Perfect barbatesc: sa ne gandim si la barbati!

Un subiect perfect barbatesc ! :)

Cunoscuta drept menopauza masculina, ii afecteaza, mai devreme sau mai tarziu, pe majoritatea barbatilor. Din fericire, exista solutii!

Un barbat nu trebuie sa fie perfect pentru a face o femeie fericita. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa fie barbatul care a spus ca este atunci cand a cunoscut-o.” ~ Alexandru Chermeleu

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

In general, barbatii cu varsta sub 40 de ani nu au probleme cu prostata.

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/pro-stp” color=”#FFFFFF” background=”#286824″ description=”Perfect Barbatesc” size=”normal” position=”center” icon=”” target=”_blank” rel=””]Pentru protectia naturala a prostatei[/ct_button]

Prostata este o glanda a sistemului reproductiv masculin a carei sarcina principala este de a sustine capacitatea de reproducere masculina si protectia cailor urinare inferioare fata de infectii.

Cresterea benigna in volum a prostatei (ceea ce medicii numesc hiperplazie benigna de prostata) poate fi pusa, de cele mai multe ori, pe seama modificarilor hormonale.

Aceste modificari apar, de regula, la barbatii de peste 40 de ani, dar la 10% dintre barbati isi pot face resimtita prezenta chiar in jurul varstei de 30 de ani, conform unui studiu bazat pe autopsii.

Acest procent creste treptat, pentru ca, pana la varsta de 70 de ani, simptomele sa fie prezente la 80-90% dintre barbati.

Cu toate ca este o afectiune benigna, simptomele sale, cum ar fi dificultatile de urinare si urinarea frecventa sau riscul crescut de infectii ale tractului urinar, pot afecta foarte mult calitatea vietii.

Perfect barbatesc: sanatatea prostatei si a vezicii urinare

Simptomele specifice BHP pot fi ameliorate cu ajutorul preparatelor pe baza de plante medicinale.

Palmierul pitic (Saw Palmetto)

Una dintre plantele cel mai des folosite in acest scop este saw palmetto.

Extractul de saw palmetto poate reduce eficient simptomele, conform studiilor si dovezilor empirice.

Modul sau de actiune este complex:

  • are efect antiinflamator, dar si antiestrogen, si s-a dovedit ca inhiba modificarile hormonale.
[ct_message type=”ok” ]S-a descoperit ca prostatita cronica, in care inflamarea glandei este adesea asociata cu infectia, raspunde la tratamentul cu zinc.[/ct_message]

Prostata contine in mod normal de circa zece ori mai mult zinc decat alte organe din corp.

Farmacistul Earl Mindell recomanda pentru sanatatea prostatei si a vezicii urinare o asociere de: palmier pitic (Saw Palmetto), Pygeum Africanum, seleniu, urzica, betasitosterol, zinc si licopina. (sursa: Biblia Vitaminelor)

Descopera Noul Pro-STP de la CaliVita

Cu un continut ridicat de saw palmetto si alte ingrediente active care sprijina sanatatea prostatei, indragitul nostru produs Pro-State Power te ajuta acum sa combati simptomele inflamarii si maririi prostatei cu o compozitie noua si sub o noua denumire: Pro-STP.

Noutatea pe care o aduce Pro-STP este complexul de fitosteroli din compozitie.

Asa-numitii fitosteroli, gasiti in diferite tipuri de plante (de exemplu, in saw palmetto) si uleiuri vegetale, au o structura asemanatoare colesterolului si sunt compusi pe care organismul uman nu ii poate produce de unul singur.

Acestia pot contribui la mentinerea sanatatii reducand nivelul de colesterol LDL, iar efectul lor antiinflamator ne protejeaza sistemul cardiovascular.

In cadrul experimentelor pe barbati care sufereau de hiperplazie benigna de prostata, s-a demonstrat ca fitosterolii amelioreaza eficient simptomele neplacute legate de urinare.

Zincul, bine cunoscutul mineral si antioxidant, care a fost deja inclus si in produsul nostru anterior, contribuie, de asemenea, la functionarea adecvata a sistemului imunitar si la metabolismul carbohidratilor.

In cazul barbatilor, este necesar pentru mentinerea sanatatii prostatei.

Extractul din frunze de urzica, o componenta extrem de populara a terapiei pe baza de plante aplicata in tratamentul hiperplaziei de prostata in Germania, poate inhiba dezvoltarea celulelor prostatei, stopand astfel cresterea sa si mai accentuata, in timp ce efectul sau antiinflamator si diuretic ajuta la prevenirea sau tratarea infectiilor frecvente ale tractului urinar!

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/pro-stp” color=”#FFFFFF” background=”#286824″ description=”click aici” size=”normal” position=”left” ]Noul Pro-STP[/ct_button] este un succesor valoros si modern al indragitului Prostate Power, pe care l-am modificat, pe baza celor mai noi rezultate ale cercetarilor stiintifice, astfel incat sa ajute cat mai mult cu putinta la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii barbatilor. Perfect barbatesc! :)

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu