Mai multe semne de intrebare, de culoare neagra. Cu galben, textul: "Tu intrebi. Medicul raspunde."

Consultanta medicala CaliVita gratuita si in 2023

Ai întrebări legate de starea ta de sănătate? Doreşti să ştii mai multe despre beneficiile suplimentelor alimentare Calivita şi care dintre acestea sunt cele mai potrivite pentru tine?

Poate nu o dată te-ai întrebat dacă ai putea consuma şi tu un anumit supliment alimentar pe care l-ai văzut într-o reclamă pe Facebook ori la TV.

Sau poate doreşti să ştii dacă te confrunţi cu o carenţă de vitamine ori mineraleai anumite simptome care pot fi legate de lipsa acestora, în ce măsură acel produs îţi poate ameliora starea de sănătate, ajutându-te să te simţi mai bine.

Nimic mai simplu! 

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Aici, la Natura pentru Sanatate, suntem preocupati sa cream continut de calitate prin care oamenii să găsească mai ușor informații din surse autorizate, de incredere, care să le răspundă întrebările lor.

Pe langa continutul informativ si util, dorim sa te punem in legatura cu profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, daca ai intrebari legate de starea ta de sanatate sau doresti sa afli mai multe despre cum te pot ajuta suplimentele naturiste de la CaliVita, te rugam sa te adresezi expertului CaliVita.

Sfatul medicului consultant Calivita Romania

Calivita România colaborează cu o echipă performantă de medici consultanţi cu experienţă în domeniul medicinii naturiste, care îţi pot răspunde cu promptitudine la diversele probleme cu care te confrunţi tu sau cei dragi tie.

Sfaturile si recomandarile medicilor CaliVita te pot ajuta să afli cum poţi avea un stil de viaţă sănătos cu ajutorul acestor suplimente, cum poţi preveni anumite boli ori completa tratamentul de specialitate pe care deja îl urmezi.

Fie că te simţi obosiţ, ai probleme cu articulaţiile, te supără refluxul gastric ori nu ştii cum se pot lua anumite suplimente alimentare, ca si membru al comunitatii CaliVita beneficiezi de consultanta medicala personalizata. Prin intermediul acestui serviciu gratuit, medicul specialist de la CaliVita iti va răspunde tuturor întrebărilor în cel mai scurt timp posibil.

Tu întrebi. Medicul răspunde.

Dupa cum stii deja, compania CaliVita Romania pune la dispoziţia tuturor membrilor comunităţii Calivita un program complet gratuit de consiliere medicală denumit ,,Tu întrebi. Medicul răspunde”. Programul deruleaza si in anul 2023.

Dacă ai o întrebare legată de starea ta de sănătate ori ai nevoie de un sfat medical sau o recomandare în ceea priveşte administrarea produselor Calivita, echipa de medici consultanţi îţi stă la dispoziţie cu răspunsuri personalizate pe nevoia ta.

In continuare iti prezint medicii specialisti care iti vor răspunde la întrebările pe care le trimiţi online.

Doamna Doctor Tudora Mitoiu

Consultanta medicala Calivita - Dr. Tudora Mitoiu
Consultanta medicala Calivita – Dr. Tudora Mitoiu

Doamna Doctor Etelka Anebtawi

Începând cu luna ianuarie 2023, echipei i s-a alăturat şi doamna doctor Etelka Anebtawi. 

Consultanta medicala Calivita - Dr. Etelka Anebtawi
Consultanta medicala Calivita – Dr. Etelka Anebtawi

Cum beneficiezi de Consultanta Medicala Calivita?

Întrebările medicale le poti trimite prin mesaj privat pe pagina oficială de Facebook sau Instagram, ori în chat-ul de pe site-ul oficial. Echipa care administreaza conturile sociale transmit aceste intrebari echipei de medici consultanţi cu care CaliVita colaboreaza.

1. Intră pe pagina oficială de Facebook CaliVita România

2. Trimite întrebarea ta printr-un mesaj privat. 

3. Calivita trimite întrebarea ta doamnei doctor, iar recomandarea acesteia si cele mai bune sfaturi pentru tine le vei primi prin mesaj privat în mai puţin de 24 de ore!

Toate datele tale personale sunt protejate, conform GDPR. 
* Poţi trimite întrebarea ta medicala şi pe adresa de email info@ calivita.ro

Ai o întrebare? Urmeaza pasii de mai sus pentru a obtine un răspuns rapid și eficient de la unul din medicii consultanti CaliVita.

Despre suplimentele nutritive CaliVita

Ce ofera CaliVita? Produse de cea mai înaltă calitate, cu o formulă curată şi eficientă care să asigure necesarul zilnic de nutrienţi. Produsele pe bază de extracte din plante, cu formule patentate contribuie cu succes la construirea de obiceiuri sănătoase în fiecare zi.

Pentru a putea cumpara sau comanda online produse Calivita trebuie să îţi creezi un cont pe site-ul Calivita Romania, printr-un link de recomandare.

Beneficiile tale sunt multiple: 

  • În primul rând, cumperi produsele CaliVita, online sau din magazinele CaliVita cu o reducere de 25%.
  • Beneficiezi de transport gratuit dacă comanzi minimum două produse online sau dacă plăteşti comanda cu cardul bancar (indiferent de valoarea comenzii).
  • Te poţi bucura de nenumărate oferte, promoţii, concursuri cu premii atractive.
  • Şi nu în ultimul rând, dacă eşti un consumator activ, poţi câştiga venituri proporţionale cu efortul investit.

In magazinele CaliVita Romania foloseste codul 0407719585 pentru a cumpara produse la preturi promotionale si cu reducere de 25% din pretul intreg.

Pentru si mai multe beneficii, inclusiv consultanta medicala de specialitate, inscrie-te gratuit pe site-ul oficial Calivita, urmand pasii de la acest link de recomandare.

Suplimentele alimentare1Comenzi online produse Calivita: https://comenzicalivita.calivita4.me/ ajută la menţinerea sănătăţii şi pot completa eficient tratamentul medicamentos prescris de medic; cu toate acestea, ca în cazul oricărui aliment, uneori ele pot interacţiona cu medicamentele.

Pentru a evita problemele, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie eticheta şi să respecţi instrucţiunile, precum şi sfatul medicului, în special dacă eşti însărcinată sau alăptezi, suferi de boli cronice, ai alergii şi / sau alte boli cronice în familie, urmează să fii supus unei intervenţii chirurgicale sau urmezi un tratament medicamentos (pe termen lung).

Știm că sănătatea vine în diferite forme și dimensiuni! Programul tău perfect de suplimente depinde atât de tipul tău actual de corp. Indiferent dacă încerci să slăbeşti, să îţi construieşti masă musculară sau să îţi menții greutatea, nevoile voastre sunt diferite.

Ne dorim să îţi fim alături cu cele mai bune recomandări şi sfaturi pentru o sănătate puternică.

Top 5 intrebari si raspunsuri despre Consultanta medicala oferita de Calivita

Cele mai frecvente întrebări: Cum procedez pentru a beneficia de consultanta medicala gratuita? Este pentru mine acest serviciu? Doresc sa devin Partener CaliVita. Ce trebuie sa fac? 

1. Care este pretul pentru serviciile de consultanta medicala Calivita?

Consultanta medicala Calivita este gratuita pentru membrii inscrisi in comunitatea CaliVita.

2. Cât costă pentru a ma înscrie in reteaua CaliVita şi cum pot face asta?

Nu există nicio taxă de membru. Te poţi înscrie în reţea completând formularul de înscriere şi cumpărând, pe o singură factură, produse în valoare de 66 PC (puncte comerciale), aproximativ 90 lei.

3. Cine poate deveni membru Calivita?

1. Orice persoana fizica ce a implinit 16 ani.
2. Persoane juridice: farmacii, magazine naturiste, spitale, cluburi sportive, orice societate comerciala care are in vedere intretinerea sanatatii angajatilor sai, comercializarea produselor pentru sanatate.

4. In afara de magazinul din Bucuresti, de unde mai pot cumpara produse CaliVita?

Lista cu magazine CaliVita este aici. Daca nu ai cod de membru, pentru a putea profita de reduceri sau pentru a te inscrie in reteaua Calivita poti folosi codul de recomandare: 0407719585, Cristina Carmen RUSU, administratorul acestui site.

5. Produsele CaliVita sunt recomandate doar sportivilor de performanta?

Produsele si suplimentele Calivita se adreseaza urmatoarelor categorii:

  • de la noul născut (înainte, în timpul şi după sarcină) până la cel mai înaintat în vârstă,
  • persoanelor care practică diferite activităţi fizice sau sport de performanţă,
  • persoanelor care desfăşoară o intensă activitate intelectuală sau care, dintr-un motiv sau altul, au nevoie de susţinere psihică,
  • omului modern – afectat de stres, tutun, alcool, aer poluat, radiații, apă tratată chimic, alimente de tip fast food,
  • persoanelor care doresc un sprijin suplimentar pentru ameliorarea diferitelor afecţiuni pe cale naturală, în completarea tratamentului de specialitate.

Bine de stiut!

Suplimentele alimentare ajută la menţinerea sănătăţii şi pot completa eficient tratamentul medicamentos prescris de medic; cu toate acestea, ca în cazul oricărui aliment, uneori ele pot interacţiona cu medicamentele.

Pentru a evita problemele, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie eticheta şi să respecţi instrucţiunile, precum şi sfatul medicului, în special dacă eşti însărcinată sau alăptezi, suferi de boli cronice, ai alergii şi / sau alte boli cronice în familie, urmează să fii supus unei intervenţii chirurgicale sau urmezi un tratament medicamentos (pe termen lung).

Consultanta medicala Calivita e doar la un click distanta, asa ca apeleaza cu incredere la acest serviciu de cate ori ai o intrebare sau doresti sa primesti o recomandare avizata.

Informațiile și materialele conținute pe Site-urile Natura pentru Sanatate nu sunt destinate să constituie un ghid cuprinzător privind toate aspectele terapiei, produsului sau tratamentului descrise pe site.

Informațiile despre o terapie, serviciu, produs sau tratament nu susțin în niciun fel o astfel de terapie, serviciu, produs sau tratament și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medicului sau al unui profesionist acreditat din domeniul sănătății.2Termene si Conditii Natura pentru Sanatate – Termene si Conditii de Utilizare

Sursa foto: https://cristinacarmenrusu.calivita.ro/consultantamedicala/ si Pixabay; editare cu canva.com

Fără titlu.
… Uniunea Europeană Consultanţă medicală Profiluri de succes Bonus booster Campanii marketing Campania Obiceiuri Sănătoase Campanii încheiate Arhivă Listă …