La ce te gândești cand auzi cuvintele: plajă, drumeție și aer liber?

Articolul face parte din Colectia Pofta de Sport cu Decathlon [8 articole]

Salutare, dragi iubitori de natură și aventură!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre trei dintre activitățile mele preferate: plaja, drumețiile și activitatile in aer liber. Ce au în comun aceste trei lucruri? Ei bine, pe lângă faptul că sunt foarte distractive și relaxante, ele necesită și un echipament adecvat pentru a ne bucura de ele la maxim.

Plaja este locul ideal pentru a ne bronza, a ne răcori și a ne juca în nisip sau în apă. Dar pentru a ne proteja de soarele puternic, avem nevoie de o cremă cu factor de protecție solară, un tricou anti-UV, o pălărie sau o bandană și o pereche de ochelari de soare. De asemenea, nu trebuie să uităm de un prosop sau o saltea de plajă, o sticlă cu apă și niște gustări sănătoase. Și dacă vrei să faci și puțin sport pe plajă, poti opta pentru un set de tenis pe plajă, un frisbee sau chiar și pentru un spikeball.

Pe plaja sau in drumetie, frisbee sa fie!
Pe plaja sau in drumetie, frisbee sa fie!

Drumeția este o activitate excelentă pentru a ne menține în formă și a descoperi peisaje minunate. Dar pentru a nu avea probleme pe traseu, avem nevoie de o încălțăminte potrivită, care să ne ofere confort și aderență. Fie că alegem niște sandale de drumeție, niște încălțăminte joasă sau niște bocanci de munte, important este să ne asigurăm că sunt de calitate și că se potrivesc cu tipul de teren pe care mergem.

Un pantalon sau o fustă scurtă, un tricou sau o bluză din bumbac sau lână merinos, o jachetă impermeabilă și o pereche de șosete din material respirabil sunt câteva dintre piesele esențiale pentru drumeție. Nu în ultimul rând, avem nevoie de un rucsac în care să punem tot ce avem nevoie: apă, mâncare, lanternă, prim-ajutor, busolă, GPS etc. Un rucsac frigorific poate fi util dacă vrem să păstrăm alimentele proaspete mai mult timp.

Cort la plaja si in drumetie,

Aerul liber este sursa noastră de energie și bună dispoziție. De aceea, trebuie să profităm de el cât mai des și să facem activități care ne plac și ne fac bine. Fie că mergem la camping, la picnic sau la pescuit, avem nevoie de un echipament care să ne asigure confortul și siguranța. Un cort sau un adăpost, o saltea sau un sac de dormit, un mobilier pliabil și portabil, o lanternă sau un duș portabil sunt câteva dintre lucrurile care ne pot face viața mai ușoară în aer liber.

De asemenea, nu trebuie să uităm de un echipament de gătit, cum ar fi un aragaz portabil, o oală sau o tigaie, niște tacâmuri și niște farfurii. Și dacă vrem să pescuim ceva bun pentru cină, avem nevoie de o lansetă, o mulinetă, niște nade și niște accesorii pentru fir.

Acum că știi ce echipament ai nevoie pentru plaja, drumeție și activitatile in aer liber, te-ai gândit unde poți găsi toate aceste lucruri la prețuri mici și calitate neschimbată? Vă dau eu un pont: la Decathlon! Aici găsesti tot ce iti trebuie pentru a te bucura de vacanta, natură și de sport. De la încălțăminte și îmbrăcăminte, până la accesorii și echipament, Decathlon ne oferă produse de calitate, create special pentru activitățile în aer liber, la plaja si in drumetie. Și nu numai atât, ci și sfaturi utile, servicii post-vânzare și garanție pe viață pentru unele produse.

PREȚURI MAI MICI, CALITATE NESCHIMBATĂ 

Ești o persoană analitică și care preferă să analizeze mult prețurile pentru a se asigura că va investi prețul potrivit raportat la calitatea produselor pe care le va achiziționa? Echipa Decathlon s-a gândit la importanța de a avea cele mai bune echipamente sportive la prețuri mici într-un singur loc.

La Decathlon găsesti bocanci ieftini pentru drumeție cu o rezistență mare pentru drumeții pe munte. Mingi ieftine pentru a te juca împreună cu prietenii jocurile favorite. Iar, pentru că vara a venit, au fost adăugate și gama cu costume de baie ieftine din care să alegi costumul potrivit pentru vacanța din acest an.

Alege echipamentele necesare la prețul potrivit. Ce mai aștepți? Viziteaza magazinul online sau cel mai apropiat magazin fizic și pregăteste-te pentru aventură!

sursa foto: pixabay.com si decathlon.ro

Lasă un comentariu