diferite boli.
  • Consumul de suplimente alimentare a devenit o parte esentiala si benefica a unui stil de viata modern, cu rol in a ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si sa ajutam organismul sa lupte impotriva efectelor nocive ale mediului.

CaliVita International Romania iti ofera:

1. Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita International iti ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. 

2. Majoritatea suplimentelor sunt fabricate în conditii farmaceutice Statele Unite, conform standardelor Administratiei Alimentelor si Medicamentelor (FDA), din materii prime de origine naturala si care provin din surse de cea mai îmalta calitate.

3. Agentii activi din suplimentele CaliVita® include vitamine, antioxidanti, aminoacizi si plante, toate ajutand la mentinerea unei sanatati optime si la intarirea sistemului imunitar al organismului.

4. Utilizarea de formule cu o absorbtie deosebita, cum ar fi produsele sub forma organica. De asemenea, produsele sub forma lichida, cum sunt vitamina C lichida, clorofila lichida, superalimentele acai, noni, graviola, aloe vera, sunt mai usor de administrat si au rata de absorbtie mult mai mare.

5. Compania CaliVita International ofera  100% garantia calitatii pentru toate produsele pe care le comercializeaza.

6. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii şi de bune Practici de Fabricatie. [ FDA, USDA, EU Organic]

7. Cooperarea stransa cu autoritatile locale de resort, cum ar Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica sunt o garantie in plus ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înalta calitate.

Fii si TU Partener CaliVita International Romania si construieste-ti un imperiu online in industria cu cea mai spectaculoasa dezvoltare din lume.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu